Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Gonzik написав:M-Audio Тільки депозит і відсотки. Йде нарахування відсотків і одразу комісія!
Ещё раз: я правильно понимаю, что если по пакетной карте все операции - это только проценты по депозиту, то их нужно сразу фигачить на дох.сейф, чтобы не списывалась комиссия за неактивность? А операции пополнения дох.сейфа и снятия с дох.сейфа считаются активностью? А операции пополнения ощадного рахунка и снятия с ощадного рахунка считаются активностью?
Driver написав:А напомните, плз, если не хочу платить 100 грн комиссии по карте Ред 2.0, нужно в РД иметь минус на карте (по модулю ) меньше 20 грн, или меньше 50 грн?
Driver написав:Ещё раз: я правильно понимаю, что если по пакетной карте все операции - это только проценты по депозиту, то их нужно сразу фигачить на дох.сейф, чтобы не списывалась комиссия за неактивность?
Если вот это правда
Gonzik написав:M-Audio Тільки депозит і відсотки. Йде нарахування відсотків і одразу комісія!
то у вас не будет возможности перекидывать на доходный сейф, потому что комиссию снимут сразу же, как на карте появятся деньги.
Впрочем, вот тут человек пишет, что это происходит не так. Кто прав - вот это вопрос.
Ivanhoe написав:В мене 18 серпня повернувся п'ятирічний депозит (а не лише відсотки), 31 серпня зідрали $3.
Driver написав:Ещё раз: я правильно понимаю, что если по пакетной карте все операции - это только проценты по депозиту, то их нужно сразу фигачить на дох.сейф, чтобы не списывалась комиссия за неактивность?
Если вот это правда
то у вас не будет возможности перекидывать на доходный сейф, потому что комиссию снимут сразу же, как на карте появятся деньги.
Впрочем, вот тут человек пишет, что это происходит не так. Кто прав - вот это вопрос.
Ivanhoe написав:В мене 18 серпня повернувся п'ятирічний депозит (а не лише відсотки), 31 серпня зідрали $3.
В базі знань знайшов, що "Списання комісії за неактивний рахунок проводиться в останні 5 робочих днів місяця." Тому, кому проценти падають не в останній тиждень місяця, є шанс встигнути перекинути щось на дохсейф. Мабуть...
За неактивність знімають в кінці неактивного міс, тому важливо шоби на рах НЕ було грошей саме в останній тиждень міс Поки зі ЗдохСейфу(субрахунок) за неактивність основного рах НЕ знімають коміс. І пересмикування ЗдохСейфу -- це таки активність по основному рах
Driver написав:А напомните, плз, если не хочу платить 100 грн комиссии по карте Ред 2.0, нужно в РД иметь минус на карте (по модулю ) меньше 20 грн, или меньше 50 грн?
З 29.08 від 50 грн. 😉
Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
точніше 50 - 0.01% річних (макс -1,67) від Заг.Заборг-і на минулу РД. Без математики з Алкою ну ніяк