|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 02 гру, 2015 19:00
xcitybank написав:v57 Уважаемый клиент! Согласно Тарифам банка по обслуживанию держателей электронных платежных средств карточных продуктов «Карточка киевлянина», «Универсальная карта физического лица» и «Карточка киевлянина для жителей города» комиссия за пополнение отсутствует. Зачисление средств на текущий счет осуществляется без удержания комиссии. Благодарим за Ваше обращение в банк "Хрещатик".
но сами эти продукты- платные. поэтому ответ получается - НИКАК 
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 19:12
Slad написав:Шановні, не хочу нагнітати, але є інсайд - банка тріснула. Скільки з неї ще буде текти не знаю, але порадили валити. Інсайдер провірений, хто не вірить, можете пересвідчитися його ж інсайду в гілці Інтеграл банку, який я постив. Тоді все витекло десь за +/- 4 місяці. Як буде тепер не знаю. Кожен приймає рішення сам для себе.
Тот же самый инсайд, что и про ВА в ПУМБе? ПУМБ
-
MaximS
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 19:21
Ну а меня инфа, что все ок. И предпосылок к изменениям нет. Проблемы надо решать по мере поступления, а не из-за того что кто-то решил волну погнать.
-
viture
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 19:44
Просто немного настораживает, что в банке такое большое число именно акционных вкладов, даже больше, чем обычных и ставки по ним выше, вот и заинтересовало гарантируются ли такие вклады фондом, нет ли какого-либо подвоха в таком количестве акционных вкладов?
-
marina_gunyavaya
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:07
MaximS написав: Slad написав:Шановні, не хочу нагнітати, але є інсайд - банка тріснула. Скільки з неї ще буде текти не знаю, але порадили валити. Інсайдер провірений, хто не вірить, можете пересвідчитися його ж інсайду в гілці Інтеграл банку, який я постив. Тоді все витекло десь за +/- 4 місяці. Як буде тепер не знаю. Кожен приймає рішення сам для себе.
Тот же самый инсайд, что и про ВА в ПУМБе? ПУМБ
Неа
-
Slad
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:10
Квесторе_поверніться написав: Slad написав:Шановні, не хочу нагнітати, але є інсайд - банка тріснула. Скільки з неї ще буде текти не знаю, але порадили валити. Інсайдер провірений, хто не вірить, можете пересвідчитися його ж інсайду в гілці Інтеграл банку, який я постив. Тоді все витекло десь за +/- 4 місяці. Як буде тепер не знаю. Кожен приймає рішення сам для себе.
По звітності за 3 квартал...... ризики в Хрещатика доволі високі. В чому ж та фатальна тріщина? Можна в ПП. А чи не хочуть потопити конкурента?
Деталей, нажаль, не знаю
-
Slad
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:22
Slad если врешь - пусть твой язык лопнет ночью.
-
ВВГ
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:41
Всім невіруючим. Я нічого доказувати не збираюся. Можливо тріщину залатають. Можливо ні. Суть одна - великі юрикі сьогодні терміново "змотували вудочки". Трохи мееше року назад так закінчувалася співпраця з Інтегралом. Все. Всі приймають рішення самостійно. Якщо хтось хоче попирскати жовчю, то пропоную це робити десь в іншому місці.
-
Slad
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:43
На прошлой неделе закончился крупный депозит в гривне. Около кассы позвонил поднять лимит на снятие с карты и все. Выплатили и даже слова не сказали!
-
mixxx
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 гру, 2015 20:51
Slad Вас услышали и выводы сделали. Каждый свои. Лично я с Хрещатиком расставаться не собираюсь.
-
hvilya
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|