Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
cosmoscube написав:Сегодня пришел на свое "любимое отделение" №28 на Чоколовском за очередной порцией гривневого депозита (была договоренность с банком о постепенной выплате денег 2 раза в неделю по 15 тыс.). Оказывается, зам начальника Виктор уволился, начальник непонятно где находится в рабочее время (одни сотрудницы говорят на обеде, другие - на совещании), дозвонится по номерам, указанным на его визитке - невозможно, прождал час, на вопрос - кто вместо начальника, ответ - никто! У вас что, неуправляемое отделение??? На мой запрос о выдаче квитанции на получение денег получил ответ - Вы с Виктором договаривались, к нему и идите! Им, мол, начальник сказал - даже если придет лагун - выдавать не больше 1000 грн. И дальше ведут себя так, что тебя в отделении вообще нет! Рядом стояла женщина с дочкой, сказали, что вчера они дождались начальника, а он вместо того, чтоб решить вопрос, нахамил и послал их, а кассирша накрыла матом! Кстати, пока ждал, прошла женщина лет 45и (я ее узнал, т.к. часто пересекался с ней когда забирал очередные порции грн), тихонько шепнула что-то гл экономисту Юлии и просунула свой паспорт, а та без лишних вопросов выдала ей квитанцию на получение круглой суммы, которую она успешно обналичила. Вот вам и 1000 грн. Дельта банк, доколе будете издеваться над людьми? Или вам заблокировать работу головного офиса, или у НБУ пикет бессрочный устроить???? Люди, не будьте пассивными, или вам не нужны ваши деньги? Они (в т.ч. крышуемые Гонтаревой) внаглую пользуются этим и вытирают об нас ноги. Пока не придете и не заявите в открытою свои законные требования, никто ничего не вернет. Давайте кооперироваться, мое терпение на исходе!
При нормальной организации пикетов, согласен на участие в них.
providnyk написав:Flicker Ситуацію оприділяємо ми і тих, кого терпимо(влада).Бо справді цікавий в нас народ... За віртуальну Європу зробили революцію і ще війну підхопили. А, коли ВСІХ обікрали майже в ДВА рази: курс і інфляція, то сидимо і дихаємо в тряпочку... "Думаємо, може так і треба", як писав Шевченко. І де ця Європа? І чи ще десь в тій же Європі таке буває? Там за декілька процентів до зарплати готові Париж чи Лондон спалити.
Згідні з вами. Але хоча і Майдан 2 був, влада ще не стала повністю українська, так як хотіли ми і мабуть Шевченко. Поживемо побачимо.
Valentina42 написав:Здравствуйте! Правильно ли я понимаю, что в кассе банка со счета можно снимать сумму до 150 000 грн.? У меня деньги на ощадной карте №1 и мне говорят в банке, что могут в день выдавать до 5000 грн., мол это общий лимит на все операции. На мой вопрос, если я положу деньги ненадолго на депозит и смогу ли снять с него, отвечают, что деньги будут отдаваться по такой же схеме - 5000 грн. в день. Объясните ситуацию пожалуйста.
Шановний vandriy, керівництвом Банку вживається комплекс заходів для забезпечення достатньої кількості готівки в касах Банку. Зокрема, Ваш запит в роботі. Додатково зазначаємо, що за допомогою карт є можливість проводити розрахунки в торгово-сервісних мережах, а також зберігати кошти на рахунку, отримуючи при цьому додатковий дохід у вигляді відсотків на позитивний залишок.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/10/1994/
tariklv написав:Скоріш за все Дельті гаплик. У відділенні з двох банкоматів жоден непрацює. Через касу ліміт : цілих ТИСЯЧУ гривень в одні руки. Вказівка керівництва! Нач.від. пояснити своє самоуправство такими лімітами незмогла. А тепер саме цікаве: на гар.лінії повідомили ,що я можу замовити у відділенні кошти у сумі до 150000 і мені обовязково підгутують. Завтра заїду і замовлю 20000. Дельта іде по шляху Вабу.
Ну що тут, банкомати позаклеювані папером "Не працює", дівчатка у відділеннях посоловіли, горе-Дельтаплан літає як підстрелена ворона? А для прикладу, зелений хоч і більший - цвіте і пахне і скиглити не збирається.
Востаннє редагувалось Mirax в Сер 05 лис, 2014 17:03, всього редагувалось 1 раз.