Жека79 написав:Пс. По норме на 100% контроль поляки закладывают 40 минут на одну!!! машину. Это тебе для информации. Посчитаешь Колва авто в очереди и расскажеш.
100% контроль не машини, а 100% контроль машин, тобто кожну оглядають, 7..10 хв. на машину. Я попередив, до серпня, якщо не хочеш торчати в чергах, про Польщу ліпше забути, так як київська прописка і номери не допоможуть, якщо в тебе не паспорт громадянина ЄС.
там типа НАТО в Польше что-то промышляет, так что полякам "несподіванки" не нужны.
Жека79 написав:Пс. По норме на 100% контроль поляки закладывают 40 минут на одну!!! машину. Это тебе для информации. Посчитаешь Колва авто в очереди и расскажеш.
100% контроль не машини, а 100% контроль машин, тобто кожну оглядають, 7..10 хв. на машину. Я попередив, до серпня, якщо не хочеш торчати в чергах, про Польщу ліпше забути, так як київська прописка і номери не допоможуть, якщо в тебе не паспорт громадянина ЄС.
Самолёты нам помогут (с)
Пс. То таможенники польские бастуют и потому так работают назло. Им вроде тоже пенсионный возраст хотят поднять вот они и мочат
Пс. По поводу нато, лично видел колонны в Польше военной техники едущие с польскими и америкосовскими флагами. И реально дохера их было. Я даж видео снял
там типа НАТО в Польше что-то промышляет, так что полякам "несподіванки" не нужны.
Там і НАТО і дні молоді з Папою, і пріпейд карти по паспорту і ще багато чого цікавого буде. Будують поліцейську державу, попльовуючи на ПРЛ/совок.
Не увидел ответа на вопрос что такое технический рост, чем отличается от просто роста ?
Отделы продаж застройщиков выставляют объявы в гривне, а цены ( индексы цен) Бомбер и Домик считают в у.е. квартира 75 метров стоимостью 1 500 000 грн стоила 59 761 у.е. при курсе 25,1 60 362 у.е. при курсе 24,85 Рост 1% или 8 у.е. на 1 метре.
Так понятно. Правда если на Науки58 от ДБК-4 собственники продавали за 38к при курсе 25, то технический рост при снижении курса до 24.7 будет до 38.5к , а продавец изначально зарядил на тысячу выше до 39.5к , показывая таким образом, что дорожает.
А вот если в Вишневом 2-к при курсе 27.5 продавали за 45к, а сейчас уже заряжают 55к, то это подорожание видное без всяких подсчетов.
Республіка людова, тіпа УРСР. Тільки но згадав, як їхав машиною, то шофер питав поляка, як йому вна Україні. Той відповів, як Польська в 90х. Як на мене, ще більша опа чим у нас в ті часи, Жека думаю пояснить нюанси. До речі, лайфак: поляки ставлять в Польщі машину, ідуть через піший перезід, а далі ловлять попутку на blablacar. Назад - той самий алгоритм, тільки навпаки. Я протупив, повірив нашому водію, тре було іти з поляком пєхотою через кордон і проситися до нього щоб підвіз.
от через півроку-рік виникне питання ребром, що робити, бегемоти нахавалися валюти і виставили 4,5%. 150 оренд тепер актуально як ніколи на РН. Бачу, що прийдеться вибирати, або РН Польщі, або КРЖН.