-VICTOR- написав:..ставки в 20% на 400 дней - не есть заоблачными а вполне в тренде...а на такой срок - то еще и возможно за низкие.
Ставки ближе к высоким (при сегодняшней учетной 14%) А на 100 дней (3+ месяца) 19,25% это разве не высокая ставка?
Висока, але не найвища ... можна сказати нормальна ставка укробанка П.С. рефінанс залучити під 14% не просто, там багато умов, тому і золотогоршочників заманюють
Капіталіст, так что все таки с 300 млн., которые должны были пополнить капитал? Эмиссия прошла чуть ли не в начале года, сейчас уже конец года. Более чем странно, что средства до сих пор не в капитале. Слишком долго почему то присутствует неопределенность. Тут уже впору верить помоям Дубинского, что НБУ не подтверждает источник происхождения этих денег и потому не зачисляет в капитал.
Мне уже позвонили с вопросом, буду ли я перекладывать... сказала, что буду. И три дня на раздумье осталось . Дубинского тоже читаю, поэтому в растерянности.
Analitik написав:Капіталіст, так что все таки с 300 млн., которые должны были пополнить капитал? Эмиссия прошла чуть ли не в начале года, сейчас уже конец года. Более чем странно, что средства до сих пор не в капитале. Слишком долго почему то присутствует неопределенность. Тут уже впору верить помоям Дубинского, что НБУ не подтверждает источник происхождения этих денег и потому не зачисляет в капитал.
Тут варто уточнювати, про яку саме класифікацію капіталу йдеться.
НБУ наче й зарахував 300 млн в основний капітал (про що кажуть в банку), і це наче плюс. Але негарно "пахне" ситуація тому, що не відбулося зростання статутного капіталу на фоні задекларованої раніше емісії акцій.
Тобто емісія акція, слід розуміти, накрилася мідним тазом (очевидно, що через блокування не тільки й не стільки НКЦПФР, скільки й НБУ).
Причина? Це може наслідком
- непевного походження коштів, про що пише Дубинський; - протистояння акціонерів (через що в т.ч. не домовилися, хто скільки і як мав викупити під час емісії акцій), що явно має політичний присмак (Жванія=БПП, Мартиненко=Народний фронт), а отже може й впливати на рішення держорганів (того ж НБУ).
Шановні дописувачі форуму,порадьте чи варто відкривати в цьому банку депозит, власне вирішив це зробити, а тут останні сторінки майже один негатив, чи це серйозна проблема чи тільки так собі?