airmax78 написав:Нет базы для сравнения. Киевские цены формировались не на базе зп. К зп киевские цены вообще никаким боком. Все активные участники форума это подтверждают прямо или косвенно.
а прийдеться, як там в прєдоводітєля капічушек: "растішкигатовтєдупі"
Востаннє редагувалось flyman в Сер 13 лип, 2016 14:10, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Нет базы для сравнения. Киевские цены формировались не на базе зп. К зп киевские цены вообще никаким боком. Все активные участники форума это подтверждают прямо или косвенно.
а прийдеться, як там в прєдоводітєля капічушек: "растішкигатовтєдупі"
Если мы, в самом деле, пытаемся идти в правильном направлении - однозначно придется. Но адепты стабильности не хотят этого понимать.
flyman написав:70м2 пересічений купує в Польщі за 7 річних з/пл, в Німцях за 3. ТРИ РІЧНИХ З/ПЛ, КАРЛ!!!!!
7 - это очень много. 3 годовые зп - это нормальный уровень. Но, еще раз, для Киева эти расчеты неприменимы. Цены здесь формирует коррупция.
макс, піпл вибрав гейропу, так що "растішкигатовтєдупі", ОШ і ЯЗ. Ще не забуваєм, про тренд, що молодь як в Прибалтиці майже більш чим на половину дуне в гейропу, то тільки від цього руху ще можна очікувати мінус 30% на РН (без АТО та іспєпєлєнія пересіченого)
flyman написав:Ще не забуваєм, про тренд, що молодь як в Прибалтиці майже більш чим на половину дуне в гейропу, то тільки від цього руху ще можна очікувати мінус 30% на РН (без АТО та іспєпєлєнія пересіченого)
Хто їх там чекає? Не знаю як по ЄС, але по США кількість відмов українцям по візах виросла до 90%. На багато вище ніж для росіян!
flyman написав:Ще не забуваєм, про тренд, що молодь як в Прибалтиці майже більш чим на половину дуне в гейропу, то тільки від цього руху ще можна очікувати мінус 30% на РН (без АТО та іспєпєлєнія пересіченого)
Хто їх там чекає? Не знаю як по ЄС, але по США кількість відмов українцям по візах виросла до 90%. На багато вище ніж для росіян!