Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:.. вы что возвращаете переплаченные юриком вам деньги или как? ...
Нет - это юрик должен вернуть мне (физлицу) деньги. И я согласовую с ним фразу назначения платежа.
Про НДС - все понятно. Вопрос в том, надо ли писать какую-то фразу про налог физлица. http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... opolnenie/ Тут - Дельта требует "5) Вказати — з утриманням податку з доходів фізичних осіб чи без."
Вот и хочу понять - надо ли это писать в случает возврата средств.
Solvek написав:Шановний Delta official У всіх відділеннях не працюють банкомати (наклеєно листок на них). Охоронець сказав, що банкомати не працюють по всій системі Дельта від п’ятниці. Чому не працюють банкомати і коли вони почнуть працювати? Дякую.
Шановний Solvek, інформуємо, що деякі банкомати банку не працюють в зв'язку з проведенням технічних робіт до 10.02.2014 р. включно. Детальніше з інформацією є можливість ознайомитись на сайті: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/02/1507/. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності.
Haza написав:Delta official При спробі завантаження сторінки зміни паролю в банкінгу отримую повідомлення "Технічна проблема. Будь ласка, зверніться до клієнтської підтримки банку".
Шановний Haza, роботу сервісу відновлено. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності.
Solvek написав:Шановний Delta official У всіх відділеннях не працюють банкомати (наклеєно листок на них). Охоронець сказав, що банкомати не працюють по всій системі Дельта від п’ятниці. Чому не працюють банкомати і коли вони почнуть працювати? Дякую.
Ну не знаю в Броварах на Гагарина 16 тоже висел листок, банкомат не выдавал деньги, но принимал . И в кассе сказали нет грн . Это проблемы скорее всего с ликвидностью .
Dzimit написав:Добрый день! У Дельта-Банка есть мобильный банкинг?
Уважаемый Dzimit, сообщаем, что данная услуга на сегодняшний день не реализована. В то же время, позвольте отметить, что наши специалисты работают над расширением функционала. Спасибо за вопрос.