|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 31 лип, 2016 23:52
Serg-ik написав: budivelnik написав:Завдання держави в найбагатших забрати ( в законний спосіб через податки,акцизи) і зробити їх при цьому в 2 рази біднішими , щоб передати ( нехай навіть у вигляді субсидій бідним і зробити їх при цьому багатшими.
может всё-таки бедным надо дать не рыбу, а удочку?
Практика показывает, удочки мало. Нужно еще дать живительных звездюлей для мотивации
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 31 лип, 2016 23:54
Унуноктий написав:как то подозрительно тихо, и никто не уговаривает идти ночевать под ОркАду, в ночь со вторника на среду
Предлагаю поддержать отечественного производителя и взять всем по хатынке. 
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 31 лип, 2016 23:55
Icarus написав: budivelnik написав:Питання на засипку Якщо змусити всіх їздити на ланосах - бідна держава швидше стане багатою чи ні ?
Така модель суспільства не дієздатна, бо це суперечить природньому відбору.
А що природній вибір це коли в одного все - а у інших нічого ? Я бачив країну яка підтверджує моє бачення - це Швеція. Icarus написав: budivelnik написав:Якщо обрізати верхівку дерева , воно не засохне , воно почне розростатись вширину.Саме такий варіант я підтримую і відстоюю. А прогрес ради прогресу - шлях в нікуди.
Ви соціаліст, а я індивідуаліст, тому нам не зрозуміти один одного. Я за ріст вгору.
А хто Вам забороняє рости ? Ростіть собі на здоровя. Тільки а - не крадіть б - будьте готові що з другого мільйона вам потрібно буде сплатити податків більше ніж з першого , а з третього більше ніж з другого Icarus написав: budivelnik написав:Якщо розробка успішна для США чи Європи - то її розробник повинен бути багатим, якщо ж він бідний - то успішність його розробки - це швидше за все хвороблива фантазія яка не дає реально подивитись на світ.
Хто вам сказав, що він бідний? Може це ви - банкрут і вас чекає доля одного сумнозвісного київського забудовника. 
20 раз на цих сторінках За останні 7 років - сума офіційних доходів поданих мною в деклараціях до податкової становить більше 5 млн грн. Таким чином Ви знаєте мої доходи Тепер ваш крок у відповідь Як оцінила США та Європа Ваші досягнення - бажано в грошовому виразі а не в грамотах і обіцянках про майбутнє вау....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 01 сер, 2016 00:00
Icarus написав: budivelnik написав:Питання на засипку Якщо змусити всіх їздити на ланосах - бідна держава швидше стане багатою чи ні ?
Така модель суспільства не дієздатна, бо це суперечить природньому відбору.
Все должны пересесть на желтые икарусы  Не нужно выделяться - раз все ездят в институт на автобусе - нужно купить себе тоже автобус и ездить..  А вообще - при чем тут задовозы к теме недвиги впринципе, и чего сравнивают лайносы с мерсами, при том, что лайнос это не наше производство, это ж не таврия нова, в лайносе львиная доля валютной составляющей - всё это нужно рассматривать в одном ряду с другим импортом.
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2016 00:22
budivelnik написав:За останні 7 років - сума офіційних доходів поданих мною в деклараціях до податкової становить більше 5 млн грн. Таким чином Ви знаєте мої доходи Тепер ваш крок у відповідь Як оцінила США та Європа Ваші досягнення - бажано в грошовому виразі а не в грамотах і обіцянках про майбутнє вау....
В такому разі, ваш місячний дохід навіть не можна назвати доходом підприємця. По нинішньому курсу це зарплатня працівника ІТ підприємства. Може ви не власник будівельного бізнесу а робітник чи бригадир? Мій актуальний чистий річний дохід з вашим навіть порівнювати неможливо - не та вагова категорія. Ви, мабуть, не так зрозуміли, я не програміст, я засновник ІТ-компанії. 
-
Icarus
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2016 00:39
Icarus написав: budivelnik написав:За останні 7 років - сума офіційних доходів поданих мною в деклараціях до податкової становить більше 5 млн грн. Таким чином Ви знаєте мої доходи Тепер ваш крок у відповідь Як оцінила США та Європа Ваші досягнення - бажано в грошовому виразі а не в грамотах і обіцянках про майбутнє вау....
В такому разі, ваш місячний дохід навіть не можна назвати доходом підприємця. По нинішньому курсу це зарплатня працівника ІТ підприємства. Мій актуальний чистий річний дохід з вашим навіть порівнювати неможливо - не та вагова категорія. Може ви не власник будівельного бізнесу а робітник чи бригадир?
1 Я не побачив жодної цифри 2 Ви дійсно з України ? До Вашого відому Середня заробітна плата в Україні - приблизно 5000 грн , якщо не заморочуватись з курсами бо до 2013 був 8 , а після .... 5000 х 12 місяців = 60 000 грн/рік Середня річна зарплата будівельника - 60 000 - 100 000 грн Звідси я роблю висновок Що ви студент який казочок наслухався про великі прибутки підприємців. Один з моїх друзів айтішників, який по пів-року проводить в США/Кореї - отримує тут близько 0,8-1 млн грн/рік. Людей такого калібру на Україну , якщо буде пару тисяч - то вже дуже добре і йому вже більше 50. Тому ще раз Що там у Вас з цифрами???
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 01 сер, 2016 00:53
budivelnik написав: 1 Я не побачив жодної цифри 2 Ви дійсно з України ? До Вашого відому Середня заробітна плата в Україні - приблизно 5000 грн , якщо не заморочуватись з курсами бо до 2013 був 8 , а після .... 5000 х 12 місяців = 60 000 грн/рік Середня річна зарплата будівельника - 60 000 - 100 000 грн Звідси я роблю висновок Що ви студент який казочок наслухався про великі прибутки підприємців. Один з моїх друзів айтішників, який по пів-року проводить в США/Кореї - отримує тут близько 0,8-1 млн грн/рік. Людей такого калібру на Україну , якщо буде пару тисяч - то вже дуже добре і йому вже більше 50. Тому ще раз Що там у Вас з цифрами???
1 Мені ніяково називати називати конкретні цифри, після ваших на цьому форумі. 2 Не зовсім з України. У мене компанія в ЄС. Ще раз, не порівнюйте аутсорс найманих програмістів з виробництвом 100% і реалізацією власного інноваційного продукту. Це різні вагові категорії.
-
Icarus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 сер, 2016 00:55
Icarus написав:Ви, мабуть, не так зрозуміли, я не програміст, я засновник ІТ-компанії. 
Тут должно прозвучать "Ва-а-у"? Что такого крупновесового бузьнесмена должно побудить рекламировать аркадопанель и вообще киевский бетон? Целый основатель ИТ-компании!!!
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 01 сер, 2016 01:07
Faceless написав:Icarus написав:Ви, мабуть, не так зрозуміли, я не програміст, я засновник ІТ-компанії. 
Тут должно прозвучать "Ва-а-у"? Что такого крупновесового бузьнесмена должно побудить рекламировать аркадопанель и вообще киевский бетон? Целый основатель ИТ-компании!!!
Нет, тут должно прозвучать "Тогда понятно.". Во-первых, я здесь больше всех ругаю Эврику от Аркады. А хвалю только то, что мне нравится. Во-вторых, корифеи этого форума, которые, с их слов, делали 20куе в месяц, теперь готовятся ночью занимать очередь в Аркаде за двушкой и жить там после Голосеево. (Почему вас это не смущает?)
-
Icarus
-
-
-
-
Профіль
-
-
|