Уважаемый tmp01,
по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК".
Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку.
|
|
Уважаемый tmp01, по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК". Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку. Ответ официального представителя Актабанка: Актабанк
Уважаемые представители Дельты! Вы или признайте проблемы, или если проблем нет (на что очень надеюсь) - договоритесь с Актой чтобы не сеяли панику среди людей. Сейчас и так время не спокойное, а такие действия и без того вредят репутации Дельты! В НБУ на них жалобу подайте, уж не знаю.... вам видней Востаннє редагувалось tmp01 в Сер 26 лют, 2014 15:37, всього редагувалось 1 раз.
Вполне хватит 6 % годовых в долларах, с выплатой в конце срока. Хлопцы, вы шо? какие такие высокие проценты? вы хотите сейчас заработать или остаться без трусов? Посмотрите вокруг. За одну только прошлую неделю (!) вынесли 7 % депозитов. За 1 неделю! С начала февраля НБУ лишился 20 % своих резервов. Что у него там осталось? Не исключено, что бумага. МОЛИТЕСЬ, ЧТО БЫ ДЕНЬГИ ПОЛУЧИЛИ В КОНЦЕ СРОКА. Re: ДельтаДоброго дня, Delta official,
думаю спочатку варто подякувати за Вашу активну допомогу і консультації на цьому форумі, читаю я його давно (власне кажучи і клієнтом банку я став не в останню чергу дякуючи цьому форуму і поведінці офіційних представників банку), а писати якось потреби не було. Зараз ситуація трохи змінилась і я буду вдячний за допомогу і консультацію. Справа в наступному. На минулому тижні я вирішив зняти залишок з дебетної картки в USD. Зателефонував в колл-центр, замовив суму на п'ятницю, отримав підтвердження і чекав на дзвінок. Передзвонили ввечері і повідомили, що можливості виконати замовлення немає. Враховуючи ситуацію в Києві результат був зрозумілим. Домовились, що я зателефоную в понеділок і все вирішимо. В понеділок в колл-центрі сказали, що більше заявок по телефону не приймають і порекомендували напряму звертатись у відділення. В першому відділенні повідомили, що грошей (USD) в касі нема взагалі, а замовити можна тільки на наступний тиждень, і то якщо "Нацбанк завезе готівку". Відповідь, м'яко кажучи, здивувала, тому я звернувся в ще одне відділення - ситуація була повністю аналогічною. Про необхідність замовлення суми (якщо вона більша за певний поріг) наперед я з угоди з банком пам'ятаю, але не пам'ятаю, щоб там був пункт про видачу готівки в межах залишку дебетової карти при додаткових умовах ("якщо Нацбанк завезе готівку"). Прокоментуйте, будь-ласка, цю ситуацію і те, як її можна вирішити. Написати заявку у відділенні з реєстрацією у вхідних і зробленою копією? Бо той невеликий аркуш паперу, на якому менеджер записав мій телефон, ПІБ і суму з юридичної точки зору нічого не вартий. З повагою, клієнт Дельти Востаннє редагувалось vim в Сер 26 лют, 2014 15:40, всього редагувалось 2 разів.
Delta official
пообіцяли по телефону повернути мені гроші до п"ятниці.Буду чекати і обов"язково відпишусь про результат.
Уважаемый tmp01, по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК". Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку. Ответ официального представителя Актабанка: Актабанк
Уважаемые представители Дельты! Вы или признайте проблемы, или если проблем нет (на что очень надеюсь) - договоритесь с Актой чтобы не сеяли панику среди людей. Сейчас и так время не спокойное, а такие действия и без того вредят репутации Дельты! В НБУ на них жалобу подайте, уж не знаю.... вам видней Уважаемый tmp01, благодарим за предоставленную информацию. Информируем, что Дельта Банк имеет достаточный запас ликвидности для выполнения своих обязательств. Востаннє редагувалось Delta official в Сер 26 лют, 2014 16:12, всього редагувалось 1 раз.
Re: ДельтаЗаказывал грн и дол на прошлой для снятия с карточки.Сегодня сказали денег нет, получается я своими средствами уже не распоряжаюсь.
Re: Дельта23-го закончилось депо в долларе
условия договора сумма + % выдача в кассе 3 дня не отдают (кормят завтраками что ждут инкасацию и типа тго) собственно банк не выполнил обязательства то есть он банкрот что мне делать какой способ вернуть свои деньги б-ть нужно было досрочно забрать перед этой бурей теперь разбитое корыто в нацбанке или бандиты похлеще прежних или дилетанты или ое тоже банкрот попал короче ни одного реального ответа за 3 дня нет ((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((
Певно треба мати трохи стримання, а не скуповувати захланно всі банки.... тоді проблем з видачею депозитів небуде.... маю надію що цей банк випливе, але висновки кожен сам собі зробить, і впевнений що скоро знову у нас з'явиться багато філій європейських банків, які ніколи не займаються обманюванням клієнтів... на відміну від місцевих олігархів... туди ми і підемо...
а тепер здогадайтесь хто зняв ці кошти, якщо пересічному клієнту нічого не виплачували і не виплачують...
Re: Дельтаеще немного и будем поднимать новую революцию более жестокую
дело касается своих кровных
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||