Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Edward написав:В отделении оформлял вклад с выплатой на карточный счет, деньги вносил в кассу. Проценты получал в банкомате, с карты.
це можна$) а от зайти сказати - давайте змінимо та надалі платіть мені % на поточний - ніззя. Або навпаки, як відкрили для % поточний... Навіть для цього 15% ощадного депо - сам маю їх 2 - для поточного та карткового...
Edward написав:В отделении оформлял вклад с выплатой на карточный счет, деньги вносил в кассу. Проценты получал в банкомате, с карты.
це можна$) а от зайти сказати - давайте змінимо та надалі платіть мені % на поточний - ніззя. Або навпаки, як відкрили для % поточний... Навіть для цього 15% ощадного депо - сам маю їх 2 - для поточного та карткового...
В Руському Стандарті можна змінювати виплати відсотків або на картковий або на поточний заявою у відділенні.
tatop вот туда и пойдем, тем более скоро и у нас отделение будет... А Платинуму учиться, учиться и учиться... И все же интересны дальнейшие события вокруг банка...
хуторянка написав:добежали до корыта?хрен вам а не 20%. винить некого-все по честному.никто не обещал что % будут "пи". абыдна канешна-но без лоха и жизнь плоха.
Тут все чесно. Попереджували наперед.
При чому тут чесно, не чесно? Підвищені відсотки на три тижні говорять лише про неадекватність тарифної політики банку.
Edward написав:Интересно, если в моем случае закрыть карточный счет, куда будут капать проценты?
Цікаво, дійсно
вот я так и сделал ... написал заяву и подписал допсоглашение, чтоб проценты и тело шли на другой счет ... все было нормально ... проценты шли каждый месяц на новый счет, но в день окончания вклада тело и проценты за последний период вернулось на тот счет, что первоначально был указан ... я описывал эту ситуации тут ранее поэтому на Платинум у меня конкретный зуб сейчас
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Суб 22 гру, 2012 15:57, всього редагувалось 1 раз.
tatop написав:Mirax, чому Ви так думаєте? Все диктує вигода і ринок.
Тому що поїзд на "ать-два" не зупиняться. Борговий ринок має певну інертність. Якщо планувалося заманити побільше клієнтів в банк, потрібно було оголошувати ці підвищені відсотки як акцію з терміном дії. Тоді кожен би спланував, потрібно йому це чи ні. А, оскільки, все робилося спонтанно, то кожен зробив свої висновки про адекватність тарифної політики в даному конкретному банку.