Это не банк - это то, что от него осталось.
|
|
![]() Новая кредитка!Продуктовый ряд Направления "Кредитные карты" расширяется!
Внедряется Кредитка "Универсальная" Contract - кредитная карта с пониженной процентной ставкой. 1. Пониженная процентная ставка - 1,7 % в месяц (по действующим продуктам 2,5-3,0%). 2. Комиссия за кредитное обслуживание карты - 15.00 грн / 75.00 руб / 3.00 лари в месяц. 3. Треть списанной комиссии (5.00 грн. / 25 руб. / 1 лари) возвращается на бонусный счет клиента. 4. Мгновенная карта на платформе MasterCard Unembossed с чипом - дополнительное привлекательное свойство (повышенный уровень защиты). * Остальные параметры - аналогичные действующему тарифному плану "55 дней" ![]() Поповнення мобільного рахунку КиївстарСьогодні потрібно було терміново поповнити мобільний рахунок, оскільки Портмоне бере за це комісію, зайшов на сайт оператора Київстар. При переході по лінку попадаю на сайт Привату з логотипом Київстару. Насторожило. Ввів дані карти (картка Ексіму), 2 хвилини очікування, переадресація з сторінки на сторінку, і ... зависняк. Після 10 хв очікування спробував знову - на цей раз після довгих роздумів сайт видав помилку що поповнити моєю картою неможливо. Ок, міняєм карту, Альфа классік... Знову всі деталі, очікування 3 хвилини, і повідомлення що рахунок успішно поповнено. Фууф. Але на телефон гроші не надійщли. Після півгодинного очікування стукаю в чат, вирішити проблему. Після півгодинних переговорів (всього кілька фраз, 10-хвилинні очікування на відповідь) виясняється що поповнення може йти протягом 2-х годин. Зашибісь. Після 2-х годинного очікування (так нічого і не надійшло) стукаю знову - і знову 20 хвилин очікування на відповідь. Далі навожу текст чату:
18:21You: Близько 16-00 поповняв мобільний рахунок, гроші так і не надійшли. 18:23Занько Эвелина: с какого сайта? 18:23You: з Київстару 18:23Занько Эвелина: Уточните пожалуйста номер вашего телефона. 18:24Занько Эвелина: Оставайтесь, пожалуйста, на линии, соединяю Вас со специалистом в Вашем вопросе 18:24You: номер телефону, який поповнявся: 097ХХХХХХХ 18:24Лабуткин Игорь: на обед, не кидай, спс 18:27Коваленко Екатерина: Заполните, пожалуйста, форму 18:28You: Сообщите, пожалуйста, следующую информацию: дату платежа:: 22.03.2011 Сумма платежа:: 20 Номер телефона, который Вы пополняли:: 097ХХХХХХХ Номер карты, которой пополняли:: ХХХХ ХХХХ ХХХХ ХХХХ 18:29Коваленко Екатерина: минутку, проверяю 18:45Коваленко Екатерина: уточните, пожалуйста Ваши ФИО и контактный номер тел 18:45You: ХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХХХ 18:45You: 097ХХХХХХХ 18:46You: і прошу не використовувати цей номер для спам-розсилки Привату. 18:46Коваленко Екатерина: заявка на возврат средств подана средства вернутся на карту в течение 10 банковских дней 1847You: 10 днів ??! 18:47You: знаєте, я востаннє скористався таким сервісом. 18:48You: я хотів би подати офіційну скаргу на якість сервісу, вкажіть до кого я можу звернутися 18:51Коваленко Екатерина: подайте, пожалуйста жалобу по ссылке http://privatbank.ua/html/2_6_1_5r.html 18:51You: дякую. скористаюся обовязково. ![]()
![]() TAG
Вже залишив, чекаю відповіді. Головне що бісить в таких ситуаціях, що не можна розраховувати на швидке вирішення проблеми. Ще добре що у відділення не послали - писати заяву і чекати відповіді 30 днів по закону ![]()
![]() justit
Читайте уважніше ![]() "Обратите внимание, оплата на компанию Київстар карточками банков "Укрсоцбанк", "РайффайзенБанк Аваль" , "Финансы и Кредит" производится БЕЗ КОМИССИЙ. При оплате картами всех других банков ВЗИМАЕТСЯ КОМИССИЯ 3%."
![]()
так, прохлопав... хоча я МТС лише поповнював..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|