obval написав:Па 1500 м2 можно взять то что па400 (аренда) ? Это 11% выходит
Не, не выйдет. То, что па400 по новому курсу - это или двуха, или очень хорошая 1к. Плюс косметика + техника. Плюс амортизация ремонта. До 6% где-то в лучшем случае.
hamster bear написав:Все эти расказы про налгообложение я слышу уже давно. Чем закончилось последнее цирковое выступление на эту тему , вы, надеюсь знаете. Стоимость администрирования - выше собираемых сумм.
смешной, про налоги на вклады тоже никто не подозревал. администрировать его очень просто, огромные штрафы за неуплату
йцукен написав:как? у нас керри-трейд невозможен в условиях текущих ставок
Я прикидав варіант. Напр., Кредобнак 17% іпотека. Береш іпотеку, а власні грн кладеш на депо під 27,5%. От тобі "керітрейд".
Вы или поставьте смайл, или перечитайте Faceless, или сходите в ипотечный отдел любого банка. Даже не знаю, что вам поможет быстрее.
ти тут за лікаря? дорогуша, є "добрі борги і є погані борги". Я тобі розпишу ще складнішу комбінаці. - береш іпотеку під 17% (хай 50% від твоїх активів) - кладеш власні під 27% - нерухомість здаєш в аренду (скажімо рентабельність 6%) Ітого: твій робочий капітал збільшиувся в 1,5% рази відносна дохідність вплала, але абсолюний дохід виріс. так як ти працюєш на зайомному капіталі. Далі йдеш в банк, і показуєш свій кешфлов, і знову береш іпотеку, яку здаєш в оренду. На цьому будуванні піраміди можна зупинити.
big539 написав:Не можна! Только до упора! только до ипотечного кризиса! Только хардкор!
люто-бешено плюсую КРЖН картина маслом - забудовник викопує котлован, збирає інвесторів, - за частину отриманих грошей викопує ще один котлован і будує кілька поверхів у першому об"єкті - і так можна продовжувати продавати "повітря" до нескінченості, поки не прийде криза і не закінчаться олені
Востаннє редагувалось flyman в Пон 19 тра, 2014 16:57, всього редагувалось 2 разів.