Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 665666667668669 ... 2916>
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 19:01

yarg написав:
  йцукен написав:сорри, одно дело строить хорошие наукоемкие здания а-ля БЦ парус, а другое дело сараи

Парус - хороший и наукоемкий ? :)
Спросите у тех кто там работает, только отойдите подальше - побьют.
проблемы с отоплением, вентиляцией, всем на свете...... Летом - дикая жара, зимой - в верхней одежде сидят.... романтика...

я про конструкцию самого здания и сложности с его строительством
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 19:12

rjkz написав:
  zahar_ написав:
  rjkz написав:ADBOKAT я не платил ни разу ни того ни другого, но все разы инвестировал.
Правда последний раз пришлось право собственности делать через суд.

Вы чего - в трёх соснах заблудились или всё живёте временами 2003 ?

ADBOKAT покупал ГОТОВУЮ КВАРТИРУ С ПРАВОУСТАНАВЛИВАЮЩИМИ ДОКУМЕНТАМИ, а вы покупали "воздух", где проплаты в пенсионный фонд нет.

Захар, вернитесь на несколько страниц назад и еще раз перечитайте форум.

Думается это Вам надо перечитать, а не мне.

Потому как при покупке "имущественных прав" ("воздух" без ПРАВОУСТАНАВЛИВАЮЩИХ ДОКУМЕНТОВ) нет никакой уплаты 1% от суммы сделки в Пенсионный Фонд http://investbud.kiev.ua/images/Prais.pdf
При нотаріальному посвідченні договору
купівлі-продажу майнових прав на квартиру при собі необхідно мати:
ОРИГІНАЛ паспорта громадянина України (перевірити чи вклеєні фотокартки в паспорті в 25 і 45 років). Без вклеєних
фотокарток паспорт є недійсним.
ОРИГІНАЛ ідентифікаційного коду (копія ідентифікаційного номеру не приймається).
ОРИГІНАЛИ документів, що визначають сімейний стан. (Свідоцтво про укладення шлюбу, свідоцтво про шлюб, рішення
суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть).
Нотаріальні витрати складають:
1% державного мита від загальної суми вартості майнових прав договору та 750 гривень нотаріальні послуги.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 19:38

йцукен написав:это четырехколесное железо, очень наукоемкий продукт, который в украине воссоздать очень и очень тяжело, а некоторый невозможно, а положить кирпич на кирпич чтоб было ровно и кое-как расчитать нагрузку можеит почти любой.
В мене кілька запитань
1 Ви харчуєтесь допотопним відомим тисячі років мясом-хлібом чи новомодними високонауковими таблетками ?
2 Чи відомо Вам які енергозатрати витрачає людство під час створення авто і житла ?
Чи відомо Вам яка різниця між цими енергозатратами ?
3 Чи відомо Вам , що будівельники в стані використовувати композитні матеріали ( тобто досягнення високої науки) але при цьому вартість житла буде в рази вища від вартості того яке створюється по давно перевіреним матеріалам і технологіям і при цьому якістьпроживання в цегляном чи бетонному не буде гіршою від якості проживання в новомодному високотехнологічному ( в крайньому випадку затрати енергії на створення такого житла будуть в рази вищими від затрат енергії яке можна зекономити проживаючи в новомодному.
Для прикладу з автосвіту
Авто яке споживає 4 літри на 100 км в 2-3 рази ( або на 15-20 тисяч доларів ) дорожче від авто яке споживає 7-10 літрів на 100 км , тобто на різниці в ціні можна проїхати 200 000 - 400 000 км.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 19:44

йцукен написав:
  Faceless написав:Действительно, а ПГС это ваще не специальность, и вузы все строительные для отмыва бабла...
сорри, одно дело строить хорошие наукоемкие здания а-ля БЦ парус, а другое дело сараи строителя, где он сам в одиночку сделал все чертежи, а местные алкаши сложили эти кирпичи в ряд.
Пусть строитель в одиночку с местной алкашней создаст машину стоимостью его сарая.
съезжать на цену земли не надо, ибо ее структура в цене метра просто смешная
Підозрюю що ви не в стані навіть туалетний папір виготовити , і точно знаю що Ви вдавитесь разом з сотнею таких самих високоосвічений і прогресивнопросунутих але при цьому навіть 8080 процесор не зберете . не говорячи вже про якийсь більш новомодний.
І що я при цьому повине Вас вважати дебілоїдом бо Ви не в стані навіть проц на коліні виготовити.
При цьому
Я можу з вами посперичатись на що хочете . що Ви з всіма своїми студентами однокурсниками не зможете ні запроектувати -ні погодити-ні збудувати те . що я по вашим словам будую з допомогою алкашів...
Я навіть можу стверджувати що 99,99% Нобелівських лауреатів не в стані збудувати те що я будую з своїми хлопцями.
То що , на цьому прикладі будемо вважати що я розумніший від нобелівських ????
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 19:58

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:1 Ви харчуєтесь допотопним відомим тисячі років мясом-хлібом чи новомодними високонауковими таблетками ?
а это к чему?
вас если здоровье прижмет, вы будете согласны любые деньги отдать за лечение, а вот самому сделать таблетку не сможете.
  budivelnik написав:2 Чи відомо Вам які енергозатрати витрачає людство під час створення авто і житла ?
на то чтобы отлить металл, расточить детали и собрать уходит на много больше енергии чем на тупое копание карьера и доставку материала с обработкой.
  budivelnik написав:3 Чи відомо Вам , що будівельники в стані використовувати композитні матеріали ( тобто досягнення високої науки) але при цьому вартість житла буде в рази вища від вартості того яке створюється по давно перевіреним матеріалам і технологіям і при цьому якістьпроживання в цегляном чи бетонному не буде гіршою від якості проживання в новомодному високотехнологічному
ну и что с этого?
вы можете СДЕЛАТЬ этот композитный материал?

вы начинаете жалкие попытки оленеводства, я приводил пример конкретно почему машина стоит дороже чем квартира и полностью это обосновал.
Ни вы, ни кто либо иной в радиусе 100км от ваших сараев не способны даже за десятки лет воссоздать спортивную машину ценой 60тыс у.е.
  budivelnik написав:Підозрюю що ви не в стані навіть туалетний папір виготовити
с инструкцией способен.
  budivelnik написав:таких самих високоосвічений і прогресивнопросунутих але при цьому навіть 8080 процесор не зберете
вы тоже, вам 100 лет надо будет строить сараи, чтобы достичь того техпроцесса, на котором он создан.
  budivelnik написав:Ви не в стані навіть проц на коліні виготовити.
вы тоже не в стани.
вы даже не в стани бабла заработать на том, что умеете.
хватит корчить из себя бизнесмена, идите в наемные рабочие.
  budivelnik написав:Я можу з вами посперичатись на що хочете . що Ви з всіма своїми студентами однокурсниками не зможете ні запроектувати -ні погодити-ні збудувати те . що я по вашим словам будую з допомогою алкашів...
я закажу проэкт у инженера, найму алкашню и построю ровно то же самое что и вы.
вы ничего ни с кем не погоджуете ибо стройка 6-этажная, на сколько я помню.
  budivelnik написав:Я навіть можу стверджувати що 99,99% Нобелівських лауреатів не в стані збудувати те що я будую з своїми хлопцями.
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
  budivelnik написав:То що , на цьому прикладі будемо вважати що я розумніший від нобелівських ????
это ты сам себя так назвал, думаю любой нобелевский лауреат за неделю освоит конструкцию домов и также наймет алкашню для постройки.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 20:02

budivelnik написав:І що я при цьому повине Вас вважати дебілоїдом
я никого де*** и не вважаю, я говорю про то, что не может наукоемкая, трудоемкая машина стоить дороже монотонного и однообразного труда фактически рабов.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 20:08

йцукен написав:на то чтобы отлить металл, расточить детали и собрать уходит на много больше енергии чем на тупое копание карьера и доставку материала с обработкой.

Ситемы технологий видать вам не читали в универе.
Речь не о пещерах.
Отлить металл нужно не только для авто, но и для строительства.
Энергоемкость производства цемента и кирпича на хорошем уровне.
Ручного труда в производстве авто намного меньше, чем в строительстве.
Детали штампуют на станках как с пулумета, даже самая автоматизированное производство в строительстве - производство ЖБ панелей, не может и близко иметь подобной производительности, в первую очередь из-за технологических требований.
Одной проектной документации достаточно, чтобы клепать сотни тысяч авто, потому стоимости ИТР в каждом авто невелика. По одному проекту можно построить лишь один дом или ЖК, если это не коттеджный домик.
  йцукен написав:я закажу проэкт у инженера, найму алкашню и построю ровно то же самое что и вы.

Увы, на выходе будет здание в таком же состоянии, в каком были алкаши после опохмела, его строившие.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 21:04

Faceless написав:Детали штампуют на станках как с пулумета,
вы это на производстве элитных и спортивных авто расскажите, именно такие авто можно купить на цену сарая в львовской области
вас почитать, так в каждой ж*** затычкаи все вы знаете и ведаете.
  Faceless написав:По одному проекту можно построить лишь один дом или ЖК
1% от цены во всех случаях, зашибись какие расходы.
  Faceless написав:Увы, на выходе будет здание в таком же состоянии, в каком были алкаши после опохмела, его строившие.
я про уровень квалификации строителей строителя
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 21:04

rjkz написав:
  hxbbgaf написав:Продажи квартир в Киеве упали до 15-летнего минимума.
http://business.vesti.ua/45400-prodazhi ... o-minimuma

И что?
Вода мокрая, масло масляное...
Продажа квартиры только в том случае "горит" когда человеку тупо нужны бабки (это о вторичке), если же не горит, а квартира не продается, то он квартиру либо сдает (если владеет более, чем одной), либо живет в ней. И может в этом состоянии пребывать годами, пока не прижмет или пока не продаст. Моя знакомая, выставившая хрущ на Дорогожичах за 100+ куе тому наглядный пример. Даже мне это кажется перебором, но, зная ее, уверен - рано или поздно продаст.
Первичка, конечно, дело более тонкое - это бизнес, но в условиях которые мы наблюдаем крупнейшие застройщики декларируют "замораживание" новых проектов и допродажу старых (кто индексирует цены, кто нет), дабы не формировать избыточного предложения на рынке во избежание давления на цены.
Так что этот "кризис" несколько отличается от кризиса 2008-201...гг.
Кому-то повезет выхватить неподорожавшее в гривнах, но боюсь в ближайшие годы на первичке предложений будет не то чтобы до фига .

По вторичке - "если на Троещине 2к будут по 50 тыс. долларов, то хрущ на Дорогожичах за 100+ куе "- НЕ ПРОДАСТСЯ.

По первичке - тут уже одни ваши коллеги сели "в лужу" рассказывая что в 2013 будет дефицит первички на КРЖН.

Так что вы со своим -" в ближайшие годы на первичке предложений будет не то чтобы до фига"- тоже можете "в лужу" сесть.
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 02 кві, 2014 21:28, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 21:07

йцукен написав:я говорю про то, что не может наукоемкая, трудоемкая машина стоить дороже монотонного и однообразного труда фактически рабов.

1 Автомобіль
Проектування моделі автомобіля який буде коштувати наприклад 20 000 доларів і буде випущений приблизно 100 000 екземплярів ( тобто на суму 2 млрд доларів) буде коштувати приблизно 0,5 млрд доларів
Виготовлення автомобіля в кількості 100 000 штук - буде коштувати приблизно 1 млрд доларів , з яких
вартість матеріалів - 0,5 млрд
вартість робочої сили - 0,3 млрд
вартість амортизації обладнання - 0,2 млрд
Таким чином залишиться приблизно 0,5 млрд це прибуток.
2 Будівництво
По Київським цінам , щоб отримати товарної маси на 2 млрд доларів в перекладі на м2 потрібно збудувати 1,5 млн м2 що приблизно = 150 будинків по 100 квартир кожен
Тобто це 150 проектів ( на відміну від одного в автомобілебудуванні)
Тому
Проект будинку - це простіша штука ніж проект одного автомобіля
При цьому проект 150 будинків це вже співрозмірно з проектом 0,5 автомобіля
При цьому
Вага 100 000 автомобілів приблизно = 150 000 тонн
Вага 1,5 млн м2 приблизно дорівнює =1 500 000 тонн
Таким чином затрати ручної праці у виготовленні квартири в десятки разів переважають затрати праці у виготовленні авто.
3 По питанню хліба/мяса і таблеток
Ви мене погано зрозуміли
Ви прославляєте науку і при цьому забуваєте що 70% всього що отримуєте для життя виготовлене так званою рабською і одноманітною працею простих людей
Щоб Ви не придумували з супер-пупер таблеток . але без хліба і мяса яке виготовляється практично так само як і тисячу років тому - Ви не проживете.
Тому
Потреба в продукті визначається ціною яку платить населення за цей продукт
Так як в Україні
1 090 000 000 м2 з середньою ціною нехай в 5000 грн/м2= 8 450 млрд грн
і 1 000 000 авто з середньою ціною в 100 000 грн = 100 млрд грн
То ці дві цифри явно вам показують що для населення більш потрібне і важливе а що менш потрібне і важливе ( хоча при цьому і більш просунуте і високотехнологічніше)
  йцукен написав:я про уровень квалификации строителей строителя

Є така штука
Називається правила ведення бізнесу
Так от згідно з цими правилами персонал для робіт набирається згідно з потребами по кваліфікації які залежать від складності і обємів виконання робіт
Таким чином
Наймати людину з кваліфікацією Енштейна як бухгалтера - як мінімум не серьозно якщо не сказати більше
Тому
Кваліфікація моїх працівників відповідає складності того що вони виготовляють і при цьому відповідно до кваліфікації і складності оплачується.
Друге питання , що ніякі ноу-хау не замінять переноску тонн бетону і арматури на останній милі , а тому для будівництва потрібно багато працьовитих і відносно ( по відношенню до інженера чи науковця) не кваліфікованих працівників.
  йцукен написав:вы можете СДЕЛАТЬ этот композитный материал?

Ви вважаєте що на найсучаснішому автозаводі працівникі які займаються зборкою автомобілів в стані виготовити високолегований стальний лист ?
Так само і я - працюю з тих комплектуючих які для мені і по моєму замовленню - виготовляють інші.
От наприклад вуглепластикова арматура
Не гниє , в рази легша. в рази міцніша - але при цьому в рази дорожча( якщо з її допомогою отримувати ту саму міцність що і з стандартною стальною)
Мені з вуглепластиковою арматурою працювати зручніше і ця арматура є в моїх постачальників, але її примінення у моїх конструкціях жодним чином не змінить в кращу сторону експлуатаційні параметри цих конструкцій і при цьому суттєво їх здорожчить
То я роблю правильно використовуючи стальну . чи все-таки мені потрібно підняти ціну на 50 доларів на м2 але при цьому використовувати вуглепластикову ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 02 кві, 2014 21:19, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 665666667668669 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему