Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Tries написав:Панове, є здача сьогодення: якщо в мене є із 33 тис грн на Ощадній Карті, то за скільки днів я за сьогоднішніх умов зможу отримати ці гроші на руки у відділенні чи у банкоматі Дельти в столиці (= я маю доступ до кількох відділень банку в разі чого)?
Обмеження на зняття грошових коштів у касі Банку відсутні. Рекомендуємо перед зверненням до відділення перетелефонувати та уточнити наявність необхідної для Вас суми.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Заощаджуйте час та кошти! Швидко та безкоштовно здійснюйте платежі та оплачуйте рахунки в СДБО «myDELTA»! Детальніше на сайті Дельта Банку: http://deltabank.com.ua/personal/intern ... /features/
Tries написав:Панове, є здача сьогодення: якщо в мене є із 33 тис грн на Ощадній Карті, то за скільки днів я за сьогоднішніх умов зможу отримати ці гроші на руки у відділенні чи у банкоматі Дельти в столиці (= я маю доступ до кількох відділень банку в разі чого)?
Обмеження на зняття грошових коштів у касі Банку відсутні. Рекомендуємо перед зверненням до відділення перетелефонувати та уточнити наявність необхідної для Вас суми.
воно то все так, але факт що в мене на руках друга безіменна карта і я не власник рахунку, тож якось не впевнений що мені як не власнику лише по карті та піну дадуть отак 33 тис грн у касі. А банкомату все одно.
зрозумів. А що стосовно банкомату (бо до каси зазвичай є черга, а от до банкомату нема)-які добові обмеження на сьогоднішній день?
На сьогоднішній день ліміт для зняття готівки у банкоматі встановлений на рівні 2500 грн на добу.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Заощаджуйте час та кошти! Швидко та безкоштовно здійснюйте платежі та оплачуйте рахунки в СДБО «myDELTA»! Детальніше на сайті Дельта Банку: http://deltabank.com.ua/personal/intern ... /features/
J написав:Delta official опишите насколько сильно ваш банк уважает клиента с картой платинум и кому она положена с бесплатным выпуском и обслуживанием
Информация предоставлена в телефонном режиме.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Экономьте время и деньги! Быстро и бесплатно совершайте платежи и оплачивайте счета в СДБО «myDELTA»! Детали на сайте Дельта Банка: http://deltabank.com.ua/personal/intern ... /features/
Предполагая, что одной из целей работы ДО на ветке является продвижение банковских продуктов, настоятельно прошу отвечать на форуме, а не в ЛС (если речь идет не персональной информации вкладчика).
воно то все так, але факт що в мене на руках друга безіменна карта і я не власник рахунку, тож якось не впевнений що мені як не власнику лише по карті та піну дадуть отак 33 тис грн у касі. А банкомату все одно.
Банку також все одно. Максимум, що можуть затребувати - паспорт, якщо власник рахунку допкою не обмежив Вас по суммі. Картку звичайно не забудьте