Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 516517518519520 ... 2633>
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 13:28

ЛОБ
Країн Б7 не існує!
(принаймі гугл про них ще не знає)
Востаннє редагувалось Vial в Пон 23 січ, 2012 13:29, всього редагувалось 1 раз.
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 13:29

bolex написав:
  Classif написав:Ничего необычного в этом нет, в США тоже годовой индекс цен производителей продукции превышает индекс потребительских цен. По последним данным BLS за декабрь 2011 PPI 4,8%, CPI 3,0%. (в Украине подобные показатели по декабрю 2011 14,2% и 4,6%).

Во-1х, спасибо что все-таки хоть кто-то решился взглянуть на данные самостоятелно. Во-2х, простите, но выводы совершенно неадекватные. Разница между 4.8 и 3.0 - 60%, может быть объяснена как спецификой выборки корзины потребительской корзины, так и другими причинами. Разница между 14.2 и 4.6 - 250%, никакими погрешностями и особенностями выборки объяснена быть не может.

Это также можно ЧАСТИЧНО объяснить и разными долями "дотационных" для населения товаров, а также уровнем этих самых дотаций в "корзинах" США и Украины, что, в свою очередь, зависит и от особенностей структуры потребления в них. Например, в Украине услуги ЖКХ, в частоности цена бытового газа для населения ВОЗМОЖНО в большей степени не соответствуют рыночным ценам на газ на мировом рынке... А вообще соотношение данных показателей и в Украине, и в США в значительной мере может меняться в различные периоды времени в силу различных факторов, но в долгосрочной перспективе действует тенденция к их выравниванию...
Classif

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 13:49

TDK написав:
  ЛОБ написав:предметний аналіз економічних реалій чи прояв відомих двокольорових "симпатій" ?

боюсь, до реалій така розлога риторика має зовсім не значне відношеняя,
бо серед Ваших шановних опонентів не тільки напів-фахові економісти місцевого розливу - насамперед, цетробанки країн Б7 )))

"жорстка монетарна" - скоріш за все жорсткий бандитських бєспрєдєл та силовий захват бізнесу, що не може не позначитися на інвестиційних та споживчих настроях

Аванс 2010 вичерпано. дай, Боже, щоб грядущі процеси обмежилися тільки девалом гривні.

В Вашем тексте увидел "однокольорову" антипатию и традиционный апокалипсический прогноз без аргументов. Ссылки на авторитетов в виде центробанков Б7 не убедительны.

Поддерживаю.
Клавдий Шифер

Подякував: 82 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 14:12

Vial написав:ЛОБ
Країн Б7 не існує!
(принаймі гугл про них ще не знає)

Не надо «грешить» на гугл... :D
Group of 7 = Great 7 = Большая Семерка
К примеру: "Среди стран Б7 это стало самым значительным ухудшением государственных финансов в течение экономического цикла..."
www.autoconsultant.com.ua/marketing/view/531/
Classif

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 15:01

квестор написав:
  TDK написав:
  квестор написав:1. Звільнення Ярошенка оцінюю- позитивно.
2. Призначення міністром фінансів Хорошковського оцінюю-позитивно.

квестор
Вы не могли бы пояснить, почему Вы оцениваете:
1.позитивно?
2.позитивно?

Федір Ярошненко - класичний пострадянський чиновник з "фіскального " табору п. Азарова.
Свою функцію ( стабілізації бюджетної ситуації) матюками та ручним контролем процесу- він виконав... :wink:

Валерій Хорошковський- успішний менеджер "нового формату" , потенційно придатний вибудовувати успішні управлінські системи та модернізовувати бюджетний процес.

Себто ...ЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ...
"ну і нехай".. :wink:

Мне ответ очень понравился! :lol:
Показательно, что никто из стаи товарищей не прицепился к нему.

Попробую и я высказать свои соображения по поводу ротации в Кабмине. Лично мне ответ достоуважаемого квестора интересен потому, что я его считаю правильным стратегически.
А вот тактический аспект остался в тени. Насколько я понимаю, Николай Янович - премьер с сильно фактически обрезанными полномочиями. Его базовый удел - финансовый блок, а далее - немного осталось. Ярошенко был его правой рукой и финансово-банковский триумвират в составе Азаров-Ярошенко-Арбузов доказал свою если не эффективность, то действенность. Выпадение одного, пусть и младшего, члена триумвирата и замена его на неконтролируемого полностью Хорошковского может существенно ослабить финблок, особенно в текущий не самый удобный момент. Лично мне кажется, что риски резких движений на ближайший период возрастают именно из-за замены элемента системы.
Быть может я что-то переоцениваю?
Клавдий Шифер

Подякував: 82 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 15:18

Classif
Дякую.
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 15:36

Liqui написав:Якщо зона ойро розвалиться, то Німеччина поверне марку...
А, если коровы и носороги начнут летать, то на улицу нужно будет выходить в касках и бронежилетах ...
Сашун

Подякував: 0 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 15:59

TDK написав:
  ЛОБ написав:предметний аналіз економічних реалій чи прояв відомих двокольорових "симпатій" ?

боюсь, до реалій така розлога риторика має зовсім не значне відношеняя,
бо серед Ваших шановних опонентів не тільки напів-фахові економісти місцевого розливу - насамперед, цетробанки країн Б7 )))

"жорстка монетарна" - скоріш за все жорсткий бандитських бєспрєдєл та силовий захват бізнесу, що не може не позначитися на інвестиційних та споживчих настроях

Аванс 2010 вичерпано. дай, Боже, щоб грядущі процеси обмежилися тільки девалом гривні.

В Вашем тексте увидел "однокольорову" антипатию и традиционный апокалипсический прогноз без аргументов. Ссылки на авторитетов в виде центробанков Б7 не убедительны.
Дайте свою модель, пожалуйста! С аргументами!
Здесь так не хватает альтернативы Квестору... Но только умной и аргументированной.
Вы же банковский ТОП-менеджер с огромным опытом.
Вам есть что сказать... Или нет?

дякую, що згадали не злим тихим ))

язик не слухається повторювати одне й те саме (про аргументи або антипатію)
якщо дійсно цікавить, можете відфільтувати мене (з числами та графіками)
колись був ревальватором, зараз - сподіваюсь, адекватно - реалістом, але скорше помірним песимістом ніж апокалєптиком

спостерігаючи ситуцацію (та скромно приймаючи участь)) на декількох паралельних ринках - крім валютного : фондовий, борговий, нерухомість, авторинок, банківське кредитування - прихожу до сталих висновків :

його величність Ринок не під силу вбити будь-якому режимові ))
після кризи (не тривалої)) та невідворотніх змін знову повернемось до питань розвитку та інтеграції

П.С. продовжити дискусію можу виключно з практичних тем (курс Євро, фунта, золота)
тема гривні на жаль для мене тимчасово закрита (не має предмету обговорення)), бо пов"язана більше з гаданням або гороскопами (коли і наскільки))
ЛОБ

Подякував: 197 раз.
Подякували: 1517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 16:32

серенький написав:квестор
Уважаемый Квестор! А как вам фильмы братьев Коэнов "Большой Лебовски" и "После прочтения сжечь"? После "Апокалипсиса" в самый раз! Но только в русском переводе, можно Гоблина...

Не дивився...а вони теж про жорстокі нрави мудрих майя???.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 17:24

ЛОБ
1) Ну, це просто ліниві розмірковування на тему основної ( але не єдиної, безумовно)причини... :wink:
Про "симпатії і кольори" нижче, в ПС..у вигляді виключення, бо уникаю за нєпотрєбностю.

2) стосовно "опонентів"- мене ніколи не хвилювала їх кількісь і статус, а те, що при однакових симптомах бувають хворі різні боки, це очевидна реальність, як і необхідність застосування різних ліків...
А, в принципі, "австрійці" мені найбільш симпатичні..
..в цілому, звісно.... :wink:

3) інвестиційні та споживчі настрої не такі дуже вже й понурі...якщо відкинути традиційну українську звичку прикидатись" бідними й дурними". Стосовно традиційних спроб "перерозподілити награбоване"( пардон, рейданути "чесно зароблене")вони, безумовно, мають місце, але на мою думку, масштаб сих спроб дещо перебільшений...і сильні та скромні їм не дуже піддаються, ну а слабкі і помітні...шо поробиш "природній відбір" ніхто не відміняв, бо такі реалії ( минуле і найближче майбутнє, ТЕЖ) наших диких і прекрасних степів .. :wink:

4) Так , "запас міцності" -мінімальний, але це не означає обов"язковий трагізм "грядущих процесів", хоча, зростання СОЦІАЛЬНИХ ризиків відзначено у "прогнозі погоди", теж.... :wink:

ПС. Тепер відповідь по підозрам у "симпатіях" і "кольорах":

- мені НЕсимпатична будь-яка "політична партія" , бо я неодноразово був обманутий в своїх надіях і сподіваннях деякими з них, в період молодечого дурнуватого азарту ШВИДКО змінити цю країну ,і я занадто добре знаю , що собою являє український варіянт банального політичного інструменту - "партія". Але, це НЕ означає, що в будь-якій з цих "зграй" нема відносно порядних і високопрофесійних людей.

- мені НЕсимпатична будь-яка "влада" ( минула,теперішня і МАЙБУТНЯ), бо я маю певний досвід державної служби за різних "дядь" і "тьоть" ( до речі, звільнявся завжди САМ).Тому можу мати і маю предметне і достовірне уявлення про функціонування сих "влад" Але, це не означає, що у сих "владах" нема відносно порядних і високопрофесійних людей.

- насамкінець....за визначенням Олександра Довженка...люди поділяються на два типи...тих, хто дивлячись у калюжу бачить болото під водяним зеркалом..і тих, хто бачить і милується відблисками Сонця у воді...себто
МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬЯ ПОРПАТИСЬ В БОЛОТІ ! ..
..звиняйте... :wink:

ППС. У відповідь на ПС можу сказати лише своє улюблене..
"ну і нехай".... :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

#<1 ... 516517518519520 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей