Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3839404142 ... 192>
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:38

Максим755 написав:Мы же в ЕС идем! Как можно оправдывать воровство и хамство?

Максим, давайте пожалуйста без эмойций и конструкутивно.

бомбер - это попытка создать "не похожий" на других сайт недвижимости. Его отличие в том числе, что он сближает покупателей и продавцов, даёт возможность обойти риэлторов, чьими объявлениями наводнены все сайты на территории СНГ.

Я прекрасно понимаю, что всех не удовлетворишь. Одни будут рады и приветствовать такой сервис, а другие будут злиться (те же риэлторы) и говорить, что я отнимаю у них кусок хлеба.

По поводу воровства - это несерьёзно.
По поводу хамства - я вам не хамил в переписке.

Ну да, тут мы немного были все ошарашены вашими претензиями, угрозами "написать куда следует", но тут вы сами виноваты - нужно думать перед тем как что-то говорить. Тут один человечек грозился в суд на Гугл подать - тоже весело было :)
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:46

baraka написав:
  Максим755 написав:Мы же в ЕС идем! Как можно оправдывать воровство и хамство?

Максим, давайте пожалуйста без эмойций и конструкутивно.

бомбер - это попытка создать "не похожий" на других сайт недвижимости. Его отличие в том числе, что он сближает покупателей и продавцов, даёт возможность обойти риэлторов, чьими объявлениями наводнены все сайты на территории СНГ.

Я прекрасно понимаю, что всех не удовлетворишь. Одни будут рады и приветствовать такой сервис, а другие будут злиться (те же риэлторы) и говорить, что я отнимаю у них кусок хлеба.

По поводу воровства - это несерьёзно.
По поводу хамства - я вам не хамил в переписке.

Ну да, тут мы немного были все ошарашены вашими претензиями, угрозами "написать куда следует", но тут вы сами виноваты - нужно думать перед тем как что-то говорить. Тут один человечек грозился в суд на Гугл подать - тоже весело было :)

Цели и задачи вашего бизнес-пректа не должны нарушать законные права человека.
Максим755

Подякував: 11 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:50

baraka
Вы нарушаете закон:
1) публикуете личные данные (телефон) без разрешения.
2) публикуете информацию (текст, фото - авторское право) разрешение для публикации которой, никто вам не давал.

Возьмите и проконсультируйтесь у адвоката. Будет полезно.
Потому что может попасться человек, который не пожалеет свое время чуть денег и засудит вас и ваш проект.

П.С. Ваш проект "непохожий" потому что вне рамок закона, это причина по которой никто другой этим не занялся раньше. Вы по сути крадете данные с других сайтов, размещаете чужую информацию без разрешения. В Украине может и прокатит какое-то время, но в цивилизованном мире - нет.
Востаннє редагувалось Henry Ford в П'ят 10 кві, 2015 10:55, всього редагувалось 1 раз.
Henry Ford

Заблокований
Подякував: 116 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:55

budivelnik написав:
  baraka написав:2б) выслав/получив СМС на телефон.
1 Заберіть вислав-залиште отримав і для Вас це буде безкоштовно
Тобто , за бажанням( яка Вам різниця з чим повязане це бажання) людина може вислати смс з телефону зафіксованому в обяві на телефон номер якого надасьте Ви ( і не обовязково це повен бути Ваш особистий номер :D ) з номером обявки яку хоче деактивувати.
2 Якщо обєкт має статус закритий - однозначно в ньому повинні бути деактивовані( бити недоступними до перегляду) всі контактні телефони власника , адже Ви працюєте для зручності власника - а власнику не хочеться щоб йому ще тиждень-рік задавали єврейські запитання чому обєкт закритий
3 Ссилка на передрук рієлторами виглядає притягнутою за вуха . по тій простій причині що рієлтори передираючи чужу інформацію залишають свої телефони - а значит Вам ( і власнику який закрив свою інформацію) по барабану як будуть віддуватись рієлтори по вже закритому ним обєкту
4 Я все одно залишаюсь прихильником того , що обява може бути знищена власником обяви в будь-який момент і мене особисто не хвилює що буде думати Ваш користувач якщо знайде замість моєї обяви вікно з написом данний обєкт закритий чи проданий чи знятий з публікації власником обяви.
Хтось буде пів року моніторити і пів року мати можливістьзадавати мені свої запитання
ПС Ви особисто захищаєте свій телефон щоб не заважали - чому тоді Ви відбрикуєтесь коли Вас просять ( у Вас вимагають) захистити чужі телефони- чи Ви думаєте що посторонні звінки заважають тільки програмістам ?

будівельнику, дякую за вдумливу відповідь

висилка на мій телефон СМС все одно платна для другоі сторони. і ця сторона може розцінити це як "вимагання". Чи може я перебільшую - і такі суми не принципові ?

я не один місяць виношую думки зробити "автоматичне миттеве закриття телефону" через https://smscoin.com/ru/ , але це буде мінімум 1 грв для Украіни.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:55

baraka меньше слушайте эту свору, если они считают что их права нарушают, пусть обращаются куда следуют, но они только шум создают, а реально не хотят тратится на составление и подачу иска, так что можете им не отвечать :mrgreen: , пошумят и затихнут
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:56

astronavt написав:baraka
Вы нарушаете закон:
2) публикуете информацию (текст, фото - авторское право) разрешение для публикации которой, никто вам не давал.

Потому что может попасться человек, который не пожалеет свое время чуть денег и засудит ваш проект.
Не перемішуйте мокре з мягким
1 Інформація яку публікує бомбер взята з відкритих джерел інформації
2 Ссилка на джерело звідки взята інформація - присутня на бомбері

Тому не лякайте нікого і самі лякані не будете

А по суті
Є виробничий конфлікт , в якому задіяні дві сторони
Завдання
Знайти спосіб вирішення подібних проблем в майбутньому а не тупо виконати бажання однієї сторони без врахування інтересів другої

І останнє
Конфлікт :roll: - штука цікава. Якби мені потрібно було розкрутити бомбер - я б щось подібне до цього конфлікту сам створив. Пі-ар він і в Африці піар.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 10:58

astronavt написав:baraka
Вы нарушаете закон:

Потому что может попасться человек, который не пожалеет свое время чуть денег и засудит ваш проект.

Вы знаете, при поиске через Гугл в ссылке отображается не только телефон и текст объявления, но и улица с номером дома, который я указывал в объявлении. Номер телефона и адрес можно было увидеть только при просмотре конкретного объявления на OLX, теперь, благодаря бомберу, адрес и телефон в расшаренном виде.
Максим755

Подякував: 11 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:00

baraka написав:висилка на мій телефон СМС все одно платна для другоі сторони. і ця сторона може розцінити це як "вимагання".
35 копійок :D
При цьому море тарифів де відправка смс в якихось межах вже включена в тариф...
Для початку це найпростіший і найлегший з варіантів , який би задовільнив обі сторони.
А далі
Сліпий казав побачимо- глухий казав-почуємо... :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:01

baraka :mrgreen: забаньте его в Гугле, :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2015 11:02

Faceless написав:А если удаленный объект потом вновь появится, вы в истории не покажете прошлые "продажи"? Думаю было бы очень интересно видеть всю историю объекта, а со временем - можно было бы отследить цепочку перепродаж некоторых

ухх, это конечно круто, но я пока не вижу как это реализовать.

при следующей продаже - и текст объявления будет другой и фото другие. Не смогу "склеить". А адрес в 99% случаев неполный...
baraka

Профіль

#<1 ... 3839404142 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Ana і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор