Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12921293129412951296 ... 2633>
Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 01:27

Ukrainian написав:Які думки будуть по ВБРу , УФСу , Аркаді та Терра банках . Будуть жити ... найближчий рік-два ?

с Аркадой я бы не рисковал.... за пол года у них депо физиков приросло на 10% а домов на этапе сдачи всего 2... остальные со сдачей в 14 году....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 01:35

серенький написав:reef
Да, но писал-то я про голодомор. А голод 1947 года пока ещё не отмечают на государственном уровне-и к чему он тут?

Голод 1947р. до того, що може Ваш далекий родич мав на увазі його , коли розказував про неврожай. А я просто уточнив, що неврожай був у 1947р., а штучний голод, або геноцид українського народу був у 1933р. Для Вас, ще один штрих - моя рідна бабуся казала, що той голод був набагато страшнішим, ніж війна 1941-1945р. Причому бабусиній сім"ї ще відносно повезло - померла лише наймолодша дитина, але біда була більша, бо душа страждала від жаху, який відбувався навкруги. І цей жах так ніколи і не покинув її, так само як більшості людей, що вижили тоді у селі. Досі пам*ятаю, як вона після їди однією рукою зі стола струшувала крихти хліба у іншу руку та обережно вкладала їх до рота. А батько про 1947р. розказував, що як тільки засне, то йому сниться, що він їсть хліб, коли проснеться рукав сорочки мокрий, то він його жував коли спав. А про Західну Україну та бендерівців я згадав як противагу політики, яку вели комуністи. Останні намагалися будь-що знищити мою
рідню в 1933р., а вояки УПА в 1947р.рятували.
Востаннє редагувалось Кармелюк в Вів 27 лис, 2012 02:08, всього редагувалось 3 разів.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 01:39

Re: Байки про банки і не тільки....

daphne написав:Но Азаров , а скорее Арбузов со своим дружком Сашей Януковичем пошли вабанк, разворовали ЗВР и также придут к курсу 8.80 на конец года . Но сбольшим внешним долгом и потерями для бюджета. А если бы растаможка пошла в сентябре -ноябре по 9-9.5 ,то бюджет был бы перевыполнен.

Теперь врубаешься, злая птичка?
А при банк -ране , как мы сейчас начинаем видеть , то последствия могут выйти из под контроля.
Вы же патриот ? или только на словах?

А чому 8,80? Чому не 8,88? А ще краще 9. Ай, хай вже там 10 буде... Тільки звідки воно має звалитися таке щастя, то біс його знає. Доляр щодня йде до низу, людиська, налякані податком в 15%, вже не тупцюють біля обмінників.
Та й банк-рану щось непомітно. А та мишина колотнеча навколо Таврики та інших бідолах, хіба то банкран? То жидомасонські змови.
БуЗьКо

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 01:50

Унуноктий В нынешней ситуации я бы тоже не рисковал,это мешпуха которую сольют при первой возможности,из пяти чебурашек вполне можно сделать одного крокодила Гену
osya1964

Подякував: 700 раз.
Подякували: 118 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 02:03

Incisio написав:1. В бой идут одни старики.
2. Иван Васильевич меняет профессию.
3. Кавказская пленница.
4. Апокалипсис (США,2006г., режиссер Мэл Гибсон).
5. В августе 44-го.

Даю 100 %, что Вам далеко за 40. Первые три фильма это просто ностальгия очевидно , другого объяснения почему они могут занимать первую тройку при имении такого широкого ассортимента не вижу.

Про вік це точно. Крім ностальгії це просто класні фільми. Якщо Вам менше 30, то я Вас розумію - у мене дочка така. Саме цікаве, що десь рік назад я виявив, що вона "В бой идут одни старики" ні разу не дивилась від початку до кінця. Покоління інше. Але коли на моє прохання подивилась зі мною весь фільм, то зацінила його теж на п*ятірку по п*ятибальній системі. Я в свій час теж не розумів маму, коли вона дивлячись воєнні фільми із дітьми сиротами плакала. Пам*ятаєте фільм де Боднарчук старший, який грає солдата, що по закінченню війни працює водієм і подружився з 5-7річним сиротою і в одному епізоді каже йому: "А ты знаєш, я твой папка" і малий з криком кидається йому на шию - "Папка, папка, я знал, что ты меня найдеш!" Так от у дитинстві я посміхався з мами на її сльози, а вона мені відказувала - я уявляю, що це може статися з тобою, тому й плачу. А зараз вже я плачу, коли бачу цей епізод.
Востаннє редагувалось Кармелюк в Нед 25 лис, 2012 02:24, всього редагувалось 2 разів.
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 02:03

Унуноктий А вливать никто не будет в отделения Таврики на вечер пятницы оставалось в лучшем(максимальном) вариате 17000гр,остальное было снято в течении двух дней акционерами ,как Вы думаете зачем?Не ужели для дальнейшего рефина?
osya1964

Подякував: 700 раз.
Подякували: 118 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 02:06

daphne написав:
  БуЗьКо написав:
  daphne написав:
я предполагала девал ещё ДО выборов . это было бы намного полезней для ЗВР , люди бы слили по 9-9.5 доллары и на конец года вышли бы на 8.80 . ЗВР были бы намного выше ,чем сейчас и спокойно бы просчитали бюджет на этих цыфрах,немного подняв тарифы и инфляцию, а то уже просто дефляция какая то. Поддержали банки и такдалее.

Но Азаров , а скорее Арбузов со своим дружком Сашей Януковичем пошли вабанк, разворовали ЗВР и также придут к курсу 8.80 на конец года . Но сбольшим внешним долгом и потерями для бюджета. А если бы растаможка пошла в сентябре -ноябре по 9-9.5 ,то бюджет был бы перевыполнен.

Ну так епт , выборы ж , как же тут девал сделать . Экономика ничто , одурманивание лохтората все.
Incisio

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 11:37

Starikan написав:
  mike41 написав:Помнится, год или два назад руководил "Таврикой" Анатолий Дробязко ("Калина"). Удивило его очень откровенное интервью с рассказом о проблемах банка. По-видимому, их решить не удалось. Хотя в этом году открывались новые отделения. Вообще, с трудом представляю себе механизм принятия решения о размещении денег в подобных учреждениях. Предположу, что дело не в 2-3 процентных пунктах. Скорее всего, срабатывают личные связи менеджеров, которые привлекают клиентов со своих предыдущих мест работы. На собеседованиях работодатели живо интересуются такими возможностями.
Помнится, на ветке было масса поклонников Таврики...

Если речь о харьковчанах, то были это поклонники не "Таврики", а лично Натальи Николаевны и начальницы отдела депозитов. :)
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 13:33

daphne написав: я предполагала девал ещё ДО выборов . это было бы намного полезней для ЗВР , люди бы слили по 9-9.5 доллары и на конец года вышли бы на 8.80 . ЗВР были бы намного выше ,чем сейчас и спокойно бы просчитали бюджет на этих цыфрах,немного подняв тарифы и инфляцию, а то уже просто дефляция какая то. Поддержали банки и такдалее.

Но Азаров , а скорее Арбузов со своим дружком Сашей Януковичем пошли вабанк, разворовали ЗВР и также придут к курсу 8.80 на конец года . Но сбольшим внешним долгом и потерями для бюджета. А если бы растаможка пошла в сентябре -ноябре по 9-9.5 ,то бюджет был бы перевыполнен.

Мадам, если беретесь пророчить, то должны учитывать все факторы, в том числе и политические. А то ваши оправдания "Азаров и Арбузов - гады, все сделали не так как я сказала" напоминают того же дедушку Азаровас его знаменитым "во всем виноваты пАпЕрЕдники". Если мадам попала пальцем в небо, то надо это признать: пардон, ребята, я облажалась. Кстати, ноябрь на исходе, где кратный девал? (напоминаю, кратный девал это когда курс умножается на n, где n - натуральное число, натуральные числа это 1;2;3;....)
elles

Подякував: 42 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лис, 2012 14:40

Може Квестор має інсайд і підкаже шо там з Таврикою?
оракал8500

Подякував: 121 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

#<1 ... 12921293129412951296 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор