ДО!
Переведите на человеческий, за что списание:
"Сплата комісії за операції з використанням картки за рахунок неоподаткованого залишку"
|
|
![]() Пенсионка:ДО!
Переведите на человеческий, за что списание: "Сплата комісії за операції з використанням картки за рахунок неоподаткованого залишку" ![]() По картам МПС MasterCard лимит для расчета в сети Интернет - 900 грн в сутки. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() Re: ДельтаТак как ДО на мои вопросы не отвечает, считаю нарушение логического мышления не у меня, а в недобанка. Поэтому на прием к врачу не пойду.
![]() ![]() Уважаемый verhinas43,
информация находится на уточнении. О результатах Вас проинформируем дополнительно. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
![]() Re: ДельтаОпять в дельте сильно занижена покупка валюты.Чтобы по такой цене возвращать валютные депо.
![]()
Батєнька не мазохіст, батєнька випрощував у Дельти 1000 євро з депо ще з кінця вересня. Нач відділення мені сказав "а шо, яка проблєма, знімете євро у Австрії чи карткою розрахуєтеся ![]() Слава богу, що частину євр "на дорогу" я відніс ще у серпні у Прівєт, який видав ці 1000 євро без проблем. Інакше була б мені повна і остаточна ж*** з картками Дельтабанку... Я ж до Відня на 30 днів у відрядженні... Приїхав 28.10, запросив у банкоматі 150 євро-відлуп, з горя попробував 100 - ура, пішло! І 3 євро комісії. На другий день чукча умний, запросив 140 - урра! Ще 3 євро комісії з ЗГ. А потім настало 30.10 і банкомат Банку Австрії сказав мені "card invalid, дасвіданья". Ще питання будуть? ![]() Проїздні квитки вдалося купити онлайн (100 євро на 2х) - із ЗГ транзакція пішла 31.10. Взагалі онлайн з ЗГ Visa все працює ОК, тільки толку з того? Булочки в інтернеті не продають, ага ![]() ![]() Вообще я лояльно отношусь к Дельте, но просветите меня ДО, почему в одном отделении г.Киева мне сегодня заявили, что лимит на такие операции = 500грн. На мою фразу, что мне такие операции в вашем банке уже делали, и горячая линия говорит, что лимит тут = 15000 грн, был получен ответ сотрудницы отделения, что не знаю что и где там у вас было, а в нашем отделении лимит = 500грн, и дословно: "нам все равно что там у вас виза голд, платинум, лимит 500грн". После таких слов я развернулся и покинул данное отделение банка. Скажите, что мне следует предпринять, как поступить, чтобы меня все-таки обслужили в вашем банке, если данная ситуация повторится в каком-нибудь отделении г.Киева? Ведь тут я даже не забирал средства из банка, а просто хотел перебросить на ОК1 для текущих нужд.
![]()
Слухайте, та не робіть з мене дурника. 27.10 подзвонив в колл-центр, все ОК, і тоді ще карти Дельти за кордоном обслуговувалися. 28.10 при спробі розрахуватися у Відні ПОС-термінал мене послав (на жаль, по-немєчєскі, тож дослівно перекласти не можу, продавець сказав-ваша карта не підходить, маєте іншу? ![]() Це так, інформація для всіх, хто буде їхати за кордон. Тільки чіпована картка! А з нечіпованою-їхати то можна, але фіфті-фіфті. У мене не вийшло, можливо, вам пощастить більше ![]() Уважаемый hipath12,
в письме Вас уведомили о том, что в случае потребности в обналичивании денежных средств, у Вас есть возможность обратиться в отделение Банка. Также рекомендуем заранее уточнять наличие необходимой суммы в отделении Банка. В то же время, Ваше обращение находится в работе профильного подразделения Банка. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Календар платежів» від Дельта Банку - зручний сервіс, який значно спрощує процес оплати та економить час! Детальніше:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|