Frant написав:Прошу уточнити. Це Трайбека? Чи Флаймен?
Это васенька в новом домике на ОКРЖН
1) Будинок не новий 2) Васенька - пишеться з великої літери, пане випускник КПІ 3) втрати Васенькі - єрундові. За кілька років будиночок подешевіє на 1000-2000 дол. Це дрібниця.
1) На фото дом тоже не новый 2) Бот - не живое существо и не имеет собственного имени. С чего мне писать с большой буквы? 3) Относительно его доходов- расходы не ерундовые. Через пару лет он будет крипаком при пане.
Понаехал написав:1) На фото дом тоже не новый 2) Бот - не живое существо и не имеет собственного имени. С чего мне писать с большой буквы? 3) Относительно его доходов- расходы не ерундовые. Через пару лет он будет крипаком при пане.
Понаєх, в тебе немає навіть тих коштів, що Васенька витратив на купівлю хати за 60 км від Києва.
Понаехал ти тролику краще б промовчав! в мене НАЙБІЛЬШЕ БАБЛА серед всіх активних учасників цієї теми на форумі. ну якщо батьківські гроші порахувати напевно пару мульйонів нашкребеться явно не гривень с-г виробництво зараз в шаленому плюсі
Востаннє редагувалось Васенька в Нед 25 гру, 2016 17:12, всього редагувалось 1 раз.
Васенька написав:flyman це просто жесть! зайшов в архів газети авізо за травень 2001року так тоді такі будинки, як купив я, коштували в 1.5-2 рази дорожче напевно це писець яке ДНО настало Киевская обл., Переяслав-Хмельницкий р-н, Жовтневое, 70км от Киева, дом 10х8м, кирпичный, одноэтажный, после ремонта, отопление газовое, участок 25 соток, погреб, сарай, большой сад, 8000у.е. Киевская обл., Яготинский р-н, Сотниковка, дом кирпичный, 9х12м, 1999г. постр., участок 60 соток, телефон, газ, хорошее транспортное сообщение, рядом река, 8000у.е. –––» устаревшее объявление, контакты не показаны «––– Киевская обл., Яготин, дом одноэтажный, деревянный, обложен кирпичом, 91.4/55.1/24.1 кв.м, 2 кухни, ванная, кафель, 8 соток, 1980г. постройки, рядом электрички, 6500у.е., торг. Киевская обл., Яготин, 100км от Киева, дом кирпичный, 78/50/12 кв.м, 4 комнаты, газ, колодец, гараж, погреб, 6 соток, сад, 1.5км от электрички, 7000у.е., торг. –––» устаревшее объявление, контакты не показаны «––– http://a.aviso.ua/ Aviso-Киев № 39 /789/ от 29.05.2001 Выбрать другой выпуск ... завжди такі будинки коштували як двушка в столиці що в 2001р, що в 2008р, що в 2017р...
я в 2002 продав будинок в Коростенському напрямі за 1500 у.е., тоді в покупці продали в Малині гостинку за 2000 у.е. Поки що цін таких нема. Може на лівому березі і далі від Києва ціни вернулися в 2001, але не в Коростеньському напрямі я вважаю, зараз ще зависокі.
Понаехал написав:1) На фото дом тоже не новый 2) Бот - не живое существо и не имеет собственного имени. С чего мне писать с большой буквы? 3) Относительно его доходов- расходы не ерундовые. Через пару лет он будет крипаком при пане.
Понаєх, в тебе немає навіть тих коштів, що Васенька витратив на купівлю хати за 60 км від Києва.
Відпочинь трохи.
Попроси у мами грошей на морозиво.
Иди у студентов по 200 грн за диффзачеты посбивай.. У меня именно такие , как ты, за ДУМ сбили.... Может к стати и ты.
Васенька написав:flyman це просто жесть! зайшов в архів газети авізо за травень 2001року так тоді такі будинки, як купив я, коштували в 1.5-2 рази дорожче напевно це писець яке ДНО настало Киевская обл., Переяслав-Хмельницкий р-н, Жовтневое, 70км от Киева, дом 10х8м, кирпичный, одноэтажный, после ремонта, отопление газовое, участок 25 соток, погреб, сарай, большой сад, 8000у.е. Киевская обл., Яготинский р-н, Сотниковка, дом кирпичный, 9х12м, 1999г. постр., участок 60 соток, телефон, газ, хорошее транспортное сообщение, рядом река, 8000у.е. –––» устаревшее объявление, контакты не показаны «––– Киевская обл., Яготин, дом одноэтажный, деревянный, обложен кирпичом, 91.4/55.1/24.1 кв.м, 2 кухни, ванная, кафель, 8 соток, 1980г. постройки, рядом электрички, 6500у.е., торг. Киевская обл., Яготин, 100км от Киева, дом кирпичный, 78/50/12 кв.м, 4 комнаты, газ, колодец, гараж, погреб, 6 соток, сад, 1.5км от электрички, 7000у.е., торг. –––» устаревшее объявление, контакты не показаны «––– http://a.aviso.ua/ Aviso-Киев № 39 /789/ от 29.05.2001 Выбрать другой выпуск ... завжди такі будинки коштували як двушка в столиці що в 2001р, що в 2008р, що в 2017р...
я в 2002 продав будинок в Коростенському напрямі за 1500 у.е., тоді в покупці продали в Малині гостинку за 2000 у.е. Поки що цін таких нема. Може на лівому березі і далі від Києва ціни вернулися в 2001, але не в Коростеньському напрямі я вважаю, зараз ще зависокі.
так і в мою сторону поки що просять за аналогічні дома по 20000у.е. та більше але хто дасть???
Васенька написав:Понаехал ти тролику краще б промовчав! в мене НАЙБІЛЬШЕ БАБЛА серед всіх активних учасників цієї теми на форумі. ну якщо батьківські гроші порахувати напевно пару мульйонів нашкребеться явно не гривень с-г виробництво зараз в шаленому плюсі
Плюсанул! Сейчас у агройтишников золотое время!!!
Востаннє редагувалось yura_ в Нед 25 гру, 2016 17:17, всього редагувалось 1 раз.
Васенька написав:отже за твою бпс 14400у.е. навіть дуже дорого діли її ціну в 2001р в 2 рази
та я в курсе... Ща продавать за такие гроши смысла нет, подожду када как тут говорят всякие ирпени, бучи, бровары и борисмоли станут частью киева, тада моя бпс станет уже центральной, без при, продам и возьму однушку на круше в монолите, если семья захочет
Ой не скоро то буде, не в наступні 5 років, це точно. Пєдалік забив болт на рейковий транспорт, а без нього транспортна інфраструктура нікудишня. Давно пора було зробити нормальний двосторонній рух міських електричок по кільцю із інтрервалом 10..15 хв., перенести частину функцій Центрального ж.д вокзалу на Святошин і Дарницю. Зробити регулярний рух із ближнього пригороду на електротязі. Замісць цього надалі бидломаршрутки є основним громадьським транспортом.
Васенька написав:Понаехал ти тролику краще б промовчав! в мене НАЙБІЛЬШЕ БАБЛА серед всіх активних учасників цієї теми на форумі. ну якщо батьківські гроші порахувати напевно пару мульйонів нашкребеться явно не гривень с-г виробництво зараз в шаленому плюсі