Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
20 млрд в фгвфл, 35 млрд рефинанс банков... губа не треснет от 55 млрд для сравнения дотация из бюджета пенсфонду - 90 млрд медицина - 47 млрд образование - 43 млрд оборона - 39 млрд а предлагать можно шо угодно...
Axel Практикую только переводы на Приватбанк, ВИЗА, Универсальная всегда уходило , было не уходило и списывало только комиссию, которую пом возвращали. 1,Списание за покупку в валюте основного счета (+) - Delta Bank Kiev UKR -2,50 грн. 2,Переказ коштів на власний картковий рахунок в межах банку через систему "Інтернет-банк" (відміна) - Delta Bank Kiev UKR 2,50 грн.
Такой вот мой удачный опыт. *********** Опыт знакомой - тоже много чего зависло, звонила с городского на 0-800, там дали 2 варианта - ждите очередь пока пройдут или отзывайте.
Kery May написав:3. Торговая сеть в пределах 1000грн отоваривает! (Правда многих кассиров надо уговаривать принять Дельта карты Поправьте меня или дополните плиз.
Не брешіть! Касирам по боку якою карткою чиркать в терміналі.Сьогодні купив у Велмарті продуктів на 850 грн,потім чрез 30 хв. в Метро на 320 грн.Все нормально, картка віза,сіра,чарівний гаманець.
Всім привіт і побільше позитиву. У мене є дві актуальні проблеми щодо подальшого обслуговування в Дельта-банку. Перша. Оскільки банкомати Дельта-банку не працюють - спробував зняти свою стипендію через банкомат Приватбанку. Замість готівки - квитанція з текстом "Транзакцію відмінено за причиною 55: недопустимая транзакция или счет" Як мені отримати стипендію? Стояти в черзі до каси віділення Дельта банку по 8 годин для того щоб отримати на руки 200 грн? Друга. Як мені забрати депозит і відсотки з Дельта банку в доларах США.