Тоді виглядає що Ваша відповідь ...лише для відповіді. За весь період 2016 року до серпня місяця дані БМ банка присутні на сайті АУБа. І лише з вересня 2016 відсутні. Отже членство ніяк не може бути причиною. ІМХО.
Відповідь банка виглядає для відповіді! По-моєму логічно, виж задаєте запитання! А от ваша присутність на цій гілці форуму, і ваші запитання виглядають не логічно! Я думаю, що ви вже на сьогодні виконали план по троллінгу БМ банку, може ви розслабитесь і підете писати ваші запитатання на гілку іншого банку
Приєднуюся до запитань Квесторе_поверніться! до Представника Банку щодо щомісячної інформації на сайті АУБ. Хоч представлена інформація і є досить обмежена, але вона хоч якось показує стан справ у банку з відставанням тільки на місяць. Особливо це буде актуально в наступні півроку, оскільки банки викладуть звіт за 4 квартал лише у квітні-травні наступного року. До речі. ВТБ також не виклав свою інформацію на АУБ за останній місяць. П.с. Сумнозвісний ПІБ припинив надавати інформацію на АУБ з лютого цього року, коли банку почався капут.
АО «БМ БАНК» не является членом АУБ и не может комментировать наличие или отсутствие информации на их сайте.
Что касается отчетности Банка, то Вы можете ознакомиться с ней на сайте в разделе О БМ Банке/Отчетность и финансовые результаты http://www.bmbank.com.ua/ru/about_BM_Ba ... l_results/ Отчетность обычно размещается на сайте до 30 числа месяца, следующего за кварталом.
alex написав:refery Пусть пачкаются-не пачкаются, а для хотя-бы малейшего представления о текущем состоянии дел информация лишней не будет из любого источника.
ну понту з тієї інфи, всеодно всім рулить Лєрка і власник ... а циферку Вам можуть будь-яку намалювати
А хто мій пост умикнув? Де на мою думку шановні топи БМа зайняли по інформуванні імяреків через АУБ позицію....наша хата з краю нічого не знаєм. І тим самим закрили інфо від імяреків майже на півроку. Ні щоб виправити цю ситуацію. Видно є що приховувати.ІМХО.
alex написав:refery Пусть пачкаются-не пачкаются, а для хотя-бы малейшего представления о текущем состоянии дел информация лишней не будет из любого источника.
ну понту з тієї інфи, всеодно всім рулить Лєрка і власник ... а циферку Вам можуть будь-яку намалювати
Малюю 2. Достатньо?
Мені головне щоб на касі змогли віддати монетки, все інше мене мало цікавить
Тихон, хамити не потрібно....здалося б вибачитись. НБУ публікує квартальну звітність. АУБ - щомісячну. Звіту за 4 квартал не буде. БМ на майже півроку закриває інфо про себе від імяреків.
Банчик закрив щомісячну інфо про себе в ситуації відємного процентного доходу. Якщо депо портфель щомісячно буде збільшуватись а кредитний падати можна спрогнозувати що відємний процентний дохід буде рости. Крім того в 2016 в банчику є тенденція сотнюмільйонного проїдання капіталу щомісячно. Імярекам цікаво б було відслідковувати цей процес. Все це банчик вирішив приховати. І якщо лише на мить уявити що викупу акцій на 1,75 млрд не буде....як тримати руку на пульсі? Не всі ж настільки довіряють супостату як деякі несвідомі елементи.