Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 112113114115116 ... 2633>
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 20:51

Neobars
ели "товарисча краузе" перевёл с ветки платинумбанки сюда, надеялся на лучшее :? как бы теперь на валютную ветку сплавить, там это востребовано... и давал же topic3606.html ну там могёт отдача замучить и одними сцылами на инет не получица :wink:
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 21:13

Vial написав:квестор
Вітаю друже!
Цікаво було прочитати про Приват... Десь рік назад на цій гілці була жвава дискусія із приватівським спікером цього сайту. Тоді Ваші висновки були дещо інші... Але, звісно, все змінюється...

Зробив аналіз за перший квартал по своєму селу - кому сумно і страшно в чудових та прекрасних степах біля нашого села (які установи майже не видавали кредити або гралися лише в овердрафти):
Дочерні проекти забугорних шпекулянтів
СЕБ
Свед
Ерсте
Піреус
Універсал
Кредо
Енерго

Пилесоси, алігатори та фани банкінгу
Фінанси та кредит
Брокбізнес
ПУМБ
Перший Інвестиційний
Нац.кредит

Можливо десь вплинула місцева сільська специфіка.

Вітаю !

"Все тече, все змінюється"..як казав Геракліт...

Хоча, не дуже...принаймні моя оцінка Привату..вона завжди була..неоднозначна.
На початку цієї гілки я написав "Оду про Привєт... перепрошую Приватбанк".. :wink:

..змушений зізнатись, що криза дещо змінила моє ставлення і критерії оцінки баНОК ..та й багато що вона змінила..ця криза...я їй вдячний за набуті УРОКИ... :wink:
І навіть не шкодую, що деякі проекти, насправді, виявились прожектами...ну. і так далі...

..але повернемося до нашого "бегемота"...він виявивися живуч....
..непоганий стан його ризик-менеджменту відзначають навіть забогорні "авторитетні"колєги...він не "газував" з валютним кредитуванням до кризи...і відносно непогано резервувався...
...криза "пробила" йому дірку в балансі в розмірі 8 млрд. грн, котру швидко було залатано рефом нбу..і був період (зима-весна 2009) коли я мав сумніви, що "бегемоту " вдасться відновити ліквідність...він зміг. І... як !!! Після року "муміфікації" наш "бегемот" змінив тактику і замість продовження пасивного очікування розпочав дикий старт на новий виток конкурентних перегонів....він не поспішав повертати реф ( як забугорні конкуренти) навпаки, всмоктуючи депозити населення агресивною політикою розширення своє присутності він НАРОЩУЄ відрив від найближчих конкурентів ..одним з перших відновивши кредитну активність...
..Себто, Приват вийшов з кризи БІЛЬШИМ і СИЛЬНІШИМ ніж потрапив до неї...і доки дочірні "проекти і прожекти" забугорних "грандів" перелякано зализують рани..."бегемот" оре ринок..шо трактор поле.... :wink:

Змушений визнати, що Приват- швидкий, розумний, і
потужний лихвар...і його розміри роблять його
"занадто великим" для банкрутства... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 21:39

квестор
с бегемотом то понятно, а шо будут делать все эти "иносранцы" :? недавно получал вестерн в эрсте - пусто... персонала чел 5-6, четыре кассы, работает одна... оборудование супер, видео камер больше дюжины разных видов. у кассира обычная беленькая под потолком и две вращающиеся, одна со спины, чтобы было видно мене и его, другая направлена на бамажки, которые оформляются :shock: на что все эти "ребята малоизвестные широкой публике" ещё надеются ?
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 22:14

чик
А как Вы догадались? Именно ссылки меня замучали и я от страха сюда прибежал....ну тоже ж не от хорошей жизни.....меня собаки с платинума выгнали...И не пускають взад.А я так мечтал с умными людьми поговорить..... :mrgreen:
Уважаемый необарс. Вы читали название ветки? Байки про банки.... Так байки для того и пишутся чтобы поржать. Больше улыбайтесь господа....самые большие глупости человек совершает с серъёзным выражением лица. А с чем из приведенных Вами моих цитат Вы не согласны? И почему? Это будет по существу и содержательно. А что писать и не писать....я должен с Вами советоваться? Ну как тут не поржать :lol: :lol: :lol:
kuser

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 22:36

с 1апреля!

забыл про праздник :) недавно зашёл на сайтик скачать утилиту, а тама :shock:
вообщем глядя на русскую клаву "оборжался..." если модератор уберёт нецензурщину я не виноватая...

Уважаемая компания Джениус! Переместите на ваших клавиатурах букву Ю
подальше от буквы Б, а букву 3 подальше от Х! Заранее спасибо.
Подпись: Юля Зуева.
Ответ компании Джениус:
Уважаемая Юля Зуева! Настоятельно рекомендуем Вам выйти замуж и
сменить фамилию (или взять обратно девичью, если вы замужем). Что же
до имени, то имя Джулия Вам очень прекрасно бы подошло.
Ответ Юли Зуевой:
Уважаемая компания Джениус! Моя девичья фамилия - Судакова, а буквы
С и М на ваших гребаных клавиатурах тоже стоят рядом.
И никакая я вам не Джулия!
Ответ компании Джениус:
Уважаемая б*** Х_ева! Не пойти ли Вам на зуй! Нам каждый день
приходит туева хуча писем, ото всяких судаков вроде Вас со всего
света, юукв на всех не напасешься!
Востаннє редагувалось чик в Суб 09 кві, 2011 22:43, всього редагувалось 1 раз.
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 22:38

квестор написав:
  octopus написав:Пардон, если уже было ...

Чертова дюжина героев
РЕЙТИНГ НАДЕЖНОСТИ БАНКОВ
expert.ua/articles/7/0/8708/

...я з ним не згоден, але це краще ніж нічого... :wink:

... есть конечно традиционные дисбалансы, как то Украинский професийный банк в пантеоне ))) ... а Сбер - середнячок этакий ))) ...

квестор
а что за гусь Украинский банк инвестиций и заощаджень, который в этом рейтинге опередил Сбер? )?:
Романів Микола Ярославович - 16,08%
Романів Наталія Василівна - 3,08%
Лагур Сергій Миколайович - 16,56%
ЗАТ «СК «Єврорезерв» - 8,97%
Попов Андрій Володимирович - 4,27%
Івахів Степан Петрович - 27,36%
Єремеєв Ігор Миронович - 23,68%
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 22:52

чик написав:квестор
с бегемотом то понятно, а шо будут делать все эти "иносранцы" :? недавно получал вестерн в эрсте - пусто... персонала чел 5-6, четыре кассы, работает одна... оборудование супер, видео камер больше дюжины разных видов. у кассира обычная беленькая под потолком и две вращающиеся, одна со спины, чтобы было видно мене и его, другая направлена на бамажки, которые оформляются :shock: на что все эти "ребята малоизвестные широкой публике" ещё надеются ?

Ну, важко сказати...свій прогноз двохрічної давнини про майбутнє домінування у наших степах російських банків вкупі з кількома аборигенами я не змінював... :wink:
Але це не виключає успішне ( прибуткове) бізнесування (у майбутньому) пари-трійки десятків дочірніх проектів і прожектів забугорних "брендів і трендів"...якщо вони нарешті оговтаються і почнуть демонструвати якісь реально відчутні конкурентні переваги...себто, нічого дивного...виживуть сильніші або ті хто пристосується... :wink:

Стосовно австрійців- взагалі ,і Ерсте - зокрема....це міцні європейські "середнячки" котрі НЕ мають іншого ареалу розширення як Центральна і Східна Європи...при цьому, обидва австрійські банки-лідери ( Райф і Ерсте) мають принципово різні стратегії експансії... Райф реалізує стратегію найширшої присутності з акцентом на Сході..Ерсте більше концентрований в Центрі і намагається домінувати на локальних ринках( Україна тут виключення). Взагалі, маєте помітити , що я завжди досить високо цінував здоровий консерватизм Ерсте..і продовжую вважати його надійною банкою...

А взагалі, ринок великий. і свою нішу може знайти кожен...хто може і хоче... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 22:57

IMPRINTER написав:
  квестор написав:
  octopus написав:Пардон, если уже было ...

Чертова дюжина героев
РЕЙТИНГ НАДЕЖНОСТИ БАНКОВ
expert.ua/articles/7/0/8708/

...я з ним не згоден, але це краще ніж нічого... :wink:

... есть конечно традиционные дисбалансы, как то Украинский професийный банк в пантеоне ))) ... а Сбер - середнячок этакий ))) ...

квестор
а что за гусь Украинский банк инвестиций и заощаджень, который в этом рейтинге опередил Сбер? )?:
Романів Микола Ярославович - 16,08%
Романів Наталія Василівна - 3,08%
Лагур Сергій Миколайович - 16,56%
ЗАТ «СК «Єврорезерв» - 8,97%
Попов Андрій Володимирович - 4,27%
Івахів Степан Петрович - 27,36%
Єремеєв Ігор Миронович - 23,68%

Звиняйте, брєзгую я банкОЮ котру ліплять бувші банкіри-невдахи, власники Надр... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 23:07

квестор написав:Звиняйте, брєзгую я банкОЮ котру ліплять бувші банкіри-невдахи, власники Надр... :wink:

... интересно, чем он так вдохновил составителей рейтинга Эксперта? :D
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Нед 10 кві, 2011 12:12, всього редагувалось 1 раз.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 23:11

квестор
в надёжности ерсте я не сумневаюсь, а вот перспективы здеся и сегодня сомнительны, впрочем они к сожалению у всех пока упс...
чик

Профіль

2
1
  #<1 ... 112113114115116 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему