Acceptus Давайте лучше ближе к телу. Вот вы рекламируете у себя на сайте (который, в свою очередь, активно пиарите здесь) потребкредиты от вашего банка под 55% годовых.
Расскажите, как успехи в этом нелегком деле? Как при официально освященной инфляции 5% лохторат приносит в клювике 55% ?
интересно и очень удивлен, почему виейби, тоесть я так понимаю VAB банк на сегодняшний день рискованный? обьясните пожалуйста
Попередный власник - Максимов умикнув в банку біля мільярду активів, зазаз сидить в кутузці. Теперішній - Бахматюк, як на мене, людина з сумнівною репутацією і непередбачуваними кульбідами в бізнесі. Звідси і ризики VAB банки.
Нічого дивного не бачу. Той бахматюк - суцільне лайно, людина з сумнівною репутацією і непередбачуваними кульбідами в бізнесі. Він пилисосив в інших місцях, а тепер буде пилососити биомасу з ВАб банку, яка ще досі гроші там тримає, або мріє про великі перспективи аграрного банку. (Хіба що може коноплю почнем вирощувати
bossman написав:Этот доклад должен показать, что правление Обамы было позитивно для американской экономики в отличие от его предшественников. Обаме удалось добиться восстановления экономики после сильнейшего кризиса...
Так воно так.. проте не думаю що в них можливо дуже сильно намалювати цифри або написати тендецію якої немає.. не те що я є фанатом Обами.. проте факт є фактом за часів правління демократів США зростають більше або відновлюються краще ..
bolex написав:Acceptus Давайте лучше ближе к телу. Вот вы рекламируете у себя на сайте (который, в свою очередь, активно пиарите здесь) потребкредиты от вашего банка под 55% годовых.
Расскажите, как успехи в этом нелегком деле? Как при официально освященной инфляции 5% лохторат приносит в клювике 55% ?
Кэш - Как Кэш. Дорогие кредиты - кто хочет тот берёт, не хочет не берёт. Вы же не знаете истиных целей - размещения статьи на сайте.
3)Ну, і побільше читати та думати над якісною і об"єктивною інформацією. І не засмічувати собі мозок...
ППС. "грецькі банки"(материкові та острівні) можна повернути у "список", мабуть, крім..... Універсалу, котрий нехай ще поваляється на полиці "до вияснєнія"....бо так хочу. можна в драйвову частину "списку" запхати доньку російського "Трасту".. можна ще щось..Але навіщо???
ПППС. Перечитав Пелевіна... та "Пророк"Халіль Джебрана..котрих рекомендую, бо вони дуже пользітєльні у виборі хфінансових інструментів ... і не тільки... ...
Востаннє редагувалось квестор в Чет 15 бер, 2012 15:59, всього редагувалось 3 разів.
Кэш - Как Кэш. Дорогие кредиты - кто хочет тот берёт, не хочет не берёт.
.... наверное именно так и говорили те самые пресловутые ...
ТОП менеДгеры, все с тех же инвест банков - которые играли против своих же CDO...
(с)Acceptus
Вы подменяете ценности. Это не одно и тоже. Эти люди обворавали пол мира Я тут в Кризесе и конфликте рассматриваю "огалтелое" кредитования. Я пишу о том, что кредитовал суббстандарты - и страховал их в AIG Однако это моя работа
Востаннє редагувалось Acceptus в Чет 15 бер, 2012 16:04, всього редагувалось 1 раз.