Classif написав:Кому интересно, на Укрправде интересное интервью с Лановым о последствиях российских "подарков" для экономики (и не только) Украины... ИМХО Лановой, так же как и Пинзенник, один из немногих у нас настоящих экономистов. Жаль что у нас экономикой в уряди занимаются все больше "геолухи" и им подобные... http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 23/411365/
Смесь чуши, пафоса и безответственных заявлений. Жалею, что потратил время на чтение. Отлично годится как политический допинг для поддержания в нервном напряжении майданостояльцев, но к разделу "экономика" это "твоерние" даже на пушечный выстрел подпускать нельзя. Как практик, знающий реальную укроиканомику, тот же Азаров во много раз предпочтительнее давным-давно сполитизировавшихся Пынзэныка и Ланового. Хорошо хоть ТРерёхина с его зелёненькими чёртиками не вспомнили. Флагом махать и речёвки кричать - это к ним. Работать на ответственных постах - храни нас Бог от таких, как они.
Напишите, пожалуйста, ваше видение развития ситуации с курсом доллара Кстати, а какие у вас пропорции валют на депо Спасибо
Classif написав:Кому интересно, на Укрправде интересное интервью с Лановым о последствиях российских "подарков" для экономики (и не только) Украины... ИМХО Лановой, так же как и Пинзенник, один из немногих у нас настоящих экономистов. Жаль что у нас экономикой в уряди занимаются все больше "геолухи" и им подобные... http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 23/411365/
очень "интересное" пустой треп, не подкрепленный никакими фактами и, в частности, цифрами. чем такие "экономисты", так уж лучше геологи с МГУ за плечами
По поводу сайта е.правда, я уже неоднократно высказывался, я это сайт просто не читаю,чего либо интересного для себя я там просто не вижу,и аналитику кстати тоже перестал читать, читаю только чистые новости.....самому надо делать анализ,что-бы потом никого не винить.....Живите своим умом.
1. Прокрутити в голові максимальну кількість можливих варіантів розвитку подій. 2. Присвоїти кожному з них ймовірність відбутися. 3. Сформувати свою стратегію поведінки, щоб мінімізувати втрати і, по можливості, максималізувати прибутки. Деталі реалізації цих кроків кожен вибирає за смаком.
От, приміром, у тих, хто каже "а у Вас усе завтра дефолт і девал" - проблеми вже на першому кроці - не здатні генерувати, чи ладні закривати очі на варіанти можливих подій. Звідки у таких ефективний план виживання? Там один план - Бог видасть, свиня з'їсть, а не видасть, то й не з'їсть.
Міракс може пора вже перестати нити. Тут кожен пише як він поступив і як бачить ситуйовину на ближчий період часу.... Але є і багато загонщиків які мають "максимальну кількість можливих варіантів розвитку подій" і які постійно катають істерики... І так з року в рік... Варіанти 2 - або купили валюту задорого і жаба давить, або бабло за то отримують і "формують свою стратегію поведінки" і загону... Оченята протріть - вище писав що на 60% в валюті і частку в 2014 не буду зменшувати нижче 50%. Здається це і є мінімізація втрат... А від Вас тільки і чуємо шо вже прийшов пісець, пора ховатися по норах...бухати треба менше, тоді світ яскравішим і добрішим в очах виглядати буде... Ну раз Ви такий розумний і все знаєте то пропоную Вам парі - беремо проміжок часу в рік (про який я і писав) і називаємо який буде курс наприклад на 24.12.2014 року? А хто програв тоЙ визнає шо він повний ЛОХ! Кажіть свою цифру, сподіваюсь шо вона не буде нижчою від 12 чи 15, раз по Ваших словах вже повний капець. Та й про дефолт незабудьте вказати...
П.С. От Колобка наприклад лохом не назвеш навіть якшо курс і 15 буде. У нього сума капіталу за 5 років вже майже потроєна. А того хто весь цей час тримав бабло в валюті, матрасі, і яке інфляція поїла як би охарактеризували?
П.С.2. Тільки не розказуйте шо колись девал і звіздець буде... Ми і так знаємо...
очень "интересное" пустой треп, не подкрепленный никакими фактами и, в частности, цифрами. чем такие "экономисты", так уж лучше геологи с МГУ за плечами
По поводу сайта е.правда, я уже неоднократно высказывался, я это сайт просто не читаю,чего либо интересного для себя я там просто не вижу,и аналитику кстати тоже перестал читать, читаю только чистые новости.....самому надо делать анализ,что-бы потом никого не винить.....Живите своим умом.
Но ведь Classif написал прямо- кому интересно.... Если вам не интересно, зачем читаете? Чтобы подчеркнуть собственную значительность? Мне например совсем неинтересны простыни копипастов ни о чем, но я же не высказываюсь публично Скромнее надо быть....