ели "товарисча краузе" перевёл с ветки платинумбанки сюда, надеялся на лучшее

|
|
![]() Neobars
ели "товарисча краузе" перевёл с ветки платинумбанки сюда, надеялся на лучшее ![]() ![]() ![]()
Вітаю ! "Все тече, все змінюється"..як казав Геракліт... Хоча, не дуже...принаймні моя оцінка Привату..вона завжди була..неоднозначна. На початку цієї гілки я написав "Оду про Привєт... перепрошую Приватбанк".. ![]() ..змушений зізнатись, що криза дещо змінила моє ставлення і критерії оцінки баНОК ..та й багато що вона змінила..ця криза...я їй вдячний за набуті УРОКИ... ![]() І навіть не шкодую, що деякі проекти, насправді, виявились прожектами...ну. і так далі... ..але повернемося до нашого "бегемота"...він виявивися живуч.... ..непоганий стан його ризик-менеджменту відзначають навіть забогорні "авторитетні"колєги...він не "газував" з валютним кредитуванням до кризи...і відносно непогано резервувався... ...криза "пробила" йому дірку в балансі в розмірі 8 млрд. грн, котру швидко було залатано рефом нбу..і був період (зима-весна 2009) коли я мав сумніви, що "бегемоту " вдасться відновити ліквідність...він зміг. І... як !!! Після року "муміфікації" наш "бегемот" змінив тактику і замість продовження пасивного очікування розпочав дикий старт на новий виток конкурентних перегонів....він не поспішав повертати реф ( як забугорні конкуренти) навпаки, всмоктуючи депозити населення агресивною політикою розширення своє присутності він НАРОЩУЄ відрив від найближчих конкурентів ..одним з перших відновивши кредитну активність... ..Себто, Приват вийшов з кризи БІЛЬШИМ і СИЛЬНІШИМ ніж потрапив до неї...і доки дочірні "проекти і прожекти" забугорних "грандів" перелякано зализують рани..."бегемот" оре ринок..шо трактор поле.... ![]() Змушений визнати, що Приват- швидкий, розумний, і потужний лихвар...і його розміри роблять його "занадто великим" для банкрутства... ![]() ![]() квестор
с бегемотом то понятно, а шо будут делать все эти "иносранцы" ![]() ![]() ![]() чик
А как Вы догадались? Именно ссылки меня замучали и я от страха сюда прибежал....ну тоже ж не от хорошей жизни.....меня собаки с платинума выгнали...И не пускають взад.А я так мечтал с умными людьми поговорить..... ![]() Уважаемый необарс. Вы читали название ветки? Байки про банки.... Так байки для того и пишутся чтобы поржать. Больше улыбайтесь господа....самые большие глупости человек совершает с серъёзным выражением лица. А с чем из приведенных Вами моих цитат Вы не согласны? И почему? Это будет по существу и содержательно. А что писать и не писать....я должен с Вами советоваться? Ну как тут не поржать ![]() ![]() ![]()
![]() с 1апреля!забыл про праздник
![]() ![]() вообщем глядя на русскую клаву "оборжался..." если модератор уберёт нецензурщину я не виноватая... Уважаемая компания Джениус! Переместите на ваших клавиатурах букву Ю подальше от буквы Б, а букву 3 подальше от Х! Заранее спасибо. Подпись: Юля Зуева. Ответ компании Джениус: Уважаемая Юля Зуева! Настоятельно рекомендуем Вам выйти замуж и сменить фамилию (или взять обратно девичью, если вы замужем). Что же до имени, то имя Джулия Вам очень прекрасно бы подошло. Ответ Юли Зуевой: Уважаемая компания Джениус! Моя девичья фамилия - Судакова, а буквы С и М на ваших гребаных клавиатурах тоже стоят рядом. И никакая я вам не Джулия! Ответ компании Джениус: Уважаемая б*** Х_ева! Не пойти ли Вам на зуй! Нам каждый день приходит туева хуча писем, ото всяких судаков вроде Вас со всего света, юукв на всех не напасешься! Востаннє редагувалось чик в Суб 09 кві, 2011 22:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() ... есть конечно традиционные дисбалансы, как то Украинский професийный банк в пантеоне ))) ... а Сбер - середнячок этакий ))) ... квестор а что за гусь Украинский банк инвестиций и заощаджень, который в этом рейтинге опередил Сбер? )?: Романів Микола Ярославович - 16,08% Романів Наталія Василівна - 3,08% Лагур Сергій Миколайович - 16,56% ЗАТ «СК «Єврорезерв» - 8,97% Попов Андрій Володимирович - 4,27% Івахів Степан Петрович - 27,36% Єремеєв Ігор Миронович - 23,68% ![]()
Ну, важко сказати...свій прогноз двохрічної давнини про майбутнє домінування у наших степах російських банків вкупі з кількома аборигенами я не змінював... ![]() Але це не виключає успішне ( прибуткове) бізнесування (у майбутньому) пари-трійки десятків дочірніх проектів і прожектів забугорних "брендів і трендів"...якщо вони нарешті оговтаються і почнуть демонструвати якісь реально відчутні конкурентні переваги...себто, нічого дивного...виживуть сильніші або ті хто пристосується... ![]() Стосовно австрійців- взагалі ,і Ерсте - зокрема....це міцні європейські "середнячки" котрі НЕ мають іншого ареалу розширення як Центральна і Східна Європи...при цьому, обидва австрійські банки-лідери ( Райф і Ерсте) мають принципово різні стратегії експансії... Райф реалізує стратегію найширшої присутності з акцентом на Сході..Ерсте більше концентрований в Центрі і намагається домінувати на локальних ринках( Україна тут виключення). Взагалі, маєте помітити , що я завжди досить високо цінував здоровий консерватизм Ерсте..і продовжую вважати його надійною банкою... А взагалі, ринок великий. і свою нішу може знайти кожен...хто може і хоче... ![]() ![]()
Звиняйте, брєзгую я банкОЮ котру ліплять бувші банкіри-невдахи, власники Надр... ![]() ![]() ... интересно, чем он так вдохновил составителей рейтинга Эксперта? ![]() Востаннє редагувалось IMPRINTER в Нед 10 кві, 2011 12:12, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|