Вы спросили
я ответил.
|
|
![]()
Кстати, по поводу пенсионеров - это да. Клали на сертификат все свои збережения, чтоб в случае чего детям досталось. В итоге - сбережения за последние 15 лет кто-то украдет. И кто-то - это НБУ или "свой" банк, которому продадут кредитный портфель, а обязательства банка по сертификатам, естественно, "простят"... ![]() ВКЛАДНИКАМ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК «ТАВРИКА»
ГоловнаНовини ВКЛАДНИКАМ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК «ТАВРИКА» Чи маю я подати до Фонду заповнену заяву для отримання коштів під час тимчасової адміністрації? Подання до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (надалі – Фонд) заяв на виплату коштів за договорами, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації у АТ «БАНК „ТАВРИКА“ законодавством не передбачено. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у АТ «БАНК „ТАВРИКА“. Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено на сайті Фонду в Інтернеті Як я можу отримати кошти, якщо термін мого договору закінчується після тимчасової адміністрації? Після закінчення тимчасової адміністрації будуть визначені заходи щодо виведення неплатоспроможного банку з ринку в один із таких способів: 1) ліквідація банку з відшкодуванням з боку Фонду коштів за вкладами фізичних осіб у порядку, встановленому Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (надалі – Закон); 2) ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку; 3) відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією; 4) створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов'язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку; 5) продаж неплатоспроможного банку інвестору. Інформацію про визначений спосіб виведення АТ «БАНК „ТАВРИКА“ з ринку, а також про час та порядок виплат за договорами, строк дії яких закінчиться після тимчасової адміністрації, буде представлено на офіційним сайті Фонду в Інтернеті Відповідно до частини 2 статті 26 Закону у разі ліквідації АТ «БАНК „ТАВРИКА“ вкладник набуває право на одержання гарантованої суми відшкодування коштів за вкладами за рахунок коштів Фонду в межах граничного розміру відшкодування коштів за вкладами після прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку. Про час та порядок виплат відшкодування буде повідомлено на офіційним сайті Фонду в Інтернеті Чи гарантований мій вклад в іноземній валюті? В якій валюті я отримаю свої кошти? Відповідно до частини 5 статті 26 Закону відшкодування коштів за вкладом в іноземній валюті відбувається в національній валюті України після перерахування суми вкладу за офіційним курсом гривні до іноземних валют, встановленим Національним банком України станом на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення АТ «БАНК „ТАВРИКА“ до категорії неплатоспроможних (20 грудня 2012 року) та початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації. Чи нараховуються під час дії тимчасової адміністрації відсотки на мій депозит? Чи гарантуються вони Фондом? Так, відсотки нараховуються, але у разі ліквідації банку сплачуються відповідно до частини 1 статті 26 та пункту 4 частини 1 статті 52 Закону. Зобов'язання банку з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації, задовольняються у четвертій черзі за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку. У разі прийняття іншого способу виведення АТ «БАНК „ТАВРИКА“ з ринку інформацію про час та порядок виплат відсотків за договорами, строк дії яких закінчився після тимчасової адміністрації, буде представлено на офіційному сайті Фонду в Інтернеті ![]() Очень много спама, выяснения отношений. Было бы неплохо иметь отдельно фетку о каких-либо фактах и другую где было бы все остальноею.
По факту: Сейчас в банке проверяют договора(наверное перед передачей в ФГВ) и составляют списки для них же. Я думаю выплаты вряд ли начнутся после праздников, ведь срок составления списков будет дольше чем в ЭРДЕ, так как вкладчиков на порядок больше. Наверное банк составит списки и вместе с договорами передаст в ФГВ, а там их еще будут проверять и только после этого начнутся выплаты
![]() nick_od
Есть инфо инсайд что будут тянуть по-максимуму. По закону-до 2-х месяцев имеют право это делать!10 февраля наиболее реальный срок начала выплат.
|
|