|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 21 гру, 2012 14:09
pharus написав:Интересует пополнение ранее открытых сберегательных счетов - какая ставка будет начисляться?
15%
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 14:16
tatop написав: А чому він недоработанний? Ви ж ним не користувались. Ось на Вашу думку, що там слід доробити?
Ну може я тут береборщив на рахунок "недоработанный"  . Просто зробив висновки з відгуків користувачів, то картку не відкрили/привязали, то смс не доходять, то платіж не одразу проведений..... В Дельті та Альфі як на мене все без негараздів....
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 14:21
lov2108 написав: tatop написав: А чому він недоработанний? Ви ж ним не користувались. Ось на Вашу думку, що там слід доробити?
Ну може я тут береборщив на рахунок "недоработанный"  . Просто зробив висновки з відгуків користувачів, то картку не відкрили/привязали, то смс не доходять, то платіж не одразу проведений..... В Дельті та Альфі як на мене все без негараздів....
То в Вас просто склалось таке враження. І в Альфі і Дельті є свої невеликі проблемки, які успішно вирішуються. Не знаю випадків щоб там, чи в Платинумі пропадали гроші через Інтернет банк.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 14:26
lov2108 написав:Ну може я тут береборщив на рахунок "недоработанный" . Просто зробив висновки з відгуків користувачів, то картку не відкрили/привязали, то смс не доходять, то платіж не одразу проведений..... В Дельті та Альфі як на мене все без негараздів....
Добрый день, вы всегда можете подключиться к Platinum Click, это абсолютно бесплатно. Проверить удобство и комфортность системы вы сможете самостоятельно. Спасибо.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:08
tatop написав: Konstantinn написав: tatop написав:А чому він недоработанний? Ви ж ним не користувались. Ось на Вашу думку, що там слід доробити?
Я вообще удивляюсь, когда Дельту в пример приводят, может только в Одессе от их обслуживания в шок впадаешь 
Дельта тут нідочого, я про Платинум клік. Ось як зробити його ще кращим? Вже з днів 10 про ніякі проколи тут ніхто не пише. З того часу як почали СМС нормально ходити, тьху-тьху, все гут. 
А фиг. Мне вот эти все 10дн. не приходят СМС при входе в ПтКлик... но пароли быро приходят... Просто пока я не заморачиваюсь
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:14
clientage написав:А фиг. Мне вот эти все 10дн. не приходят СМС при входе в ПтКлик... но пароли быро приходят... Просто пока я не заморачиваюсь
Добрый день Пожалуйста, обратитесь по данному вопросу в контакт-центр банка 0-800-308-308 Спасибо
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:19
clientage написав: tatop написав: Konstantinn написав:Я вообще удивляюсь, когда Дельту в пример приводят, может только в Одессе от их обслуживания в шок впадаешь 
Дельта тут нідочого, я про Платинум клік. Ось як зробити його ще кращим? Вже з днів 10 про ніякі проколи тут ніхто не пише. З того часу як почали СМС нормально ходити, тьху-тьху, все гут. 
А фиг. Мне вот эти все 10дн. не приходят СМС при входе в ПтКлик... но пароли быро приходят... Просто пока я не заморачиваюсь
Ну це вже непорядок. Добре що тут сказали. Я взагалі їх не підключав. Дуже вже вони дратують в непідходящий момент. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:23
PtClick написав: clientage написав:А фиг. Мне вот эти все 10дн. не приходят СМС при входе в ПтКлик... но пароли быро приходят... Просто пока я не заморачиваюсь
Добрый день Пожалуйста, обратитесь по данному вопросу в контакт-центр банка 0-800-308-308 Спасибо
..один в один проблема...а сначала все работало...куда делись СМС настраиваемые по событиям...не понятно.... в колцентр звонил . еще вчера... на данный момент никто ничего в ответ
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:40
-VICTOR- написав:..один в один проблема...а сначала все работало...куда делись СМС настраиваемые по событиям...не понятно.... в колцентр звонил . еще вчера...на данный момент никто ничего в ответ
Спасибо Вам за информацию, мы работаем над данным вопросом.
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2012 15:49
PtClick написав: -VICTOR- написав:..один в один проблема...а сначала все работало...куда делись СМС настраиваемые по событиям...не понятно.... в колцентр звонил . еще вчера...на данный момент никто ничего в ответ
Спасибо Вам за информацию, мы работаем над данным вопросом.
..эм...ну не знаю либо вы так оперативно повлияли...либо вчерашнее обращение имело воздействие ... РАБОТАЕТ ..СМС получаю при входе..полагаю и по остальным событиям будет работать  так ..или иначе , тем кто починил - спасибо 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1