|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:32
BIGor написав: Faceless написав:Ну те, що Франт не знає, що медіанна ЗП а) знаходиться посередині, тобто 50% залобляє вище;
Іноді краще жувати, пане Faceless.
Фейслес, до речі, довго не міг повірити в середню ЗП 200 дол/міс по Україні. Н а форумі у всіх же ЗП 2 000 дол/міс, не менше. Все шукав якісь підковики, тіньофу ікономіку і т.п.  Замість того, щоб вилізти з свого бункеру на поверхню і роздивитись, як народ живе. 
Востаннє редагувалось Frant в Нед 18 гру, 2016 17:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:32
Эгоист написав: Первый написав:Эгоист написав:[quote="3895116:Первый"] Кто сказал че нет решения суда у Белоцерковца? Уверен что есть. Оно позже получено чем решение суда при Викторе втором.
Первий, что вы будете делать, если следующая власть законно приговорит вас к расстрелу? Сами побежите исполнять или как? 
Малы должны быть убраны. Жду когда это сделают на героев Днепра.
Ты кто такой что бы указывать что должно быть, а что нет? Сколько ВВП для Украины ты создал, а?[/quote] ? Проблемы? Ещё раз. МАФЫ ДОЖНЫ БЫТЬ УБРАНЫ. Жду на героев Днепра, оболони и т.д. Так же должны наконец начать выполнять требование по внешнему виду домов.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:38
Первый написав:? Проблемы?Ещё раз. МАФЫ ДОЖНЫ БЫТЬ УБРАНЫ. Жду на героев Днепра, оболони и т.д. Так же должны наконец начать выполнять требование по внешнему виду домов.
Хочешь проблем? Думаешь, в РТ ты сможешь чувствовать себя недосягаемым? Еще раз спрашиваю, сколько ВВП для Украины лично ты создал, что бы как ли-либо решать судьбу этой страны?
-
Эгоист
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:42
BIGor написав:Іноді краще жувати, пане Faceless.
Гарна порада для Франта Frant написав:10 млн чоловік - це мало?
Замало для країни з таким населенням Frant написав:На Вашу думку, майже однакові середні ЗП в Сомалі (220 дол/міс) і в Україні (200 дол/міс) - це реальне досягнення за 25 років?
Однакові доходи в Україні й Сомалі живуть тільки у вашій хворій уяві Frant написав:Все таки Вам варто змінити шпалери в своєму бункері.
А у вас вочевидь стандартна ще радянська зелена фарба й побілка?  flyman написав:Фейслес У директора з/пл 100000 грн. у 20ти найманих працiвкiв по 8000 грн.
Такий розподіл не відноситься до реального життя. Frant написав:Фейслес, до речі, довго не міг повірити в середню ЗП 200 дол/міс по Україні. На форумі у всіх же ЗП 2 000 дол/міс, не менше. Все шукав якісь підковики, тіньофу ікономіку і т.п.
Чого в минулій формі? Як було, так і є - реальні доходи помітно вищі за держстатівські, і тіньову економіку ніхто не відміняв. А ви все продовжуєте скиглити й скавучати, скавучати й скиглити. Ніби чим гіршу новину чи лайностатейку надибаєте. тим більше задоволення отримуєте. Чи ви так комплексуєте може? Така жага опустити в лайно усю країну, щоб на цьому фоні виглядати багатше? То це дурна справа
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:44
Эгоист написав: Первый написав:? Проблемы?Ещё раз. МАФЫ ДОЖНЫ БЫТЬ УБРАНЫ. Жду на героев Днепра, оболони и т.д. Так же должны наконец начать выполнять требование по внешнему виду домов.
Хочешь проблем? Думаешь, в РТ ты сможешь чувствовать себя недосягаемым? Еще раз спрашиваю, сколько ВВП для Украины лично ты создал, что бы как ли-либо решать судьбу этой страны?
Достаточно того что Я гражданин и имею киевскую регистрацию. Поставь маф в поле и создавай ВВП. Жаль не хватило мочи на ленинградке посносить. Надеюсь в 2017 закончат.
Востаннє редагувалось Первый в Нед 18 гру, 2016 17:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:47
Faceless написав:Ніби чим гіршу новину чи лайностатейку надибаєте. тим більше задоволення отримуєте. Чи ви так комплексуєте може? Така жага опустити в лайно усю країну, щоб на цьому фоні виглядати багатше? Країна дійсно живе в страшній бідності. Рівень життя - гірший, ніж у всіх сусідів. Виняток - хіба що Молдавія. Таке ж саме зубожіння. І середня ЗП в Україні - дійсно як в Сомалі, приблизно 200 дол/міс, а медіанна 170 дол/міс.Фейслес, ви бачите у своєму Фейсбуці та Лінкедині лише верхівку айзберга. Пройдіться по Києву, поїдьте в Черкаси, по селам спитайте людей про ЗП. Тоді зробите висновки.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 18 гру, 2016 17:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:55
Прохожий написав: airmax78 написав:скажу своё мнение: я лучше буду жить скромнее в благополучном обществе в цивилизованном государстве, в котором действуют законы, чем жить типа хорошо (много потреблять) в обществе нищих, озлобленных и доведённых до отчаяния людей при полном правовом беспределе. Я лучше буду ездить по чистым улицам красивых городов на велосипеде, чем на х5 по убогому гадюшнику. Лучше буду жить в однокомнатной квартире там, чем в 150 метрах здесь, но выходя из подъезда я буду продолжать оставаться в 21м веке, а не перемещаться в середину 20го. И да, меня уже тошнит от украинских новостей.
почему вы еще здесь? вы неудачник или мазохист? 
Я в активном поиске заморской работы. Украинским мужчинам по брачной линии эту страну покинуть очень сложно, да и лицом я не вышел, и ростом, честно говоря. Помню мы пошли с женой в кинотеатр на Властелина колец. В общем там, сцуко, художник, орков как буд-то с меня лепил. При чем не тех, Сарумановских, боевых Урукхай, а вот этих Сауроновских, аутентичных, мелких и противных. Мы когда после сеанса из кинотеатра выходили быстрым шагом - народ на меня как-то криво косился, особенно ролевики, которых на премьере было много, некоторые даже мечи из ножен вынимали - смотрели не засветится ли синим. Зато с тех пор мы в кинотеатры не ходим - профит!
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 18 гру, 2016 17:57
Frant написав:Фейслес, пройдіться по Києву, поїдьте в Черкаси, по селам спитайте людей про ЗП. Тоді зробите висновки.
В Черкасах буваю регулярно. 170 долярів в Черкасах - рівень ЗП вантажника в супермаркеті, близько 200 - водія хлібовоза. По Києву тим паче маю інформацію щодо людей найрізніших верств. В реальності медіана суттєво ближча до середньої, бо чим нижчий рівень офіційної ЗП, тим більша частка "сірої" ЗП. І зазвичай різниця між ними в межах 10%. А ви - просто продовжуєте скиглити й скавучати. І судячи з усього, ви й справді таким чином намагаєтеся "підвищити" свій статус
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 18 гру, 2016 18:02
Faceless написав: airmax78 написав:Я в активном поиске заморской работы.
airmax78 написав:В общем там, сцуко, художник, орков как буд-то с меня лепил.
Так вам в Голливуд
Та поздно, блин. П. Джексон же уже все отснял + эта долбаная компьютерная графика - им легче Дримворксу отслюнявить пару лямов, чем меня на кастингах по всему миру несколько месяцев искать.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 18 гру, 2016 18:03
airmax78 написав: Faceless написав: airmax78 написав:Я в активном поиске заморской работы.
airmax78 написав:В общем там, сцуко, художник, орков как буд-то с меня лепил.
Так вам в Голливуд
Та поздно, блин. П. Джексон же уже все отснял + эта долбаная компьютерная графика - им легче Дримворксу отслюнявить пару лямов, чем меня на кастингах по всему миру несколько месяцев искать.
В кунст-камерах и зоопарках компьютерная графика еще не нашла себе применение. 
Востаннє редагувалось Эгоист в Нед 18 гру, 2016 18:04, всього редагувалось 1 раз.
-
Эгоист
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
|