Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kloblonda написав:А может ему именно валюта нужна, вот как мне недавно в долл. было дешевле купить чем гривной. гривной считали по курсу 17!!!
валюту можно еще пару месяцев ждать, аккурат до временной администрации, потом пересчитают в грн по нбу, потом еще полгода, потом передадут на фонд гарантирования, потом там ждать финансирования...
В мене - Кредитна картка №1 ЕВОЛЮЦІЯ для своїх (World) - неіменна. Спочатку в MyDelta було написано: Назва бонусної програми - 0,5%. Я Запитав у DO, мені сказали на днях поправлять. Зараз пише: Назва бонусної програми - 1,0%. Відповідно і нараховує. Я прочитав в умовах і Ви мене запевнил, що виправиться на 2,0%.
Serg16 написав:В мене - Кредитна картка №1 ЕВОЛЮЦІЯ для своїх (World) - неіменна. Спочатку в MyDelta було написано: Назва бонусної програми - 0,5%. Я Запитав у DO, мені сказали на днях поправлять. Зараз пише: Назва бонусної програми - 1,0%. Відповідно і нараховує. Я прочитав в умовах і Ви мене запевнил, що виправиться на 2,0%.
1% везде, а 2% только в супермаркетах и заправках. Так что писать 2 или 1?
Ну если вы только еду и бензин покупаете, тогда вопросов нет.
Serg16 написав:В мене - Кредитна картка №1 ЕВОЛЮЦІЯ для своїх (World) - неіменна. Спочатку в MyDelta було написано: Назва бонусної програми - 0,5%. Я Запитав у DO, мені сказали на днях поправлять. Зараз пише: Назва бонусної програми - 1,0%. Відповідно і нараховує. Я прочитав в умовах і Ви мене запевнил, що виправиться на 2,0%.
Шановний Serg16, згідно з офіційними умовами Програми «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» повертаються 2% від суми кожної операції в супермаркетах і на АЗС. Для всіх інших розрахунків картками CashBack зафіксовано на рівні 1% від суми платіжної операції. По Вашій картці нарахування бонусів проведено коректно.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
genadiy_kiev написав:Банкоматы Укрсиб, ОТП, Правекс 2000 грн отказались выдавать.
Может быть вызвано ограничением со стороны банка-владельца банкомата, стоило попробовать снять 1000-1500. Насколько помню, банкоматы Диаманта щедро дают снимать без своих ограничений. Касательно гривны - в чем проблема дополнительно в ИБ например переводить по 5000 в день в другой банк, где нет проблем со снятием? Или зарубили?
Я сразу пробую с 1000, Правекс выдал, а Пиреус выдавал по 500 но 5 раз. Раньше Аваль выдавал по 1000 но 1 раз. Укрэксим выдавал по 1000 за раз.
Уважаемый Jyriy, Ваш запрос находится в работе. О результатах Вы будете проинформированы дополнительно.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/