Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 457458459460461 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Сер 30 жов, 2013 14:03

Ronald написав:clientage Я понимаю, что есть ставки и выше. Тут много нюансов, от расположения и банкоматов до отзывов знакомых и родственников. поэтому на данном этапе выбрать осталось только валюту.
А на счет НГ, это дельный совет. А есть ли вероятность, что ставки снизят. В СМИ какие-то противоречивые прогнозы.

я бы ушел в гривну под акционные вклады. Также можно разделить деньгу на 2 части: 20% - под обычное депо (скажем, "Оберег"), а остальное - под "До Дня заощаджень".
Zet3211

Повідомлення Додано: Сер 30 жов, 2013 18:04

Ronald
Хочу открыть депозит на год, но не могу определиться в какой валюте лучше, в гривне или у.е. Может, кто-то сможет мне помочь, посоветовать?

Поскольку Нац. Банк взял курс на делоризацию экономики, большинство банков
предлагают выгодные условия именно по гриневым депо.
Sijen

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 жов, 2013 12:41

Sijen написав:
Ronald
Хочу открыть депозит на год, но не могу определиться в какой валюте лучше, в гривне или у.е. Может, кто-то сможет мне помочь, посоветовать?

Поскольку Нац. Банк взял курс на делоризацию экономики, большинство банков
предлагают выгодные условия именно по гриневым депо.

Я бы не стал так рано списывать доллар со счетов, поживем-увидим. И я бы все-таки советовал подождать новогодних акций.
ironicPP

Подякував: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 жов, 2013 16:39

ironicPP Хорошо, я допускаю такой вариант. Но, до нового года еще дожить надо, а деньги не работают. Может, тогда стоит хоть на 3 месяца зайти сейчас?
Ronald

Повідомлення Додано: Чет 31 жов, 2013 17:04

Ronald »
ironicPP Хорошо, я допускаю такой вариант. Но, до нового года еще дожить надо, а деньги не работают. Может, тогда стоит хоть на 3 месяца зайти сейчас?

Если открыть сейчас вклад на 3 мес. то его можно будет забрать в начале декабря и это факт. Не факт то, что НГ акции будут актуальны. Но, с другой стороны, нет уверенности, что ставки будут гораздо выше. Лично я оформил вклад «Скарбничка». на год. В общем, однозначных советов быть не может, поэтому окончательное решение все же за вами.
Аристарх

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2013 17:50

Банк “Хрещатик” надав соціальному захисту кредитну підтримку

Сьогодні у нашій країні майже 150 тис. фахівців працюють у соціальному захисту — складній і відповідальній сфері, в якій потрібно бути не тільки психологом, медиком, правником, а й мати щире серце і велику душу. Допомогти таким людям вирішити особисті справи і розв’язати певні матеріальні проблеми — справжня соціальна відповідальність фінансової установи, яка дбає про суспільство, в якому функціонує.
“Саме для працівників соціальної сфери, — зазначила Марина Нестеровська, директор департаменту роздрібного бізнесу, — ми розробили соціально орієнтований кредитний продукт, що відзначається особливими привабливими умовами і додатковими акційними пропозиціями з нагоди Дня працівника соціальної сфери, що відзначається в Україні у першу неділю листопада”.
Відтепер будь-хто з працівників соціального захисту, які одержують зарплату на картку банку “Хрещатик”, можуть без зайвого клопоту отримати картковий кредит на 24 місяці у формі відновлювальної лінії розміром до двох зарплат під 2,5% річних на місяць. Відсотки нараховуються лише на використану частину кредиту. Забезпечення не вимагається. У разі дострокового погашення кредиту з позичальника не стягується жодних комісій.

Детальну інформацію щодо умов карткового кредиту для працівників соціальної сфери можна дізнатися на сторінці корпоративного сайту банку http://www.xcitybank.com.ua/service/pri ... edits/421/
Детально про інші карткові кредиту банку за адресою:
http://www.xcitybank.com.ua/service/pri ... n/credits/
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2013 18:39

Ronald написав:ironicPP Хорошо, я допускаю такой вариант. Но, до нового года еще дожить надо, а деньги не работают. Может, тогда стоит хоть на 3 месяца зайти сейчас?

Если свободное пополнение и доступ в приоритете - тогда есть смысл посмотреть еще "Калиту" с "Гаманцем".
Marchuk

Подякував: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2013 20:06

Marchuk написав:
  Ronald написав:ironicPP Хорошо, я допускаю такой вариант. Но, до нового года еще дожить надо, а деньги не работают. Может, тогда стоит хоть на 3 месяца зайти сейчас?

Если свободное пополнение и доступ в приоритете - тогда есть смысл посмотреть еще "Калиту" с "Гаманцем".

Это хороший вариант, когда надо придержать деньги и решить, куда можно вложить. Или для сохранности. Но зарабатывать 2%... для этого Скарбничка, Оберег и акционные.
Stomer

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2013 20:39

Re: Хрещатик

xcitybank написав:Детальну інформацію щодо умов карткового кредиту для працівників соціальної сфери можна дізнатися на сторінці корпоративного сайту банку http://www.xcitybank.com.ua/service/pri ... edits/421/

О, Боже, как убого....

• Сума кредиту — до двох надходжень заробітної плати.
• Термін кредиту — до 24 місяців.
• Відсоткова ставка — 2,5% на місяць.
• Одноразова комісія — 100 грн.

ну и про льготный период ни гу-гу.
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лис, 2013 13:51

WachtAmRhein
Как по мне, так отсутствие ежемесячной платы и комиссии за снятие денег более весомы, чем наличие льготного периода. По опыту работы с приМатом, именно эти комиссии тянули львиную часть денег. И вообще для адекватного анализа продукта надо сравнивать с антологичными предложениями на рынке и, просчитывая реальную годовую ставку, очень важно не забывать про вот эти, на первый взгляд мелкие, комиссии, а их бывает очень много. В сети масса форумов-плача жертв сомнительных кредитов именно со скрытыми комиссиями.
TRIPTYCH

#<1 ... 457458459460461 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє