Естественно, тематика расширилась, народу прибавилось, ну и так далее... (не хочу никого обидеть). Я - за возврат к первоначальному формату: список, обновляемый достаточно часто (нынче времена смутные), вокруг которого будут формироваться связанные темы.
Мабуть зараз отримаю трохи тумаків. Бо мені якраз подобався формат, який склався приблизно в останні півроку. Завше були цікаві теми і не тільки про банки. Життя багатогранне. Звичайно байки про банки на цій гілці повинні складати основу дискусії, але інколи так хочеться побачити барви життя, які вирують навколо. Так, не вистачає Квестора, але для прикладу (міг би навести з кілька десятків інших форумчан), якби раптом пропав Козак-характерник, я б жалкував не менше (дає дуже цікаві матеріали, частину з яких я з великим задоволенням копіюю на свій комп, останнє відео про козаків також гріє душу). Це як пальці на руках, який не відріж - боляче.
Кармелюк написав:Мабуть зараз отримаю трохи тумаків. Бо мені якраз подобався формат, який склався приблизно в останні півроку. Завше були цікаві теми і не тільки про банки. Життя багатогранне. Звичайно байки про банки на цій гілці повинні складати основу дискусії, але інколи так хочеться побачити барви життя, які вирують навколо. Так, не вистачає Квестора, але для прикладу (міг би навести з кілька десятків інших форумчан), якби раптом пропав Козак-характерник, я б жалкував не менше (дає дуже цікаві матеріали, частину з яких я з великим задоволенням копіюю на свій комп, останнє відео про козаків також гріє душу). Це як пальці на руках, який не відріж - боляче.
Нынче в стане атамана Дым столбом и пир горой Нынче в стане атамана Шо не хлопец - то герой И гостит братан братана И отца сыны не чтут Нынче в стане атамана Правит всем любовный зуд
Атаман бренчит орудьем Портит хлопцам аппетит Все бузят,один хорунжий - Четверть выкушал и спит Остальные из нагана Постреляли всех ворон Нынче в стане атамана Тот дурак шо не влюблен...
elson0000 написав:Квестор как то писал,что он бывает тут для общения....как бы это сказать...как я понимал-интересно ему тут было кое с кем ,на кое какие темы общаться.... по его постам видно .что чел.крайне умен и деликатен...с качествами явно выше средних.....прогнозы делал.... нестандартно разворачивал и показывал разные ситуации..... как по мне..... его тут кое кто троллил......с ним по левому спорили.(ну как то так,спорили на равных,без почтения....может это и ,по нынешним временам нормально., но меня коробило..)..делали ему,прости господи, какие то, ну ограниченные по уму замечания...теперь воют....вернись в семью.... черепом нужно думать...кое кому естественно... он,я в этом уверен,но это лично мое мнение-обиделся на что то или кого то скорее всего и плюнул на это дело....ну...надеюсь временно.....
ну ес-но это мое имхо...может я чего недопонимаю...каюсь сразу ,ибо о слишком высоких материях пытаюсь судить....
Я, час-від-часу по діагоналі читаючи гілку, помітив, що Квестор фактично зник після своїх листопадових рекомендацій "з гривні - геть!", підтриманих десятками форумчан . То може його зараз совість мучить та не пускає до клавіатури ?
"LUI Вчера, 19:52 Думаю, что даже люди с полярными взглядами на покойного сойдутся во мнении: был незаурядной личностью. Но вот еще в начале 2012 написал в фейсбуке какую штуку http://www.facebook.com/BorisAbramovich ... 3174502447 R.I.P., Борис."