ЛОБ
Країн Б7 не існує!
(принаймі гугл про них ще не знає)
|
|
![]() ЛОБ
Країн Б7 не існує! (принаймі гугл про них ще не знає) Востаннє редагувалось Vial в Пон 23 січ, 2012 13:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Это также можно ЧАСТИЧНО объяснить и разными долями "дотационных" для населения товаров, а также уровнем этих самых дотаций в "корзинах" США и Украины, что, в свою очередь, зависит и от особенностей структуры потребления в них. Например, в Украине услуги ЖКХ, в частоности цена бытового газа для населения ВОЗМОЖНО в большей степени не соответствуют рыночным ценам на газ на мировом рынке... А вообще соотношение данных показателей и в Украине, и в США в значительной мере может меняться в различные периоды времени в силу различных факторов, но в долгосрочной перспективе действует тенденция к их выравниванию...
![]()
Поддерживаю.
![]() Не надо «грешить» на гугл... ![]() Group of 7 = Great 7 = Большая Семерка К примеру: "Среди стран Б7 это стало самым значительным ухудшением государственных финансов в течение экономического цикла..."
![]()
Мне ответ очень понравился! ![]() Показательно, что никто из стаи товарищей не прицепился к нему. Попробую и я высказать свои соображения по поводу ротации в Кабмине. Лично мне ответ достоуважаемого квестора интересен потому, что я его считаю правильным стратегически. А вот тактический аспект остался в тени. Насколько я понимаю, Николай Янович - премьер с сильно фактически обрезанными полномочиями. Его базовый удел - финансовый блок, а далее - немного осталось. Ярошенко был его правой рукой и финансово-банковский триумвират в составе Азаров-Ярошенко-Арбузов доказал свою если не эффективность, то действенность. Выпадение одного, пусть и младшего, члена триумвирата и замена его на неконтролируемого полностью Хорошковского может существенно ослабить финблок, особенно в текущий не самый удобный момент. Лично мне кажется, что риски резких движений на ближайший период возрастают именно из-за замены элемента системы. Быть может я что-то переоцениваю?
![]()
дякую, що згадали не злим тихим )) язик не слухається повторювати одне й те саме (про аргументи або антипатію) якщо дійсно цікавить, можете відфільтувати мене (з числами та графіками) колись був ревальватором, зараз - сподіваюсь, адекватно - реалістом, але скорше помірним песимістом ніж апокалєптиком спостерігаючи ситуцацію (та скромно приймаючи участь)) на декількох паралельних ринках - крім валютного : фондовий, борговий, нерухомість, авторинок, банківське кредитування - прихожу до сталих висновків : його величність Ринок не під силу вбити будь-якому режимові )) після кризи (не тривалої)) та невідворотніх змін знову повернемось до питань розвитку та інтеграції П.С. продовжити дискусію можу виключно з практичних тем (курс Євро, фунта, золота) тема гривні на жаль для мене тимчасово закрита (не має предмету обговорення)), бо пов"язана більше з гаданням або гороскопами (коли і наскільки)) ![]() ЛОБ
1) Ну, це просто ліниві розмірковування на тему основної ( але не єдиної, безумовно)причини... ![]() Про "симпатії і кольори" нижче, в ПС..у вигляді виключення, бо уникаю за нєпотрєбностю. 2) стосовно "опонентів"- мене ніколи не хвилювала їх кількісь і статус, а те, що при однакових симптомах бувають хворі різні боки, це очевидна реальність, як і необхідність застосування різних ліків... А, в принципі, "австрійці" мені найбільш симпатичні.. ..в цілому, звісно.... ![]() 3) інвестиційні та споживчі настрої не такі дуже вже й понурі...якщо відкинути традиційну українську звичку прикидатись" бідними й дурними". Стосовно традиційних спроб "перерозподілити награбоване"( пардон, рейданути "чесно зароблене")вони, безумовно, мають місце, але на мою думку, масштаб сих спроб дещо перебільшений...і сильні та скромні їм не дуже піддаються, ну а слабкі і помітні...шо поробиш "природній відбір" ніхто не відміняв, бо такі реалії ( минуле і найближче майбутнє, ТЕЖ) наших диких і прекрасних степів .. ![]() 4) Так , "запас міцності" -мінімальний, але це не означає обов"язковий трагізм "грядущих процесів", хоча, зростання СОЦІАЛЬНИХ ризиків відзначено у "прогнозі погоди", теж.... ![]() ПС. Тепер відповідь по підозрам у "симпатіях" і "кольорах": - мені НЕсимпатична будь-яка "політична партія" , бо я неодноразово був обманутий в своїх надіях і сподіваннях деякими з них, в період молодечого дурнуватого азарту ШВИДКО змінити цю країну ,і я занадто добре знаю , що собою являє український варіянт банального політичного інструменту - "партія". Але, це НЕ означає, що в будь-якій з цих "зграй" нема відносно порядних і високопрофесійних людей. - мені НЕсимпатична будь-яка "влада" ( минула,теперішня і МАЙБУТНЯ), бо я маю певний досвід державної служби за різних "дядь" і "тьоть" ( до речі, звільнявся завжди САМ).Тому можу мати і маю предметне і достовірне уявлення про функціонування сих "влад" Але, це не означає, що у сих "владах" нема відносно порядних і високопрофесійних людей. - насамкінець....за визначенням Олександра Довженка...люди поділяються на два типи...тих, хто дивлячись у калюжу бачить болото під водяним зеркалом..і тих, хто бачить і милується відблисками Сонця у воді...себто МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬЯ ПОРПАТИСЬ В БОЛОТІ ! .. ..звиняйте... ![]() ППС. У відповідь на ПС можу сказати лише своє улюблене.. "ну і нехай".... ![]()
|
|