|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:37
daphne Мила і вельмишановна daphne ! 1) я противник "валютного патріотизму", бо у фінансах варто користуватись виключно ..романтичним реалізмом...як і скрізь...і завжди... 2) мені нічого концептуально нового додати щодо НЕМОЖЛИВОСТІ СИСТЕМНОГО БАНКІВСЬКОГО КОЛАПСУ, всі аргументи неодноразово оприлюднені на 2000 сторінок за три останні роки. Додам лише, що банкрутство окремих банок ..безумовно,БУДЕ, і воно- корисне.... 3) очікую долар на рівні 28 рублів ..через рік. Але, не наполягаю...звісно... 
Востаннє редагувалось квестор в Пон 16 січ, 2012 00:37, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:41
квестор написав:daphne Мила і вельмишановна daphne ! 1) я противник "валютного патріотизму", бо у фінансах варто користуватись виключно ..романтичним реалізмом...як і скрізь...і завжди... 2) мені нічого концептуально нового додати щодо НЕМОЖЛИВОСТІ СИСТЕМНОГО БАНКІВСЬКОГО КОЛАПСУ, всі аргументи неодноразово оприлюднені на 2000 сторінок за три останні роки. Додам лише, що банкрутство окремих банок ..безумовно,БУДЕ, і воно- корисне.... 3) очікую долар на рівні 28 рублів ..через рік. Але, не наполягаю...звісно... 
Лучше поздно ,чем никогда Я извиняюсь ,не все страницы из 2000 читала, но если можно комент или ссылку ,на выдачу Приватом кредитов "своим" структурам в прошлом году и особенно по их обьемам.Сумма впечатляет.
-
daphne
-
-
- Заблокований
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:43
daphne написав: квестор написав:J приблизно...але не "на начало года"...а у 2кв... 
Квестор ,Вы хоть и не замечаете , но прошу вас запомнить мой прогноз по рублю до конца 2012 года ... -- 36
ну это будет так если кризис в европе будет усугублятся и в 3-м и в 4-м квартале, а его прогноз исходит из того что европа пройдет дно кризиса во 2-м квартале, а потом будет отрастать 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 00:59
daphne Ніхто ( ні рейтингові агенції, ні я) НЕ заперечує певної кептивності Привата... Але, все таки -це не класичний "пилесос-абориген"...ся банка , одна з небагатьох, вийшла з поточної кризи...МІЦНІШОЮ ніж увійшла..."бегемот" пре по нашим диким і прекрасним степам просто розмазуючи конкурентів ( в рітейлі і частково МСБ) тонким шаром....я не фан сього монстра...але він -один з НАЙЕФЕКТИВНІШИХ банківських проектів країни...і навіть переважна більшість іноземних "модних брендів і трендів" просто..курят в стороні...кашляючи і тихо скиглячи.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 01:13
квестор написав:daphne Ніхто ( ні рейтингові агенції, ні я) НЕ заперечує певної кептивності Привата... Але, все таки -це не класичний "пилесос-абориген"...ся банка , одна з небагатьох, вийшла з поточної кризи...МІЦНІШОЮ ніж увійшла..."бегемот" пре по нашим диким і прекрасним степам просто розмазуючи конкурентів ( в рітейлі і частково МСБ) тонким шаром....я не фан сього монстра...але він -один з НАЙЕФЕКТИВНІШИХ банківських проектів країни...і навіть переважна більшість іноземних "модних брендів і трендів" просто..курят в стороні...кашляючи і тихо скиглячи.... 
Я так же от него балдею , но всё же. Вы считаете кредитование своих структур на 40 ярдов гривен (или 5 ярдов долларов- это как раз оценочная стоимость 100% акций бегемота примерно) не аферой , а просто честным бизнесом? так почему он не раскроет список участников и проценты? На западе такую инфо в рекламных целых публикуют, это же реклама Банка и тех структур , если они чесно работают  Отсюда и хорошая стата у него. А тут наоборот всё скрывается .Почему? А если Коломойский решил подарить его Януковичу? Только откупать его он будет за деньги граждан Украины,потому,сто Бегемота не дадут уронить... Какие все таки мысли по этому поводу?
-
daphne
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 01:33
daphne написав: квестор написав:daphne Ніхто ( ні рейтингові агенції, ні я) НЕ заперечує певної кептивності Привата... Але, все таки -це не класичний "пилесос-абориген"...ся банка , одна з небагатьох, вийшла з поточної кризи...МІЦНІШОЮ ніж увійшла..."бегемот" пре по нашим диким і прекрасним степам просто розмазуючи конкурентів ( в рітейлі і частково МСБ) тонким шаром....я не фан сього монстра...але він -один з НАЙЕФЕКТИВНІШИХ банківських проектів країни...і навіть переважна більшість іноземних "модних брендів і трендів" просто..курят в стороні...кашляючи і тихо скиглячи.... 
Я так же от него балдею , но всё же. Вы считаете кредитование своих структур на 40 ярдов гривен (или 5 ярдов долларов- это как раз оценочная стоимость 100% акций бегемота примерно) не аферой , а просто честным бизнесом? так почему он не раскроет список участников и проценты? На западе такую инфо в рекламных целых публикуют, это же реклама Банка и тех структур , если они чесно работают А тут наоборот всё скрывается .Почему? А если Коломойский решил подарить его Януковичу? Только откупать его он будет за деньги граждан Украины,потому,сто Бегемота не дадут уронить... Какие все таки мысли по этому поводу?
1) Не вважаю , що увесь приріст мав інсайдерський характер, аде не виключаю, що більшість. Не вважаю кристально чесним банківський бізнес котрий має ознаки кептивності, але спокійно сприймаю сей факт як особливість вітчизняного банкінгу. Не вважаю, що кептивна банка однозначно має гірші перспективи платіжоспроможності ніж чисто ринковий проект. Приват має "хорошу кептивність"- добре диверсифікований і , як правило,дуже ефективний бізнес власників. Себто, тут НЕ бачу РИЗИКІВ. 2) Закритість і непублічність українських великих бізнесів- це проблєма , але вона не є критично важливою для оцінки платіжоспроможності. В цілому, майже всі ...все знають.Себто, для прийняття рішень, обсяг загальної інформації -достатній. 3)Власники Привату відзначаються багатьма рисами але вони ,однозначно, не схильні до таких дорогих подарунків. Приват-це один з КЛЮЧОВИХ їх активів. Хоча, повністю зміна структури власності найбільшої банки країни -не виключається, але конкретний рівень наслідків такої зміни для платіжоспроможності банки можна буде оцінити тільки після того ,як вона відбудеться. В будь-якому випадку , зміна власників, має нейтральний характер для Привату, в короткостроковій перспективі, звісно. 4) Враховуючи розміри Привату та його СИСТЕМНЕ значення він має значний потенціал підтримки ліквідності регулятором, що є позитвним моментом для клієнтів... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 01:41
квестор написав: daphne написав: квестор написав:daphne Ніхто ( ні рейтингові агенції, ні я) НЕ заперечує певної кептивності Привата... Але, все таки -це не класичний "пилесос-абориген"...ся банка , одна з небагатьох, вийшла з поточної кризи...МІЦНІШОЮ ніж увійшла..."бегемот" пре по нашим диким і прекрасним степам просто розмазуючи конкурентів ( в рітейлі і частково МСБ) тонким шаром....я не фан сього монстра...але він -один з НАЙЕФЕКТИВНІШИХ банківських проектів країни...і навіть переважна більшість іноземних "модних брендів і трендів" просто..курят в стороні...кашляючи і тихо скиглячи.... 
Я так же от него балдею , но всё же. Вы считаете кредитование своих структур на 40 ярдов гривен (или 5 ярдов долларов- это как раз оценочная стоимость 100% акций бегемота примерно) не аферой , а просто честным бизнесом? так почему он не раскроет список участников и проценты? На западе такую инфо в рекламных целых публикуют, это же реклама Банка и тех структур , если они чесно работают А тут наоборот всё скрывается .Почему? А если Коломойский решил подарить его Януковичу? Только откупать его он будет за деньги граждан Украины,потому,сто Бегемота не дадут уронить... Какие все таки мысли по этому поводу?
1) Не вважаю , що увесь приріст мав інсайдерський характер, аде не виключаю, що більшість. Не вважаю кристально чесним банківський бізнес котрий має ознаки кептивності, але спокійно сприймаю сей факт як особливість вітчизняного банкінгу. Не вважаю, що кептивна банка однозначно має гірші перспективи платіжоспроможності ніж чисто ринковий проект. Приват має "хорошу кептивність"- добре диверсифікований і , як правило,дуже ефективний бізнес власників. Себто, тут НЕ бачу РИЗИКІВ. 2) Закритість і непублічність українських великих бізнесів- це проблєма , але вона не є критично важливою для оцінки платіжоспроможності. В цілому, майже всі ...все знають.Себто, для прийняття рішень, обсяг загальної інформації -достатній. 3)Власники Привату відзначаються багатьма рисами але вони ,однозначно, не схильні до таких дорогих подарунків. Приват-це один з КЛЮЧОВИХ їх активів. Хоча, повністю зміна структури власності найбільшої банки країни -не виключається, але конкретний рівень наслідків такої зміни для платіжоспроможності банки можна буде оцінити тільки після того ,як вона відбудеться. В будь-якому випадку , зміна власників, має нейтральний характер для Привату, в короткостроковій перспективі, звісно. 4) Враховуючи розміри Привату та його СИСТЕМНЕ значення він має значний потенціал підтримки ліквідності регулятором, що є позитвним моментом для клієнтів... 
Дякую. И як завжди читаю між рядків 
-
daphne
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 01:43
daphne написав:вестор ,Вы хоть и не замечаете , но прошу вас запомнить мой прогноз по рублю до конца 2012 года ... -- 36
Какбы не 39.
-
ua-ua-ua
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 02:00
incass написав:AlexJ... По крайней мере до конца ЕВРО 2012 ничего доходней коротких депозитов в гривнях не будет. Но я никого не призываю следовать за мной, каждому свое...
А меня и призывать не надо. Еще два года как ежеквартально будут заканчиваться старые пополняемые гривневые "столбы" под 23,5% с ежемес. капитализацией. Тут главное - предвидеть (угадать), надо ли с очередного заканчивающегося перебрасывать на следующие 3 месяца, или пора "ховаться" в инвалюту в ожидании резкого девала и определении периода относительно стабильного низа и при наступлении этого периода, обернувшись опять в гривну, пополнить ближайший по времени окончания "столб". Во такая "міркота"! 
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему