простейший пример, я брал при гривневой цене около 877 тыгрн, при сохранении гривневой цены эта квартира бы уже стоила 877/14=62,5к Что очевидная чушь, потому как за 62.5к вы попробуйте даже двушку найти по соседству в подобном доме. Следовательно в гривнах квартира подорожала, но и в баксах снизилась тоже.
учока Юра, Там основний посил цитати в іншому, що тримання ціни, як останнього бастіона вигідно шаромигам-забудовникам, банкам (які володіють або кредитували РН), і оленям-інвесторам, яків застряли копитами в бИтоні. А тут пишуть, що змови нема, що ринковий ринок. Баланс: ціна-попит, і т.д. Як приклад "тримання ціни", тут на гілці приводився кіоск Привата.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 05 лис, 2014 15:49, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Кожні 50 років тре робити кап-ремонт, коли в будинку Франта був такий?
От лежні! В будь якому будинку через 20 років експлуатації треба робити ремонт.
перебивати дерев"яшки на вікнах? п.с. мова йшла про хрущівки. От тут писали, що перші збудовані у 1964, у 2014 як мінімум у таких будинках мають повністю перезамінити комунікації. У Вас є приклади кап. ремонту хрущівок в Києві?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 05 лис, 2014 15:51, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:От тут писали, що перші збудовані у 1964, у 2014 як мінімум у таких будинках мають повністю перезамінити комунікації. У Вас є приклади кап. ремонту хрущівок в Києві?
Чоловіче, з твоїми статками - ти не можеш розраховувати навіть на "хрущ" біля метро. Так що залиши понти для свого села.
І в "хрущах" можна жити десятиріччями.
flyman написав:Чи перекоцування дерев"яшок у вікнах під"їзду в нього конає за капітальний ремонт.
Можна й не ремонтувати старі вікна і не міняти їх на нові. Нехай зимою сніг летить у під,їзд)))
flyman написав:От тут писали, що перші збудовані у 1964, у 2014 як мінімум у таких будинках мають повністю перезамінити комунікації. У Вас є приклади кап. ремонту хрущівок в Києві?
Чоловіче, з твоїми статками - ти не можеш розраховувати навіть на "хрущ" біля метро. Так що залиши понти для свого села. І в "хрущах" можна жити десятиріччями.
Звідки ти знаєш про мої статки? Я вже натякав, що менше як за 10 ойро за год. не працюю. Навантаження - 6 міс. в рік. От порахуй від моменту масового заходу ІТ в Україну, скільки можна наскирдувати.