да!!! я тоже искал чтоб ему комент оставить но все что связано Uxtrader2 исчезло(как будто человека и не было! а может действительно чел., был КРЕМЛЕВСКИМ БОТОм? ) P.S. по поводу Мариуполя Інформація, яку поширюють російські ЗМІ про те, що бойовики ввійшли в Маріуполь, не відповідає дійсності. Про це "Українській правді" повідомили в Донецькій облдержадміністрації. http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/5/7036897/
Востаннє редагувалось trex1308 в П'ят 05 вер, 2014 16:56, всього редагувалось 1 раз.
zzzzzz Обіцяти ще не означає одружитися... І навіщо їм нам давати зброю? Щоб якась штабна падла через тиждень продала той Томагавк росіянам? Чи ви вважаєте, що НАТО не знає, з ким тут справу має?
AntiKolobok написав:zzzzzz Обіцяти ще не означає одружитися... І навіщо їм нам давати зброю? Щоб якась штабна падла через тиждень продала той Томагавк росіянам? Чи ви вважаєте, що НАТО не знає, з ким тут справу має?
Когда-то надо с чего-то начинать.
Если этого не делать,то сами понимаете чем для НАТО это может закончиться.
AntiKolobok написав:zzzzzz Обіцяти ще не означає одружитися... І навіщо їм нам давати зброю? Щоб якась штабна падла через тиждень продала той Томагавк росіянам? Чи ви вважаєте, що НАТО не знає, з ким тут справу має?
Когда-то надо с чего-то начинать. Если этого не делать,то сами понимаете чем для НАТО это может закончиться.
І чим? Да всі лише будуть раді, коли між ними та росіянами з'явиться повноцінний буфер від Чорного до Балтийського моря. І хто там буде контролювати 2 кляті області - та від того їм ні холодно, ні спекотно.
AntiKolobok написав: Да всі лише будуть раді, коли між ними та росіянами з'явиться повноцінний буфер від Чорного до Балтийського моря. І хто там буде контролювати 2 кляті області - та від того їм ні холодно, ні спекотно.
мы всегда были буферной зоной !!! сейчас идет уменьшение этой зоны(до уровня територии ЛУГАНДОНА) или вообще ее исчезновение.
AntiKolobok написав:komp Мені здається, що нема там зовсім ніякого плану. "Ніч простояти да день протриматися".
Вот в принципе я согласен, созвучно тому что я коротко сформулировал: http://espreso.tv/article/2014/09/05/ch ... dnr_ta_lnr Світова війна проти Росії триватиме, але передовий загін "антипутінської" коаліції - Україна - потребує передишки. Щоправда, дуже важливо її використати правильно