Вернёмся от персонажей к курсу...
Нынче он ещё трошки припал.Пока все высказываются о дальнейшем падении зелёного.Лафа.Но и продешевить свою гривночку не охота, кто знает докеля дойдём.
|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)Вернёмся от персонажей к курсу...
Нынче он ещё трошки припал.Пока все высказываются о дальнейшем падении зелёного.Лафа.Но и продешевить свою гривночку не охота, кто знает докеля дойдём. ![]() Привіт! Ну а що? "Триндіти - не мішки носити" ![]() Якщо думка прийшла, чого б її не викласти. Завжди відкритий до аргументованої критики і вагомих контраргументів. ![]() Звичайно, "руку на пульсі" ніхто не відміняв ![]() P.S. Крім того, в травні фонд гарантування знову якісь виплати погорільцям має відновити. ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)Чик, Сима
Спасибо. ![]() Значне, кардинальне загострення бойових дій ні на фронті ні у війні олігархів розглядати в компанії войовничих оптимістів не можу. ![]() По пуйлу сказати щось дуже важко, ситуація на фронті серйозна, дуже багато поранених, офіційної правдивої інфи надалі дуже мало. По Бені і Приваті щось можна буде прогнозувати після виборів генпрокурора. Коломойський має серйозні види на ОПЗ, у світлі давніх подій по приватизаціях, вважає своє право на приватизацію цього обєкту пріоритетним. Але, останні події довкола ОПЗ показують, що всіма силами іноземців відтирають, а з наших фаворитами є Пінчук і (або) Ахметов. Якщо ці пани отримають верх над ексгубернатором, Бєня "гримне дверима". Але цього б дуже не хотілося. Якщо відкинути форсмажори, то остання моя писанина має реальні шанси справдитися. І навіть думка про найпривабливіший курс в кінці квітня-початку травня мені значно ближча до серця. Десь так. Треба уважно слідкувати за новинами і надіятися, що пуйло не привітає нас з Великоднем. ![]() П.С. Реально напрягає склад кабміну, особливо місце і роль там Кубіва. Варягів тихо вигнали. Саакашвілі притих, думаю проводить консультації з Вашингтоном. Але часу для рішень і перших важливих дій у всіх сторін дуже мало. Ситуація прояснятися буде швидко.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|