Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3637383940 ... 192>
Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 20:12

Максим755 нужно было для продажи своей квартиры купить одну симку, потом просто выкинуть, но вам нравится себе выносить мозг, продавцам, а также владельцу сайта

вас можно назвать взрослым человеком? или ребенком?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 20:48

Максим755 написав:Уважаемые участники этой темы! Если я не прав, скажите пожалуйста, в чем.
Та хоча б в тому , що сам сайт бомбер Вашу інформацію не взяв з неба , а витягнув з інших сайтів де Ви ж її і розмістили.
Тому якщо інформація вже не актуальна - зніміть її з першоджерел і вона зникне з бомбера.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 22:05

kievlyanka написав:Максим755 нужно было для продажи своей квартиры купить одну симку, потом просто выкинуть, но вам нравится себе выносить мозг, продавцам, а также владельцу сайта

вас можно назвать взрослым человеком? или ребенком?

Наша национальная черта - обвинить потерпевшего: у человека обворуют авто - а ему: сам виноват, не нужно было вещи оставлять.
Многодетные бедствуют - а нечего нищебродам плодиться...
Мы же в ЕС идем! Как можно оправдывать воровство и хамство?
Максим755

Подякував: 11 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 22:11

Максим755
Вы как будто не знаете в каком гондурасе живете - нет здесь ни права, ни морали.
Henry Ford

Заблокований
Подякував: 116 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 22:17

budivelnik написав:
  Максим755 написав:Уважаемые участники этой темы! Если я не прав, скажите пожалуйста, в чем.
Та хоча б в тому , що сам сайт бомбер Вашу інформацію не взяв з неба , а витягнув з інших сайтів де Ви ж її і розмістили.
Тому якщо інформація вже не актуальна - зніміть її з першоджерел і вона зникне з бомбера.

Бомбер вкрав мою власну публiкацiю з сайта OLX, навiть фото в нiй позначенi "OLX". При поданнi оголошень рекламнi ресурси отримують пiдпис власника публiкацii на використання отриманих даних тiльки в рамках власного ресурса. Передача третiм сторонам прав на використання (публiкацiю) суворо заборонено.

Таким чином, хтось з них обох порушив Закон.
Я зняв свою публiкацiю на OLX два мiсяцi тому. Таке враження, що хтось витягнув непотрiб iз помийки й використовуе у своiх недобросовiсних цiлях.
Максим755

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 22:22

astronavt написав:Максим755
Вы как будто не знаете в каком гондурасе живете - нет здесь ни права, ни морали.

Вы знаете, это немного разные вещи - быть обманутым, скажем, на рынке, и печально известный бомбер "COM", хостинг которого в Австрии,серверы в Германии. Пятно получить легко, отмыться проблема.
Максим755

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 23:00

Максим755 написав:
  budivelnik написав:
Бомбер вкрав мою власну публiкацiю з сайта OLX, навiть фото в нiй позначенi "OLX". При поданнi оголошень рекламнi ресурси отримують пiдпис власника публiкацii на використання отриманих даних тiльки в рамках власного ресурса. Передача третiм сторонам прав на використання (публiкацiю) суворо заборонено.

Таким чином, хтось з них обох порушив Закон.
Я зняв свою публiкацiю на OLX два мiсяцi тому. Таке враження, що хтось витягнув непотрiб iз помийки й використовуе у своiх недобросовiсних цiлях.
Я не розробник бомбера і не маю до ресурсу жодного відношення
Але все таки по порядку
1 Бомбер - це аналог будь якого пошуковика , який моніторить мережу і дає можливість легше щось знайти , тому якщо у Вас претензії до бомбера- то одночасно можете їх викласти до будь-якого пошукового сервісу в інтернеті
2 Сама ідея бомбера полягала в тому , щоб відокремити власників від рієлторів.
Якщо Ви власник - то ідея спрацювала, хоча вона при цьому створила проблеми для одного , але допомогла тисячам - адже подача інформації в інтернеті це спроба якнайшвидше донести її до кінцевого споживача
3 Якщо Ваша обява знята- але залишилась в кеші бомбера - значить є проблемка з якою розробники бомбера повинні розібратись і ліквідувати ( і я впевнений що так і буде)
4 Вся інформація яку викладає бомбер - дає ссилку звідки вона отримана ( так що тут жодних претензій від того ж оліксу до бомбера бути не може)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 23:15

Максим755 написав:

Вы знаете, это немного разные вещи - быть обманутым, скажем, на рынке, и печально известный бомбер "COM", хостинг которого в Австрии,серверы в Германии. Пятно получить легко, отмыться проблема.

Печально (по моему мнению), что владелец бомера не признает нарушение за собой, так же как ни видят нарушения другие отписавшиеся здесь.
Henry Ford

Заблокований
Подякував: 116 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 23:24

[/quote]Я не розробник бомбера і не маю до ресурсу жодного відношення
Але все таки по порядку
1 Бомбер - це аналог будь якого пошуковика , який моніторить мережу і дає можливість легше щось знайти , тому якщо у Вас претензії до бомбера- то одночасно можете їх викласти до будь-якого пошукового сервісу в інтернеті
2 Сама ідея бомбера полягала в тому , щоб відокремити власників від рієлторів.
Якщо Ви власник - то ідея спрацювала, хоча вона при цьому створила проблеми для одного , але допомогла тисячам - адже подача інформації в інтернеті це спроба якнайшвидше донести її до кінцевого споживача
3 Якщо Ваша обява знята- але залишилась в кеші бомбера - значить є проблемка з якою розробники бомбера повинні розібратись і ліквідувати ( і я впевнений що так і буде)
4 Вся інформація яку викладає бомбер - дає ссилку звідки вона отримана ( так що тут жодних претензій від того ж оліксу до бомбера бути не може)[/quote]

1. Пошуковик не мае можливостi знайти деактивовану iнформацiю i викласти в себе на ресрсi в якостi активноi. До того, бомбер не е неприбутковою органiзацiею та вилучае з цього прибутки. Цьому ресурсу вожлива не якiсть, а кiлькiсть iнформацii.
2. Кому це допомогло, я не знаю. Якщо там багато таких оголошень, як мое, то не знаю..
3. Можливо так, але проблема саме в пiдлостi представника i хамствi: "...Просто интересно - какие вы меры собираетесь предприянть ?".
4. З поданих на OLX оголошень нiколи телефонний номер не "свiтиться" у пошуку. Його можливо побачити, тiльки при переглядi оголошення. Фактично, бомбер зробив мою приватну iнформацiю публiчною без мого дозволу та вiдмовляеться знищити зi свого ресурса моi приватнi данi, моi фото i мою публiкацiю впродовж двох мiсяцiв!
Максим755

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 кві, 2015 23:29

astronavt написав:
  Максим755 написав:

Печально (по моему мнению), что владелец бомера не признает нарушение за собой, так же как ни видят нарушения другие отписавшиеся здесь.

Спасибо Вам за поддержку. Мне кажется, что многие просто не знают своих прав. Я поразился глупости представителя бомбера, который сам опубликовал личную переписку со мной, признав тем самым сложившуюся ситуацию, да еще и кичится этим!
Максим755

Профіль

#<1 ... 3637383940 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор