Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый Delta official, несмотря на все Ваши старания что-то не шибко быстро отдают валюту со счета. Все те же 500$ + к тому же сегодня пытались впарить ветхие 20-ки, якобы других денег нет в кассе - не было подкрепления и когда будет не знают. Пришлось отказаться от такой щедрости.
dedmvi написав:Уважаемый Delta official, несмотря на все Ваши старания что-то не шибко быстро отдают валюту со счета. Все те же 500$ + к тому же сегодня пытались впарить ветхие 20-ки, якобы других денег нет в кассе - не было подкрепления и когда будет не знают. Пришлось отказаться от такой щедрости.
Уважаемый dedmvi, Ваш вопрос находится в работе. Спасибо за обращение!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Квесторе_поверніться написав:А ще десь за тиждень могли через МійДельта подати Запит до банку. Щоб зарезервували згідно договору такого то такого, таку то суму в конкретному відділенні для видачі готівки через касу на конкретну дату. Але думаю що ДО сьогодні все залагодить....до 20-00 ще є час і затра Вам весь вклад віддадуть.
Шановний Квесторе_поверніться, дякую за підтримку, а то трохи засмутився від дзвінка з Дельти...
Квесторе_поверніться написав:І в цих інструкціях є що клієнт повинен знати номер договору і рахунку по ОК1 що поповнює третьої особи?
Там написано при каких суммах и на чьи счета какие документы нужно предъявить в кассу.
Меня удивляют малограмотные клиенты, видимо Привата, которые думают что зная номер карты всё у них получится, может и получится, но нормальные люди озаботятся хотя бы номер счёта узнать. А потом на десять страниц флуда о том как же всё-таки правильно совершить ЭЛЕМЕНТАРНЕЙШУЮ операцию в кассе.
Я вообще не понимаю, почему этот вопрос так раздули.
Delta official написав:Згідно Постанови Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. №174 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні пункту 9: Банк на підставі цієї Інструкції та з урахуванням переліку касових операцій зобов'язаний розробити і затвердити внутрішні положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, у яких слід визначити порядок приймання, видачі, зберігання готівки та інших цінностей в операційній касі, у тому числі із застосуванням АТМ.
Delta official, так я якраз і хочу почитати ці положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, які ви розробили згідно даної постанови.
Delta official, Мене цікавить регламент прийому платежу касиром в тій частині, яка не є внутрішньою, а безпосередньо стосується клієнта. А саме, список документів, які необхідні для внесення грошей, інші необхідні дані. Щоб це були не просто слова, а дійсно розробленими положеннями. Коли я запитую скажімо про тарифи, ви даєте посилання, на відповідні затверджені документи. Те саме я і тут хочу від вас отримати.
Delta official написав:Згідно Постанови Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. №174 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні пункту 9: Банк на підставі цієї Інструкції та з урахуванням переліку касових операцій зобов'язаний розробити і затвердити внутрішні положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, у яких слід визначити порядок приймання, видачі, зберігання готівки та інших цінностей в операційній касі, у тому числі із застосуванням АТМ.
Delta official, так я якраз і хочу почитати ці положення (інструкції) про організацію роботи щодо здійснення касових операцій, які ви розробили згідно даної постанови.
Delta official, Мене цікавить регламент прийому платежу касиром в тій частині, яка не є внутрішньою, а безпосередньо стосується клієнта. А саме, список документів, які необхідні для внесення грошей, інші необхідні дані. Щоб це були не просто слова, а дійсно розробленими положеннями. Коли я запитую скажімо про тарифи, ви даєте посилання, на відповідні затверджені документи. Те саме я і тут хочу від вас отримати.
Шановний Webracer, у своїй роботі Дельта Банк керується українським законодавством та нормативами українського регулятора - НБУ. Як зазначалося раніше, здійснити поповнення на рахунок третьої особи через касу Банку є можливість за номером договору та номером розрахункового рахунку за наявності документа, що посвідчує особу. При поповненні рахунку в національній валюті на суму, яка не дорівнює і не перевищує 30 000 грн., документ, що засвідчує особу, не вимагається. Дякуємо за звернення!
Востаннє редагувалось Delta official в Чет 26 чер, 2014 21:17, всього редагувалось 1 раз.
Webracer написав:Delta official, Які норми НБУ чи де в українському законодавсті прописано, що, наприклад, треба мати паспорт при поповненні картки третьої фізособи?
Ну Вы даете... Так настойчиво интересуетесь, потому что паспорта нет?
Webracer написав:Delta official, Які норми НБУ чи де в українському законодавсті прописано, що, наприклад, треба мати паспорт при поповненні картки третьої фізособи?
Ну Вы даете... Так настойчиво интересуетесь, потому что паспорта нет?
Ні, тому що у різних відділеннях по різному приймають платежі. В одних паспорт треба, а в інших ні. Тому я і хочу дізнатися істину, але не на словах, а щоб це був офіційний документ, закон, нормативний акт НБУ чи може ще щось.
Востаннє редагувалось Webracer в Чет 26 чер, 2014 19:35, всього редагувалось 1 раз.
WachtAmRhein написав: Там написано при каких суммах и на чьи счета какие документы нужно предъявить в кассу.
Меня удивляют малограмотные клиенты, видимо Привата, которые думают что зная номер карты всё у них получится, может и получится, но нормальные люди озаботятся хотя бы номер счёта узнать. А потом на десять страниц флуда о том как же всё-таки правильно совершить ЭЛЕМЕНТАРНЕЙШУЮ операцию в кассе.
Я вообще не понимаю, почему этот вопрос так раздули.
Да это еще фигня, а как вчера обсуждали багаторичный с его 100500% годовых, это вообще умора была.
Влиятельный журналист Александр Привалов с возмущением приводит примеры задач, с которыми было достаточно справиться выпускнику, чтобы набрать 24 балла и не получить за экзамен двойку. Около 25% нынешних выпускников с этими задачами не справились: «Шкаф стоит 3300 руб., а его сборка — 10% цены. Сколько стоит шкаф со сборкой?»; «Сколько сырков по 16 руб. можно купить на 100 руб.?»