budivelnik написав:Саме тому для 1 млн найбагатших і 3 млн тих хто працював на цих найбагатших - наступають важкі часи. але маленькому пересічному стане легше...
Респект, кароч дешеветь будет бизнес, комфорт и элитка, а эконом и шлак даражать
МАТ и ШАХ (с)
Востаннє редагувалось yura_ в Нед 31 лип, 2016 22:24, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Саме тому для 1 млн найбагатших і 3 млн тих хто працював на цих найбагатших - наступають важкі часи. але маленькому пересічному стане легше...
Респект, кароч дешеветь будет бизнес, комфорт и элитка, а эконом и шлак даражать
МАТ и ШАХ (с)
Дешевшати буде тільки еліт++ ( тобто реальний еліт , той який по своїм параметрам входить до 1% найдорожчого житла в Україні) - до речі він і так дешевшає. Шлак - не може дорожчати по визначенню. Друге питання що ми розуміємо під визначенням шлак. Для мене це те що дешевше розвалити ніж ремонтувати. Хрущовки до поняття шлак ( в основній їх масі) я не відношу
МАТ и ШАХ (с)
Пытаюсь это Реусу растолковать. Не хочет слушать: все ноет, что па2ке не успел отовариться.
Icarus у вас какое-то раздвоение личности: с одной стороны адекватное восприятие царящего в Украине ПЦа, с другой - какое-то полное алогичной романтики отношение к Оркаде и окрестностям мусоросжигательного завода на Осокорках.
airmax78 написав:Icarus у вас какое-то раздвоение личности: с одной стороны адекватное восприятие царящего в Украине ПЦа, с другой - какое-то полное алогичной романтики отношение к Оркаде и окрестностям мусоросжигательного завода на Осокорках.
Стокгольмский синдром — психологическое состояние, возникающее при захвате заложников, когда заложники начинают симпатизировать и даже сочувствовать своим захватчикам или отождествлять себя с ними.
budivelnik написав:1 Я не розумію сенсу Ваших слів 2 У Вас ще дітородний орган не виріс до тих розмірів щоб Ви могли зі мною рівнятись по цілеспрямованості чи ефективності чи величини досягнень 3 Україна була ,є, і буде Європою. Тому різні там Індії-Анголи ( при всій повазі до чужих культур) - не наш вибір.
1 Це проблема Вашого сприйняття. 2 Мої розробки давно підкорили ринки ЄС та США, успішно конкурують з проектами Долини та усього світу. А Ви тут багно місите у бетономішалці своїм дітороднгим органом. Не Вам мені розповідати про досягнення, принаймні в тих країнах, на які Ви рівняєтеся. 3 Це просто популізм.