|
Идеи: портфель (июнь-декабрь 2014) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:19
AntiKolobok написав: Щоб якась штабна падла через тиждень продала той Томагавк росіянам?
Перестань бредить про Томагавк, один дятел написал, а ты повторяешь. Ни о каких Томагавках или чем то подобном речь не идет.
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:21
kompТа я розумію все... Ті томагавки вже як ідіома. Ось думка, з якою згоден на 100%. Pragmatic capitulation for Ukraine. Russia created new "frozen conflict", it is defeat for NATO and EU but pragmatic capitulation for Ukraine.
-
AntiKolobok
-
-
- Заблокований
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:24
AntiKolobok позволю не согласиться. для нас главное заморозить войну и начать переговоры и не палить деньги и жизни ребят. санкции сами все сделают, штаты заинтересованы шкурно в падении путинского режима
-
Зихер
-
-
- Подякував: 535 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:28
AntiKolobok написав:kompТа я розумію все... Ті томагавки вже як ідіома. Ось думка, з якою згоден на 100%. Pragmatic capitulation for Ukraine. Russia created new "frozen conflict", it is defeat for NATO and EU but pragmatic capitulation for Ukraine.
все самое вкусное начнется сразу после создания нового кабмина в новой ВР!!! а сейчас нужно дать передышку нашим военным
-
trex1308
-
-
- Подякував: 410 раз.
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:31
Теперь главное никакого показного гуманизма! Сама, сама! А то пенсии до сих пор Ощад в Донецке платит! Не хватало еще содержать это кодло! Пусть теперь в Горловке по взорванным мостам лазят!
-
komp
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:32
Зихер написав:AntiKolobok позволю не согласиться. для нас главное заморозить войну и начать переговоры и не палить деньги и жизни ребят. санкции сами все сделают, штаты заинтересованы шкурно в падении путинского режима
Можливо. Але поки гладкий схудне, худий здохне.
-
AntiKolobok
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:35
komp Щоб ви навіть не сумнівались. Будуть платити в повному обсязі, і пільги введуть, і дотації залишать, ще і відсотки по прострочених кредитах компенсують за рахунок бюджету. Це ж, тіпа, "українці на тимчасово окупованій території".
-
AntiKolobok
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:45
komp написав:Теперь главное никакого показного гуманизма! Сама, сама! А то пенсии до сих пор Ощад в Донецке платит! Не хватало еще содержать это кодло! Пусть теперь в Горловке по взорванным мостам лазят!
Было же сообщение о невозможности соц.выплат в местах конфликта еще в начале августа
-
jenya555
-
-
- Подякував: 714 раз.
- Подякували: 414 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:56
купил сегодня чисто для интереса 10т. HRTR по 0,4001. посмотрим, что из этой глупой затеи получится.
а если о главном... вопрос даже не в том, кто первый стрельнет. вопрос в том, когда.
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: П'ят 05 вер, 2014 17:59
Балога: Як і всі нормальні люди, я не є прихильником насильства. Як і більшість з вас, я теж хочу, щоб повернувся мир. Але, лише після перемоги над ворогом, а не в результаті капітуляції.
Мені, як і вам, невідомо, про що йдеться у тих 14 пунктах, які Україна підписала з терористами. Але, можу з повною впевненістю говорити, що для України це:
1. Територія, яку ми не контролюємо, але фінансуємо. Зрозуміло, що всі, хто хочуть жити в Україні, або уже покинули Донбас, або збираються зробити це в найближчий час. Там залишаться ті, хто будуть проклинати нас, незважаючи на мільярди гривень з держбюджету на відбудову Донбасу, і дякувати Путіну за сіль, воду і прострочені консерви.
Питання – чи хочемо ми жити в одній країні з тими, хто в будь-який момент готовий встромити нам ножа в спину? Щоб бути до кінця об’єктивними, відповідь на це питання треба шукати на референдумі.
2. Це якір, який сам піде на дно і буде тягнути туди всю країну. Це те, що як мозоль на нозі, буде не давати нам швидко рухатися в напрямку реформ і євроінтеграції.
3. Це чорна діра, база для криміналітету, через яку в Україну потраплятиме зброя, наркотики, люди і т.д..
4. Це гарантія поширення сепаратизму в сусідніх регіонах.
5. Ми ніколи не дізнаємося усіх масштабів злочинної діяльності терористів, як і імена тих патріотів, яких вбили і закатували.
Незалежно від того, про що йдеться у тих 14 пунктах, ми можемо стверджувати, що від перемир’я Путін отримає:
1. Можливість ухилитися від санкцій.
2. Реноме миротворця.
3. Час для накопичення сил для нового вторгнення. Адже головне завдання – сухопутний коридор до Криму і Придністров’я – він не виконав. А час іде.
І я не агітую за війну, бо це - велике горе, людські життя, поламані долі і втрачені ресурси. Але ще більше я не люблю рабство, в умовах якого ми втратимо останнє – можливість захищатися.
Тому, перемир'я потрібне для того, щоб хлопці відпочили, армія перегрупувалася, а країна і вся наша економіка - мобілізувалася, поки у нас є така можливість. Поневолений народ дозволити собі такого уже не зможе.
-
komp
-
1
-
-
-
Профіль
-
-