|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 12 бер, 2012 18:33
Витамин написав:Для кого-то дело принципа, а я решил себе не портить нервы из-за пятисот гривен. Кроме того изучил ставки на простобанке и убедился что снижение адекватное, а из-за полпроцента нечего дёргаться. К счастью с собственными амбициями мне всегда относительно легко договариваться, видимо инерция пока невелика. 
Адекватне зниження % ставок - напевно мали на увазі про нові депозити? Якщо так то я з Вами згоден, але не про "адекватне" зниження ставок по існуючих договорах...
-
Тарас Бульба
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 18:35
tatop написав: ццуу написав: Тарас Бульба написав:Непогодився з "чудовою" пропозицією про зниження % з 23 до 20 і забрав свої кошти з цієї банки. Правда процедура тривала аж цілу годину. Це щоб друканути платіжку і отримати гроші в касі. Дуже вже нехотіли віддавати - переконували шо і так багато пропонують, потім почали прирівнювати мою незгоду до дострокового розірвання договору з перерахунком %, відмазками шо так каже головний офіс і їхні юристи, і по-іншому вони не знають як зробити... Хоча в телефонному режимі перед тим обіцяли що все буде зроблено по угоді. Певно угоду юристи цього банку читають через рядок.... Дійшло до того що я почав вимагати зустрічі з начальником відділення, писав заяву про незгоду з новими ставками і вимагав одного примірника з підписами про отримання, для подальшого позову в суд. Тільки після цього питання вдалося владнати (з допомогою того ж начальника відділення), певно нарешті зрозуміли шо я не пристану на "фантастичну" пропозицію... Отака історія... П.С. Відкриття депозиту в мене зайняло не більше півгодини. Це з оформленням угоди, всяких опитувальних папірців і т.д... Кому цікаво скажу шо гроші відніс в Рускій стандарт під 22%. Банк з небідним татом в Росії, займається роздрібним кредитування, тільки починає розширюватись по Україні, тому і дає високі %. Хоча мене і невлаштовує багато чого в цьому банку, але відсотки наразі не ріжуть... Для тролей-фанатиків спеціально пропишу що нікого не закликаю забирати свої бабки з Хрещатика (шоб потім не поливали брудом), кожен хай сам вирішує як йому вигідно зробити і як вважає за потрібне. Багато людей залишиться в цьому банку і це їх правильний вибір, а в мене особисто це було питанням принципу, тому і забрав...
ясней ясного. пошел ну и ладно. чище будет.
Трішки більше поваги до людей. Це Вам окупиться.
Ну він сам виділив уривок про тролей, хіба від них можна чекати якоїсь культури в спілкуванні...
-
Тарас Бульба
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2012 18:52
Тарас Бульба Все действующие после нового года депозиты интереса не вызывают ИМХО. Тем более что в Хрещатике у меня Щедре риздво короткий. Уже и срок подходит, за это время что нибудь придумаю. А пороть горячку не вижу смысла.
-
Витамин
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 09:55
Тарас Бульба написав:Ну він сам виділив уривок про тролей, хіба від них можна чекати якоїсь культури в спілкуванні...
и зачем тут писать если забрав свои гроши переметнулся в другую банку? так кто теперь троллидзе? отдыхай, летун.
-
ццуу
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 10:22
Здравствуйте Александр ! В ответе на мой предыдущий вопрос , Вы написали о том , что " законодательство запрещает банкам изменять ставку по депозиту без ВАШЕГО СОГЛАСИЯ. При чем письменного." А почему же тогда банк Хрещатик решил снизить все ставки по ранее заключенным договорам ? Клиенты - конечно против , но что они могут сделать , если банк в одностороннем порядке снижает ставки по депозитам ?
Александр Охрименко 12.03.2012 20:05 Вот поэтому внимательно читайте депозитные договоры. Скорее всего в договоре банка Хрещатик есть оговорка "Банк имеет право изменить текст договора, но при этом он обязан письменно проинформировать клиента за 10 дней до смены условий договора". Если Вы этот договор подписали, Вы с этим условия согласились и от поступил, четко по договору. Вот, если в тексте ничего подобного нет. Тогда в суди по смету жительства, и можно насчитать даже моральный ущерб за обмена. Но только, если в тексте договора нет "оговорки"
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 11:43
ццуу написав: Тарас Бульба написав:Ну він сам виділив уривок про тролей, хіба від них можна чекати якоїсь культури в спілкуванні...
и зачем тут писать если забрав свои гроши переметнулся в другую банку? так кто теперь троллидзе? отдыхай, летун.
І тобі того ж чудо горохове.
-
Тарас Бульба
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 11:44
Банк действовал согласно условий договора и в официальном ответе об этом говорилось: «...зміна процентних ставок по діючих вкладах передбачена відповідним договором банківського вкладу, з істотними умовами якого вкладники погодились під час його підписання».
-
TemRusllan
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 12:04
kuynka "Банк имеет право изменить текст договора, но при этом он обязан письменно проинформировать клиента за 10 дней до смены условий договора". Именно такая оговорка там и есть, так что всё было законно. Договора надо внимательно изучать ДО подписания.
-
Макаренко_Игорь
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 12:08
TemRusllan написав:Банк действовал согласно условий договора и в официальном ответе об этом говорилось: «...зміна процентних ставок по діючих вкладах передбачена відповідним договором банківського вкладу, з істотними умовами якого вкладники погодились під час його підписання».
Тут справа не в договорі, а в хамському, некоректному поводженні персоналу з клієнтом, який діяв строго в рамках договору. Чому, до цих пір, тут немає вибачень від працівників Хрещатику. Крім того, певний невихований форумчанин продовжив, як на мене, некоректні випади. Це не додає в репутації банку Хрещатик.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 бер, 2012 16:41
Кто-нибудь уже в курсе, началась ли реализация золотых монет Архистратиг Михаил, а то когда узнавал то цены еще не были установлены? Не хочу пролететь, их быстро разбирают, да и номинал в 5 гривен самый ходовой как по мне.
-
novak
-
-
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
|