Это не банк - это то, что от него осталось.
|
|
Новая кредитка!Продуктовый ряд Направления "Кредитные карты" расширяется!
Внедряется Кредитка "Универсальная" Contract - кредитная карта с пониженной процентной ставкой. 1. Пониженная процентная ставка - 1,7 % в месяц (по действующим продуктам 2,5-3,0%). 2. Комиссия за кредитное обслуживание карты - 15.00 грн / 75.00 руб / 3.00 лари в месяц. 3. Треть списанной комиссии (5.00 грн. / 25 руб. / 1 лари) возвращается на бонусный счет клиента. 4. Мгновенная карта на платформе MasterCard Unembossed с чипом - дополнительное привлекательное свойство (повышенный уровень защиты). * Остальные параметры - аналогичные действующему тарифному плану "55 дней" Поповнення мобільного рахунку КиївстарСьогодні потрібно було терміново поповнити мобільний рахунок, оскільки Портмоне бере за це комісію, зайшов на сайт оператора Київстар. При переході по лінку попадаю на сайт Привату з логотипом Київстару. Насторожило. Ввів дані карти (картка Ексіму), 2 хвилини очікування, переадресація з сторінки на сторінку, і ... зависняк. Після 10 хв очікування спробував знову - на цей раз після довгих роздумів сайт видав помилку що поповнити моєю картою неможливо. Ок, міняєм карту, Альфа классік... Знову всі деталі, очікування 3 хвилини, і повідомлення що рахунок успішно поповнено. Фууф. Але на телефон гроші не надійщли. Після півгодинного очікування стукаю в чат, вирішити проблему. Після півгодинних переговорів (всього кілька фраз, 10-хвилинні очікування на відповідь) виясняється що поповнення може йти протягом 2-х годин. Зашибісь. Після 2-х годинного очікування (так нічого і не надійшло) стукаю знову - і знову 20 хвилин очікування на відповідь. Далі навожу текст чату:
18:21You: Близько 16-00 поповняв мобільний рахунок, гроші так і не надійшли. 18:23Занько Эвелина: с какого сайта? 18:23You: з Київстару 18:23Занько Эвелина: Уточните пожалуйста номер вашего телефона. 18:24Занько Эвелина: Оставайтесь, пожалуйста, на линии, соединяю Вас со специалистом в Вашем вопросе 18:24You: номер телефону, який поповнявся: 097ХХХХХХХ 18:24Лабуткин Игорь: на обед, не кидай, спс 18:27Коваленко Екатерина: Заполните, пожалуйста, форму 18:28You: Сообщите, пожалуйста, следующую информацию: дату платежа:: 22.03.2011 Сумма платежа:: 20 Номер телефона, который Вы пополняли:: 097ХХХХХХХ Номер карты, которой пополняли:: ХХХХ ХХХХ ХХХХ ХХХХ 18:29Коваленко Екатерина: минутку, проверяю 18:45Коваленко Екатерина: уточните, пожалуйста Ваши ФИО и контактный номер тел 18:45You: ХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХХХ 18:45You: 097ХХХХХХХ 18:46You: і прошу не використовувати цей номер для спам-розсилки Привату. 18:46Коваленко Екатерина: заявка на возврат средств подана средства вернутся на карту в течение 10 банковских дней 1847You: 10 днів ??! 18:47You: знаєте, я востаннє скористався таким сервісом. 18:48You: я хотів би подати офіційну скаргу на якість сервісу, вкажіть до кого я можу звернутися 18:51Коваленко Екатерина: подайте, пожалуйста жалобу по ссылке http://privatbank.ua/html/2_6_1_5r.html 18:51You: дякую. скористаюся обовязково.
TAG
Вже залишив, чекаю відповіді. Головне що бісить в таких ситуаціях, що не можна розраховувати на швидке вирішення проблеми. Ще добре що у відділення не послали - писати заяву і чекати відповіді 30 днів по закону
justit
Читайте уважніше "Обратите внимание, оплата на компанию Київстар карточками банков "Укрсоцбанк", "РайффайзенБанк Аваль" , "Финансы и Кредит" производится БЕЗ КОМИССИЙ. При оплате картами всех других банков ВЗИМАЕТСЯ КОМИССИЯ 3%."
так, прохлопав... хоча я МТС лише поповнював..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||