я про конструкцию самого здания и сложности с его строительством
|
|
![]() ![]() Думается это Вам надо перечитать, а не мне. Потому как при покупке "имущественных прав" ("воздух" без ПРАВОУСТАНАВЛИВАЮЩИХ ДОКУМЕНТОВ) нет никакой уплаты 1% от суммы сделки в Пенсионный Фонд
![]() В мене кілька запитань 1 Ви харчуєтесь допотопним відомим тисячі років мясом-хлібом чи новомодними високонауковими таблетками ? 2 Чи відомо Вам які енергозатрати витрачає людство під час створення авто і житла ? Чи відомо Вам яка різниця між цими енергозатратами ? 3 Чи відомо Вам , що будівельники в стані використовувати композитні матеріали ( тобто досягнення високої науки) але при цьому вартість житла буде в рази вища від вартості того яке створюється по давно перевіреним матеріалам і технологіям і при цьому якістьпроживання в цегляном чи бетонному не буде гіршою від якості проживання в новомодному високотехнологічному ( в крайньому випадку затрати енергії на створення такого житла будуть в рази вищими від затрат енергії яке можна зекономити проживаючи в новомодному. Для прикладу з автосвіту Авто яке споживає 4 літри на 100 км в 2-3 рази ( або на 15-20 тисяч доларів ) дорожче від авто яке споживає 7-10 літрів на 100 км , тобто на різниці в ціні можна проїхати 200 000 - 400 000 км.
![]() Підозрюю що ви не в стані навіть туалетний папір виготовити , і точно знаю що Ви вдавитесь разом з сотнею таких самих високоосвічений і прогресивнопросунутих але при цьому навіть 8080 процесор не зберете . не говорячи вже про якийсь більш новомодний. І що я при цьому повине Вас вважати дебілоїдом бо Ви не в стані навіть проц на коліні виготовити. При цьому Я можу з вами посперичатись на що хочете . що Ви з всіма своїми студентами однокурсниками не зможете ні запроектувати -ні погодити-ні збудувати те . що я по вашим словам будую з допомогою алкашів... Я навіть можу стверджувати що 99,99% Нобелівських лауреатів не в стані збудувати те що я будую з своїми хлопцями. То що , на цьому прикладі будемо вважати що я розумніший від нобелівських ????
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?а это к чему? вас если здоровье прижмет, вы будете согласны любые деньги отдать за лечение, а вот самому сделать таблетку не сможете. на то чтобы отлить металл, расточить детали и собрать уходит на много больше енергии чем на тупое копание карьера и доставку материала с обработкой. ну и что с этого? вы можете СДЕЛАТЬ этот композитный материал? вы начинаете жалкие попытки оленеводства, я приводил пример конкретно почему машина стоит дороже чем квартира и полностью это обосновал. Ни вы, ни кто либо иной в радиусе 100км от ваших сараев не способны даже за десятки лет воссоздать спортивную машину ценой 60тыс у.е. с инструкцией способен. вы тоже, вам 100 лет надо будет строить сараи, чтобы достичь того техпроцесса, на котором он создан. вы тоже не в стани. вы даже не в стани бабла заработать на том, что умеете. хватит корчить из себя бизнесмена, идите в наемные рабочие. я закажу проэкт у инженера, найму алкашню и построю ровно то же самое что и вы. вы ничего ни с кем не погоджуете ибо стройка 6-этажная, на сколько я помню. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА это ты сам себя так назвал, думаю любой нобелевский лауреат за неделю освоит конструкцию домов и также наймет алкашню для постройки. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ситемы технологий видать вам не читали в универе. Речь не о пещерах. Отлить металл нужно не только для авто, но и для строительства. Энергоемкость производства цемента и кирпича на хорошем уровне. Ручного труда в производстве авто намного меньше, чем в строительстве. Детали штампуют на станках как с пулумета, даже самая автоматизированное производство в строительстве - производство ЖБ панелей, не может и близко иметь подобной производительности, в первую очередь из-за технологических требований. Одной проектной документации достаточно, чтобы клепать сотни тысяч авто, потому стоимости ИТР в каждом авто невелика. По одному проекту можно построить лишь один дом или ЖК, если это не коттеджный домик. Увы, на выходе будет здание в таком же состоянии, в каком были алкаши после опохмела, его строившие. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?вы это на производстве элитных и спортивных авто расскажите, именно такие авто можно купить на цену сарая в львовской области вас почитать, так в каждой ж*** затычкаи все вы знаете и ведаете. 1% от цены во всех случаях, зашибись какие расходы. я про уровень квалификации строителей строителя ![]()
По вторичке - "если на Троещине 2к будут по 50 тыс. долларов, то хрущ на Дорогожичах за 100+ куе "- НЕ ПРОДАСТСЯ. По первичке - тут уже одни ваши коллеги сели "в лужу" рассказывая что в 2013 будет дефицит первички на КРЖН. Так что вы со своим -" в ближайшие годы на первичке предложений будет не то чтобы до фига"- тоже можете "в лужу" сесть. Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 02 кві, 2014 21:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() 1 Автомобіль Проектування моделі автомобіля який буде коштувати наприклад 20 000 доларів і буде випущений приблизно 100 000 екземплярів ( тобто на суму 2 млрд доларів) буде коштувати приблизно 0,5 млрд доларів Виготовлення автомобіля в кількості 100 000 штук - буде коштувати приблизно 1 млрд доларів , з яких вартість матеріалів - 0,5 млрд вартість робочої сили - 0,3 млрд вартість амортизації обладнання - 0,2 млрд Таким чином залишиться приблизно 0,5 млрд це прибуток. 2 Будівництво По Київським цінам , щоб отримати товарної маси на 2 млрд доларів в перекладі на м2 потрібно збудувати 1,5 млн м2 що приблизно = 150 будинків по 100 квартир кожен Тобто це 150 проектів ( на відміну від одного в автомобілебудуванні) Тому Проект будинку - це простіша штука ніж проект одного автомобіля При цьому проект 150 будинків це вже співрозмірно з проектом 0,5 автомобіля При цьому Вага 100 000 автомобілів приблизно = 150 000 тонн Вага 1,5 млн м2 приблизно дорівнює =1 500 000 тонн Таким чином затрати ручної праці у виготовленні квартири в десятки разів переважають затрати праці у виготовленні авто. 3 По питанню хліба/мяса і таблеток Ви мене погано зрозуміли Ви прославляєте науку і при цьому забуваєте що 70% всього що отримуєте для життя виготовлене так званою рабською і одноманітною працею простих людей Щоб Ви не придумували з супер-пупер таблеток . але без хліба і мяса яке виготовляється практично так само як і тисячу років тому - Ви не проживете. Тому Потреба в продукті визначається ціною яку платить населення за цей продукт Так як в Україні 1 090 000 000 м2 з середньою ціною нехай в 5000 грн/м2= 8 450 млрд грн і 1 000 000 авто з середньою ціною в 100 000 грн = 100 млрд грн То ці дві цифри явно вам показують що для населення більш потрібне і важливе а що менш потрібне і важливе ( хоча при цьому і більш просунуте і високотехнологічніше) Є така штука Називається правила ведення бізнесу Так от згідно з цими правилами персонал для робіт набирається згідно з потребами по кваліфікації які залежать від складності і обємів виконання робіт Таким чином Наймати людину з кваліфікацією Енштейна як бухгалтера - як мінімум не серьозно якщо не сказати більше Тому Кваліфікація моїх працівників відповідає складності того що вони виготовляють і при цьому відповідно до кваліфікації і складності оплачується. Друге питання , що ніякі ноу-хау не замінять переноску тонн бетону і арматури на останній милі , а тому для будівництва потрібно багато працьовитих і відносно ( по відношенню до інженера чи науковця) не кваліфікованих працівників. Ви вважаєте що на найсучаснішому автозаводі працівникі які займаються зборкою автомобілів в стані виготовити високолегований стальний лист ? Так само і я - працюю з тих комплектуючих які для мені і по моєму замовленню - виготовляють інші. От наприклад вуглепластикова арматура Не гниє , в рази легша. в рази міцніша - але при цьому в рази дорожча( якщо з її допомогою отримувати ту саму міцність що і з стандартною стальною) Мені з вуглепластиковою арматурою працювати зручніше і ця арматура є в моїх постачальників, але її примінення у моїх конструкціях жодним чином не змінить в кращу сторону експлуатаційні параметри цих конструкцій і при цьому суттєво їх здорожчить То я роблю правильно використовуючи стальну . чи все-таки мені потрібно підняти ціну на 50 доларів на м2 але при цьому використовувати вуглепластикову ? Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 02 кві, 2014 21:19, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|