Максим755 нужно было для продажи своей квартиры купить одну симку, потом просто выкинуть, но вам нравится себе выносить мозг, продавцам, а также владельцу сайта
вас можно назвать взрослым человеком? или ребенком?
|
|
![]() Максим755 нужно было для продажи своей квартиры купить одну симку, потом просто выкинуть, но вам нравится себе выносить мозг, продавцам, а также владельцу сайта
вас можно назвать взрослым человеком? или ребенком?
![]() Та хоча б в тому , що сам сайт бомбер Вашу інформацію не взяв з неба , а витягнув з інших сайтів де Ви ж її і розмістили. Тому якщо інформація вже не актуальна - зніміть її з першоджерел і вона зникне з бомбера.
![]() Максим755
Вы как будто не знаете в каком гондурасе живете - нет здесь ни права, ни морали.
![]() Бомбер вкрав мою власну публiкацiю з сайта OLX, навiть фото в нiй позначенi "OLX". При поданнi оголошень рекламнi ресурси отримують пiдпис власника публiкацii на використання отриманих даних тiльки в рамках власного ресурса. Передача третiм сторонам прав на використання (публiкацiю) суворо заборонено. Таким чином, хтось з них обох порушив Закон. Я зняв свою публiкацiю на OLX два мiсяцi тому. Таке враження, що хтось витягнув непотрiб iз помийки й використовуе у своiх недобросовiсних цiлях. ![]() Я не розробник бомбера і не маю до ресурсу жодного відношення Але все таки по порядку 1 Бомбер - це аналог будь якого пошуковика , який моніторить мережу і дає можливість легше щось знайти , тому якщо у Вас претензії до бомбера- то одночасно можете їх викласти до будь-якого пошукового сервісу в інтернеті 2 Сама ідея бомбера полягала в тому , щоб відокремити власників від рієлторів. Якщо Ви власник - то ідея спрацювала, хоча вона при цьому створила проблеми для одного , але допомогла тисячам - адже подача інформації в інтернеті це спроба якнайшвидше донести її до кінцевого споживача 3 Якщо Ваша обява знята- але залишилась в кеші бомбера - значить є проблемка з якою розробники бомбера повинні розібратись і ліквідувати ( і я впевнений що так і буде) 4 Вся інформація яку викладає бомбер - дає ссилку звідки вона отримана ( так що тут жодних претензій від того ж оліксу до бомбера бути не може)
![]() Печально (по моему мнению), что владелец бомера не признает нарушение за собой, так же как ни видят нарушения другие отписавшиеся здесь.
![]() [/quote]Я не розробник бомбера і не маю до ресурсу жодного відношення
Але все таки по порядку 1 Бомбер - це аналог будь якого пошуковика , який моніторить мережу і дає можливість легше щось знайти , тому якщо у Вас претензії до бомбера- то одночасно можете їх викласти до будь-якого пошукового сервісу в інтернеті 2 Сама ідея бомбера полягала в тому , щоб відокремити власників від рієлторів. Якщо Ви власник - то ідея спрацювала, хоча вона при цьому створила проблеми для одного , але допомогла тисячам - адже подача інформації в інтернеті це спроба якнайшвидше донести її до кінцевого споживача 3 Якщо Ваша обява знята- але залишилась в кеші бомбера - значить є проблемка з якою розробники бомбера повинні розібратись і ліквідувати ( і я впевнений що так і буде) 4 Вся інформація яку викладає бомбер - дає ссилку звідки вона отримана ( так що тут жодних претензій від того ж оліксу до бомбера бути не може)[/quote] 1. Пошуковик не мае можливостi знайти деактивовану iнформацiю i викласти в себе на ресрсi в якостi активноi. До того, бомбер не е неприбутковою органiзацiею та вилучае з цього прибутки. Цьому ресурсу вожлива не якiсть, а кiлькiсть iнформацii. 2. Кому це допомогло, я не знаю. Якщо там багато таких оголошень, як мое, то не знаю.. 3. Можливо так, але проблема саме в пiдлостi представника i хамствi: "...Просто интересно - какие вы меры собираетесь предприянть ?". 4. З поданих на OLX оголошень нiколи телефонний номер не "свiтиться" у пошуку. Його можливо побачити, тiльки при переглядi оголошення. Фактично, бомбер зробив мою приватну iнформацiю публiчною без мого дозволу та вiдмовляеться знищити зi свого ресурса моi приватнi данi, моi фото i мою публiкацiю впродовж двох мiсяцiв! ![]()
Спасибо Вам за поддержку. Мне кажется, что многие просто не знают своих прав. Я поразился глупости представителя бомбера, который сам опубликовал личную переписку со мной, признав тем самым сложившуюся ситуацию, да еще и кичится этим!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|