Долярчик написав:http://olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-dom-u-morya-IDiaf46.html#b246b71e9a ...купити за отаку ДЕШЕВИЗНУ(11кує) справді НЕ далеко від моря(15хв пішки....так десь і є,- дивлячись на карту) отакий будинок з ВЕЛИИИИИКОЮ територією.......все це ублагородити.....оббити вагонкою.....цвітуйочки там всякі.......ще добудувати 4-6 номерів ........2 душі і 2 тубзіка...................і здавати в сезон! ....як думаєте, за скільки років можна відбити вложені гроші, якщо припустимо, що в побудову номерів і ублагородження..........- я вложу ще аналогічну суму покупуи цього будинку/землі????
Долярчик, купите маленькую квартирку недалеко от центра Львова, сдавайте ее посуточно, сейчас во Львов на выходные очень много людей ездят и на пенсию и на отдых на море накопите гораздо быстрее и простыни тут текста копипастить перестанете
....а я хочу поєднати свій "відпочинок" з бізнесом(здавати номери біля моря в моєму приватному секторі і водночас насолоджуватись морем)
airmax78 написав:Закрыли тему керосиновых тарантасов. Вот, лучше, полюбуйтесь: http://www.imscv.com/en/inmotion/v8 Думаю, может вторую попытку сделать подружиться с колесом?
Красиво маркетологи(и не только) работают. Дороги у нас есть?Тротуары?
На Лукьяновке сделали - как стол. Рано колесо продал.
Кстати-на колеса тоже цена упала наверное,откупитесь с наваром,если шо.
Долярчик написав:http://olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-dom-u-morya-IDiaf46.html#b246b71e9a ...купити за отаку ДЕШЕВИЗНУ(11кує) справді НЕ далеко від моря(15хв пішки....так десь і є,- дивлячись на карту) отакий будинок з ВЕЛИИИИИКОЮ територією.......все це ублагородити.....оббити вагонкою.....цвітуйочки там всякі.......ще добудувати 4-6 номерів ........2 душі і 2 тубзіка...................і здавати в сезон! ....як думаєте, за скільки років можна відбити вложені гроші, якщо припустимо, що в побудову номерів і ублагородження..........- я вложу ще аналогічну суму покупуи цього будинку/землі????
Долярчик написав:....а я хочу поєднати свій "відпочинок" з бізнесом(здавати номери біля моря в моєму приватному секторі і водночас насолоджуватись морем)
Все обьекты четкие.Нада брать.За исключением самого первого,там название села подкачало,спалить может хунта.Есть деньги на покупку?
Долярчик написав:....а я хочу поєднати свій "відпочинок" з бізнесом(здавати номери біля моря в моєму приватному секторі і водночас насолоджуватись морем)
Поедьте в такой отель не в сезон, вот скоро середина октября, очень советую и попробовать насладится морем. А потом подумать сможете Вы 6 месяцев оставлять свой бизнес без присмотра или сможете наслаждаться морем с октября по апрель...
Насолоджуватись морем треба цілий рік, а не якихось 3 нікчемних місяці.
stm написав:Поедьте в такой отель не в сезон, вот скоро середина октября, очень советую и попробовать насладится морем. А потом подумать сможете Вы 6 месяцев оставлять свой бизнес без присмотра или сможете наслаждаться морем с октября по апрель...
Все обьекты четкие.Нада брать.За исключением самого первого,там название села подкачало,спалить может хунта.Есть деньги на покупку?
Насолоджуватись морем треба цілий рік, а не якихось 3 нікчемних місяці.
IT компания может в течении 2х лет сотруднику гринку без проблем оформить. Вот вам готовый бизнесс. По сколько будете продавать?