Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Dim Dim З чіпових карт єдина, а Альтернативою з огляду наявності кеш-бек (1%) та нормального (10%) на залишок по картрахунку, рівню карти є MasterCard Standard від ЕРДЕ. Це ті дві карти, що вже є й для мене цікаві. Від Астри S-type не відмовлюсь але триматиму на ній суму лишень для запланованих поточних покупок все ж Moneybox & ECB цікаві "родзинки"
Classic конечно . Голд я так понял нет в этой позиции, тогда менеджер озвучил бы две цифры. Для Одессы Эрде не вариант - банкоматов нет вообще , а Астры - есть , правда все в центре города.
Batarejkin написав:Classic конечно . Голд я так понял нет в этой позиции, тогда менеджер озвучил бы две цифры. Для Одессы Эрде не вариант - банкоматов нет вообще , а Астры - есть , правда все в центре города.
Цікаво у виписці "З 10.02.2012 р. стартують продажі ощадного карткового продукту Dreamcard Profit, який передбачає нарахування 15% річних на залишок коштів на картковому рахунку. Dreamcard Profit емітується на базі карток Visa Classic, Visa Gold. Детальний опис продукту та умов його надання буде розміщено на сайті банку http://www.astrabank.ua.
Batarejkin написав:Сегодня проходил мимо отделения Астры и поинтересовался Dreamcard Profit. В общем стоимость по ней - 7 грн\месяц , кешбеков и манибокса по ней нет, только 15 процентов на остаток суммы .
Ну а мені сказали сьогодні, що акційна плата за карту 25гр, СМС - 8гр/м, кешбек має бути (і 5теж). 15% теж. Але радила дочекатися 10 числа. Хоча занадто ідеально виглядає тоді. Або класна бомба