Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 36183619362036213622 ... 6285>
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:19

antey1969 написав:
  yura_ написав:
  budivelnik написав:Саме тому для 1 млн найбагатших і 3 млн тих хто працював на цих найбагатших - наступають важкі часи.
але маленькому пересічному стане легше...
Респект, кароч дешеветь будет бизнес, комфорт и элитка, а эконом и шлак даражать

МАТ и ШАХ (с)
Будивельныку надо на ток-шоу выступать. Там чем абсурднее - тем лучше.
Это же надо такую пургу гнать, что тяжелее всего самым богатым.
Так и слышится фраза-клише из мистических триллеров: "И живые позавидуют мертвым..." 8)
Ви вмієте аналізувати те що прочитали ?
Я не констатую що багатим важко
Я пояснюю
Держава зараз починає дії поперерозподілу від найбагатших до найбідніших.
Тому найбагатші трошки похудають , автоматично вони перестануть безконтрольно витрачати кошти на власні забаганки ( дуже дорогі забаганки ) типу футбольних клубів, яхт,елітного жтитла , елітних авто
Таким чином на другому етапі перерозподілу зявляться проблеми ( дай бог нам усім щоб падіння доходу з 1 млн до 0,5 млн було проблемою яка просто змусить не купувати яхту)) в продавців елітки і так далі по спіралі.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:21

даже фильтровать по параметрам не надо, на поверхности

http://kiev.mesto.ua/sale/podolskij-rajon/petropavlovskaya-ulitsa/6212502.html
Куреневка,ул.Петропавловская№6,8/9эт.,кб.32/18/6"чешский проект."Жилое состояние,кафель в с/у,паркет,балкон из комнаты,застеклен.Светлая,тихая.Чистый подъезд.24000у.е.торг.

http://kiev.mesto.ua/sale/shevchenkovskij-rajon/prospekt-pobedyi/7004323.html
Киев, Пр.Победы, 1/9 пан, 52/31/9, жилое состояние, двойной балкон застеклен, центр, квартира без опекунского и без залогов, цена 42000 у.е
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:23

budivelnik написав:1 Для мене успішність чи досягнення- це не заявка про віртуальні завоювання - а реальні грошові знаки які платять за чиюсь роботу.
Поки за мої заміси в бетономішалці платять краще ніж за ваші завоювання ринків - до того часу я буду вважати ваші досягнення нікчемними.
2 Коли мене порівнюють з тюхтіями - я відповідаю.
3 Коли я чогось не розумію з написаного - чітко це признаю і про це пишу.
Тому ще раз для світового завойовувача технологій
Що ви мали на увазі зі своїм порівнянням України з Індією-Анголою ?

1 По-перше ми не знаємо чистих прибутків один одного. Спрбуйте вийти на міжнародний ринок і дізнатися чи є ваш продукт конкурентноспроможнім, і чи він потрібен взагалі в тих країнах на які ви рівняєтесь. Досягнення на ринку України, де немає конкуренції світового рівня я вважаю нікчемними.
2 Ви знову перекручуєте. Я не порівнюю Україну з Індією-Анголою. Це ви пропонуєте замість поліпшення рівня життя пересічного зробити так, щоб він просто перестав соромитися завдяки загальному зубожінню суспільства навколо себе.
Icarus

Подякував: 22 раз.
Подякували: 120 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:29

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Держава зараз починає дії поперерозподілу від найбагатших до найбідніших.

переключите свой ТВ на другой канал, смените сайт

"В бюджетній резолюції на 2017 рік уряд заклав подальшу девальвацію гривні. Причому дуже серйозну. Сьогодні курс гривні до долара складає 24 до 1. Тоді як уряд заклав курс 27,2 до 1. Це означає, що уряд і НБУ хочуть штучно девальвувати гривню, оскільки об’єктивних причин для падіння немає", – наголосив він. Такою штучною девальвацією гривні, вважає Новак, Кабмін хоче одночасно виконати два завдання. Перше – задовольнити апетити фінансово-промислових груп, в яких продукція, в основному, експортна. Друге – через інфляційний ефект наповнювати державний і місцевий бюджети. Останні два роки уряд звітував про виконання і перевиконання бюджету, який досягався завдяки інфляційного ефекту. В 2015 році офіційна інфляція склала 50%, отже "перевиконання" бюджету на 40% — це інфляційний ефект, – зазначив він. Очевидно, зазначає експерт новий уряд хоче йти найлегшою дорогою і за рахунок інфляції виконувати бюджет.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/07/31/195964 ... ty-gryvnyu

и покажите статистику роста сделок
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:35

Унуноктий написав:Стокгольмский синдром — психологическое состояние, возникающее при захвате заложников, когда заложники начинают симпатизировать и даже сочувствовать своим захватчикам или отождествлять себя с ними.

Это вы уже много лет заложник квартиры в ЖК Голосеево, потому судите по себе.
А мои основные активы это совсем не недвижимость.

Однако народная мудрость объясняет кто, что и почему здесь хвалит:
Востаннє редагувалось Icarus в Нед 31 лип, 2016 23:36, всього редагувалось 1 раз.
Icarus

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:35

Icarus написав:2 Ви знову перекручуєте. Я не порівнюю Україну з Індією-Анголою. Це ви пропонуєте замість поліпшення рівня життя пересічного зробити так, щоб він просто перестав соромитися завдяки загальному зубожінню суспільства навколо себе.
Якщо Ви програміст - то повинні розуміти логіку
1 Є ланос і є мерседес , і те і те авто , одне дорожче від другого в 10+ разів.
2 Є два працівники
Один в бізнесі , другий в держуправлінні
Першому для купівлі ланоса треба влазити в кредит , другий їхдить на мерседесі . який є державним і купленим з податків першого.

Питання на засипку
Якщо змусити всіх їздити на ланосах - бідна держава швидше стане багатою чи ні ?

тому
Я на цих сторінках наслухався моря фантазій що у нас дороге житло бо ми не будуємо за 12 днів як у китаї....
Мої пояснення
Поки в нас дешева робоча сила , будь яке пришвидшення виробництва за рахунок купівлі дорогої іноземної техніки/технологій які будуть використовуватись на 10-30% від свого оптимуму - призведе тільки до погіршення ситуації - тутешніми ( як правило студентами) не сприймалось
При цьому
Мої заклики
Якщо Ви вважаєте себе розумними - докажіть це самим собі працею , яка у випадку якщо Ви праві дасть вам матеріальні статки , а у випадку коли не праві дасть можливість переглянути свої фантазії - постійно наривались на заперечення.

Тому
Критерієм є не зубожіння ( ті самі шведи в порівнянні з Києвом - бомжі, які живуть у будинках оббитих деревяною вагонкою якій 10-40 років , їздять на вольво 10-20 річних) але при цьому у них щасливе суспільство і реальна соціаьноспрямована держава.

Таким чином
Якщо обрізати верхівку дерева , воно не засохне , воно почне розростатись вширину.Саме такий варіант я підтримую і відстоюю.
А прогрес ради прогресу - шлях в нікуди.
Тому те що ви називаєте своїми розробками може навіть зашкодити Україні . хоча при цьому може непогано застосовуватись в більш розвинутих державах
ПС
Останнє
Якщо розробка успішна для США чи Європи - то її розробник повинен бути багатим, якщо ж він бідний - то успішність його розробки - це швидше за все хвороблива фантазія яка не дає реально подивитись на світ.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:43

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Пытаюсь это Реусу растолковать. Не хочет слушать: все ноет, что па2ке не успел отовариться.

Никто не ноет, хотелось бы знать конкретные сроки +-, когда будет Па 1,5. Уже получил ключи от ФК, вот теперь и думаю делать ремонт, или ждать Па 1,5 НЛ.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:45

Много стало как-то туфтогонных простыней будивэльныка - значит кое кто желает разогнать короткий ситуативный дорожай в гривне по принципу предыдущей осени. Видимо понравилось, но не понравилось что тогда дорожай сменился ещё большим падением. Так будет и сейчас, только, возможно, без особого дорожая, одни и те же сказки в тех же периодах годового цикла так вот просто не прокатывают.
Парень со свирелью

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 431 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:46

reus написав:
  airmax78 написав:Пытаюсь это Реусу растолковать. Не хочет слушать: все ноет, что па2ке не успел отовариться.

Никто не ноет, хотелось бы знать конкретные сроки +-, когда будет Па 1,5. Уже получил ключи от ФК, вот теперь и думаю делать ремонт, или ждать Па 1,5 НЛ.

если не жмёт, то я бы подождал, уж очень много домов в Печерском районе построили.... тот же ваш ФК например...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 23:46

budivelnik написав:Питання на засипку
Якщо змусити всіх їздити на ланосах - бідна держава швидше стане багатою чи ні ?

Така модель суспільства не дієздатна, бо це суперечить природньому відбору.

budivelnik написав:Якщо обрізати верхівку дерева , воно не засохне , воно почне розростатись вширину.Саме такий варіант я підтримую і відстоюю.
А прогрес ради прогресу - шлях в нікуди.

Ви соціаліст, а я індивідуаліст, тому нам не зрозуміти один одного. Я за ріст вгору.

budivelnik написав:Якщо розробка успішна для США чи Європи - то її розробник повинен бути багатим, якщо ж він бідний - то успішність його розробки - це швидше за все хвороблива фантазія яка не дає реально подивитись на світ.

Хто вам сказав, що він бідний? Може це ви - банкрут і вас чекає доля одного сумнозвісного київського забудовника. :mrgreen:
Icarus

Профіль

#<1 ... 36183619362036213622 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор