|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 29 вер, 2014 13:56
flyman написав:Фейслес, може ви розглядаєте виключно вибірку: - люди віком 27-35 років - вищою освітою - живуть і працюють в Києві більше 5 років.
- Вік - працездатні й старші - Освіта - більшість у аналізованому сегменті з ВО як мінімум, хоча й є без нього; іншим цілком просторо у сегменті 60-70% - живуть і працюють у Києві, ну більше року, тобто не щойно приїхали.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:02
Frant написав:Вважаю, що НЕкваліфікована робоча сила в Києві - надто дорого себе цінить.
Вони коштують рівно стільки, скільки їм готові платити. Не треба бути таким упередженим щодо некваліфікованої сили, це така ж праця, як і будь-яка інша. І мене зовсім не дивує, що часто некваліфікований робітник може заробляти більше якого-небудь доцента. Особливо знаючи реальний рівень кваліфікації тих доцентів і навіть докторів. Невігластво й дилетантство ніяк не заважає отримати регалії "заслуженого ***" та посади на кафедрах. А от попрацювати як вантажник (той, що заробляє непогано) - не кожен зможе й витримає тривалий час. Я знаю про що кажу. Але ви трохи перебільшуєте щодо рівня їх доходів. Бо одне діло - заробити з одного замовлення, інше - кількість замовлень. Не кожен день, думаю, в них є можливість заробити. Я не так давно теж користувався послугою перевізника - так дуже зраділи. Frant написав:При таких цінах на послуги електриків і сантехніків - їх дешевше з Америки виписати.
Ви б прозріли, якби дізналися, скільки там коштує робоча сила.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:03
как думаете будет в обозримом будущем "гостинка на Лесном" (С) за 25 000 реально?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:06
Faceless написав:Я, право, уже не знаю на какой курс опираться)
а какой сейчас реальный??? межбанк перестал быть виртуалом?
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:10
kievlyanka написав:видно, что дурной вкус у многих
ну если видно что дурной вкус, то мадам женщина с хорошим вкусом видимо... покажите фото своей фатерко, дабы мы узрели эталонный дизайн
-
yura_
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:11
Frant написав: manko74 написав:Frant У згаданій мною логістичній фірмі вантажниками працюють теж не лорди з гарвардською освітою. Живуть - де дешевше ( та сама Троєщина,...) і поближче до роботи.
Це означає, що вантажники можуть отримувати від 200 до 1200 грн за зміну. При останніх доходах - ці люди вже можуть накопичувати гроші і купляти з часом нерухомість у Києві.  если они не бухарики 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:15
Faceless написав: Frant написав:Вважаю, що НЕкваліфікована робоча сила в Києві - надто дорого себе цінить.
Вони коштують рівно стільки, скільки їм готові платити. Не треба бути таким упередженим щодо некваліфікованої сили, це така ж праця, як і будь-яка інша. І мене зовсім не дивує, що часто некваліфікований робітник може заробляти більше якого-небудь доцента. Особливо знаючи реальний рівень кваліфікації тих доцентів і навіть докторів. Невігластво й дилетантство ніяк не заважає отримати регалії "заслуженого ***" та посади на кафедрах. А от попрацювати як вантажник (той, що заробляє непогано) - не кожен зможе й витримає тривалий час. Я знаю про що кажу. Frant написав:При таких цінах на послуги електриків і сантехніків - їх дешевше з Америки виписати.
3000-4000 доларів на місяць. 5000 доларів - то вже пристойна зарплатня в Америці. Не забувайте, що з цих сум потрібно платити 20-25% податків - штату і державі. За дитсадок 700-1000 доларів на місяць. Америка - це зовсім НЕ цукор! В Україні халамидники (електрики, будівельники-оздоблювачі) до війни мали 1000-2000 доларів на місяць - і державі не платили жодної копійки податків! Унуноктий написав:как думаете будет в обозримом будущем "гостинка на Лесном" (С) за 25 000 реально?
Так! Скоро зможете переїхати з Позняків на Лісовий масив!
Востаннє редагувалось Frant в Пон 29 вер, 2014 14:20, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:18
zahar_ написав:5-7 тыс. гривен на семью.
в большинстве своем работают оба члена семьи... Для мужчины реально найти 6-8 тыгрн, для женщины легко 2...3 тыгрн. итого 8...1й тыгрн на семью это обычное дело
-
yura_
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:22
Frant написав: Faceless написав: Frant написав:Вважаю, що НЕкваліфікована робоча сила в Києві - надто дорого себе цінить.
Вони коштують рівно стільки, скільки їм готові платити. Не треба бути таким упередженим щодо некваліфікованої сили, це така ж праця, як і будь-яка інша. І мене зовсім не дивує, що часто некваліфікований робітник може заробляти більше якого-небудь доцента. Особливо знаючи реальний рівень кваліфікації тих доцентів і навіть докторів. Невігластво й дилетантство ніяк не заважає отримати регалії "заслуженого ***" та посади на кафедрах. А от попрацювати як вантажник (той, що заробляє непогано) - не кожен зможе й витримає тривалий час. Я знаю про що кажу. Frant написав:При таких цінах на послуги електриків і сантехніків - їх дешевше з Америки виписати.
3000-4000 доларів на місяць. 5000 доларів - то вже пристойна зарплатня в Америці. Не забувайте, що з цих сум потрібно платити 20-25% податків - штату і державі. За дитсадок 700-1000 доларів на місяць. Америка - це зовсім НЕ цукор! В Україні халамидники (електрики, будівельники-оздоблювачі) до війни мали 1000-2000 доларів на місяць - і державі не платили жодної копійки податків! Унуноктий написав:как думаете будет в обозримом будущем "гостинка на Лесном" (С) за 25 000 реально?
Так! Скоро зможете переїхати з Позняків на Лісовий масив!
О позор Украинской науки нарисовался 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 вер, 2014 14:23
Faceless написав:Але ви трохи перебільшуєте щодо рівня їх доходів. Бо одне діло - заробити з одного замовлення, інше - кількість замовлень. Не кожен день, думаю, в них є можливість заробит
Погоджуюсь, що не кожен день вантажник-перевізник заробляє 1200 грн. Але - значно більше 200 грн. В цьому я впевнений. Faceless написав:Не треба бути таким упередженим щодо некваліфікованої сили, це така ж праця, як і будь-яка інша. І мене зовсім не дивує, що часто некваліфікований робітник може заробляти більше якого-небудь доцента.
а мене це дивує. В такому випадку треба скорочувати кількість ВУЗів і доцентів-професорів - і підвищувати решті викладацького складу зарплату. Тому що вантажник МОЖЕ заробити за кілька років на квартиру в Києві. Викладач ВУЗУ - НІ.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
|