Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Почитал я этот ФАК про ПТклик http://ptclick.com.ua/help/faq/18?lang=ru ... больше всего была интересна форма ответов с "ты", а не "Вы" ))) такой стиль обычно идет в детских книжках для чайников ))))
IMPRINTER написав:Почитал я этот ФАК про ПТклик http://ptclick.com.ua/help/faq/18?lang=ru ... больше всего была интересна форма ответов с "ты", а не "Вы" ))) такой стиль обычно идет в детских книжках для чайников ))))
Система Platinum Click была задумана простой, и, если проводить аналогию, то да, система Platinum Click получилась простая именно настолько
В Інтернет банку Платинума для фізиків є ще деякі технічні неувязки. Не хочу на них тут акцентувати. Але підкуповує хороше ставлення персоналу у відділенні, готовність допомогти. Думаю Ви все ще відшліфуєте і будете мати хороший конкурентний продукт в порівнянні з іншими банками. Імпонує присутність представника банку на цій гілці. Не пропадайте. Процвітання банку Вашому і комфортного співробітницва клієнтів з Вашим банком.
tatop написав:В Інтернет банку Платинума для фізиків є ще деякі технічні неувязки. Не хочу на них тут акцентувати. Але підкуповує хороше ставлення персоналу у відділенні, готовність допомогти. Думаю Ви все ще відшліфуєте і будете мати хороший конкурентний продукт в порівнянні з іншими банками. Імпонує присутність представника банку на цій гілці. Не пропадайте. Процвітання банку Вашому і комфортного співробітницва клієнтів з Вашим банком.
вопрос к представителю банка. Сколько времени обычно проходит от подачи заявки на оформление депозита в интернет банке до его отображения в списке депозитов? Заранее благодарен за ответ
XLS написав:вопрос к представителю банка. Сколько времени обычно проходит от подачи заявки на оформление депозита в интернет банке до его отображения в списке депозитов? Заранее благодарен за ответ
Сорі, запитання не до мене. При оформленні депозита в ІБ Платинума він практично миттєво відобразився в списку депозитів. Ось таке маю спостереження.