Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 25962597259825992600 ... 4145>
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:30

airmax78 написав:Без паркинга не брать - на 100к обязан быть классный ремонт и хотя бы одно (хотя бы) паркоместо. Иначе - это "развод лохов" (с).

Вы себе не отказываете в удовольствии постебаться
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:33

IgA написав:
  budivelnik написав:Мене пару сторінок тому звинувачували в тому , що ціни які я декларую нереально завищені.Але прикол в тому , що задекларовані мною ціни не мінялись вже 8 місяців і всі ці 8 місяців в мене є перегляди що говорить про те що реальних цін нижчих від моїх в межах Львова не існує , в противному разі навіщо тих 20-30 осіб які приїзжали на перегляд витрачали б свій час на поїздки за місто ( нехай і 1 км :D за місто , але це 12 км від центру)
Які у Вас ріелтори працьовиті навіть не лінуються 100500 різних фото на оголошення зробити, таким не жаль віддати 5% від вартості квартири )
Якщо у Вас ціни в доларах майже не впали і з попитом все ок то чому не закладаєте нові будівельні майданчики? При таких розкладах можете стати найбільшим забудовником пригороду Львова, а то і самого Львова.
1 Я нікому не плачу 5% - я все таки продавець оптовий
2 Мене не цікавить хто і скільки фото зробив/виклав в інтернеті - мене цікавить кінцевий результат - а саме проведена угода
3 В Мерседеса ціни не в пали і з попитом все окей ( явно краще ніж в мене) але при цьому вони чомусь ні цін не опускають ні весь ринок не завойовують - можете пояснити чому ?
4 Перегляди і завершені угоди - це різні речі.
Якщо є перегляди - це говорить про те що ціни кращі від цін конкурентів на аналогічне
Якщо угоди ( при активних переглядах)- відсутні, це говорить про те що в суміжних (альтернативних) по відношенню до мене пропозиціях ( місце розташування, близькість чи якість інфраструктури і так далі ) люди вибирають не те що найдешевше- а те що їм краще підходить
5 Навіть при ціні в 20 000 доларів - 10% це річна зарплата пересічного , а тому ( при активних переглядах) - сильно скидати ціну резону не має ( можу втратити річну зарплату пересічного на однокімнатній квартирі)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:44

Serg-ik написав:
  airmax78 написав:Без паркинга не брать - на 100к обязан быть классный ремонт и хотя бы одно (хотя бы) паркоместо. Иначе - это "развод лохов" (с).

Это не стеб. Это реакция на неадекватную хотелку. В комплексе средняя цена мера голого бетона была в районе 2.5К. Еще по 0.4-0.5К вкинуто в ремонт. И тут появляется человек с планами осчастливить собственников квартир в этом ЖК 830-900 баксами на метре. Нормальное желание.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:45

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Значення слова іронія та принцип бритви Оккама Вам очевидно не знайомі.
  budivelnik написав:Перегляди і завершені угоди - це різні речі.

Золоті слова, а далі знову за рибу гроші. Те що нема нових будмайданчиків говорить про ситуацію більше ніж Ви пишете тут.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:49

budivelnik написав:Рієлтори працюють по простих алгоритмах
1 Потрібно щоб тип квартир займав весь діапазон
2 Потрібно закрити поверховість , а значить буде
3 З ліфтом-без ліфта
4 Коло метро
5 Стан
6 Тип
7 Дата будівництва
8 Ціна
А тепер рахуємо
6 х 5 х 2 х 4 х 4 х 4 х 4 х 3 =46080 варіантів
Все , тепер кількість варіантів залежить виключно від плодовитості рієлтора і політикм по кількості розміщення від одного користувача інтернет-ресурсу

:D :D :D
Пан перепутал принципы формирования ассортимента торговцем на овощном рынке с риелторскими: картошка, лучок, яблочки, помидорки, сливы, гарбуз....
понимаете что пишете??? у риелтора -одиночки несколько кварттир на продаже? он будет плодить несколько сотен заманух? У агентства несколько тысяч контактов с хозяевами. Они будут плодить десятки тысяч заманух, чтобы реальные варианты в них потерялись? Вы понимаете сколько труда стоит наклепать 46000 объявлений??? а денег???
Лучше б футбол посмотрели
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:50

yura_ написав:
  airmax78 написав:Так почему мы должны считать себя какими-то уникальными персонажами в этой стране?

Два вопроса:
в вашем банке сколько получает пересичный работник?
не хотите на просмотр в дупу мельникова, есть там неплохие гостинки по 800 тыгрн?

В нашем - в районе двушки, думаю. Не хочу. Я же писал - будет сильная сегментация. Разница в цене между метром гостинки и метром нормального жилья, наконец-то будет адекватной. Продать шкаф в советской 9-этажке на Лукьяновке по 3.5К за метр больше никому не удастся. Но это не означает, что можно будет купить по 1К за метр, например, в свечке на Белорусской или на Мельникова 18Б или даже у того же Интергала в доме над веткой метрополитена (интересно, там вибрации передаются?)
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:52

Serg-ik написав:
  budivelnik написав:Рієлтори працюють по простих алгоритмах
1 Потрібно щоб тип квартир займав весь діапазон
2 Потрібно закрити поверховість , а значить буде
3 З ліфтом-без ліфта
4 Коло метро
5 Стан
6 Тип
7 Дата будівництва
8 Ціна
А тепер рахуємо
6 х 5 х 2 х 4 х 4 х 4 х 4 х 3 =46080 варіантів
Все , тепер кількість варіантів залежить виключно від плодовитості рієлтора і політикм по кількості розміщення від одного користувача інтернет-ресурсу

:D :D :D
Пан перепутал принципы формирования ассортимента торговцем на овощном рынке с риелторскими: картошка, лучок, яблочки, помидорки, сливы, гарбуз....
понимаете что пишете??? у риелтора -одиночки несколько кварттир на продаже? он будет плодить несколько сотен заманух? У агентства несколько тысяч контактов с хозяевами. Они будут плодить десятки тысяч заманух, чтобы реальные варианты в них потерялись? Вы понимаете сколько труда стоит наклепать 46000 объявлений??? а денег???
Лучше б футбол посмотрели

Серж, одно и то же объявление часто постят несколько риелтерских контор и в каждой его постят по несколько риелтеров. Поэтому у одной квартиры может быть до 10-15 клонов.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:55

IgA написав:Значення слова іронія та принцип бритви Оккама Вам очевидно не знайомі.
  budivelnik написав:Перегляди і завершені угоди - це різні речі.

Золоті слова, а далі знову за рибу гроші. Те що нема нових будмайданчиків говорить про ситуацію більше ніж Ви пишете тут.
Шановний
Якщо в одного з виробників який займав 0,005% ринку України перестали зявлятись нові майданчики - то максимум про що це може говорити так це про зменшення обємів ринку України на 0,005% , тим більше що приблизно місяць тому я описав що наприклад у Львові ціна впала на 150 доларів ( з 850 до 700 ) , тоді як я зміг опустити всього на 50 доларів , таким чином різниця між тим що пропоную я і тим що пропонують в кращих місцях по розташуванню - зменшилась , тому в мене й перестали купувати.
Подальший розвиток подій простий як двері
а - я заморожую своє виробництво
б - чекаю як зміняться ціни у місті
Якщо будуть падати - покину цей ринок , якщо будуть рости - відновлю своє виробництво.
Все просто
Але при цьому
Наголошую
Реальна ціна на готове у Львові - 750-950 доларів ( є по 1500 ) , реальна ціна в 5 км зоні біля Львова - 550-700 доларів.
Тому чекати по 500 в Києві - як мінімум не серьозно.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 08 вер, 2015 23:59, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 вер, 2015 23:55

airmax78 написав:
  Serg-ik написав:

Это не стеб. Это реакция на неадекватную хотелку. В комплексе средняя цена мера голого бетона была в районе 2.5К. Еще по 0.4-0.5К вкинуто в ремонт. И тут появляется человек с планами осчастливить собственников квартир в этом ЖК 830-900 баксами на метре. Нормальное желание.

С 2010 по 2013 там была стабильно двуха за метр без ремонта. Откуда вы взяли 2.500?
Сейчас там 1500$, на больших метражах и того ниже. Скоро увидим по 1000$, может в сл.году
Tribeca

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 648 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 вер, 2015 00:00

somilitark написав:на счёт налогов,возможно в офшоре зарегин застройщик,почти ничего не платит тут,так что это повод законсервировать пол подъезда и ждать манны небесной?
плюс обслуживать эти все хаты?

ну и на счёт съёма,так какого лешего снимать?
купите себе уже хоть что-то и не платите эти аж не 4,а 5 тысч,логики просто нет,а потом удивляетесь чего в свои почти 40 как в той песне: 25 лет я проработал на зелёном дизеле,никуя не заработал,две куфайки спи№дели :lol:

заканчивайте детские фантазии: нерезидент для работы в Украине как минимуму должен открыть(зарегистрировать) представительство и будет платить налоги в Украине как все. А когда решит забрать заработанное отсюда, заплатит ещё 15% на доход нерезидента. Налоговый кодекс-достаточно большая брошюрка, с наскоку вам её не осилить.
Купите хоть что нибудь? Очень глупый совет.
Купите за несколько десятков тысяч баксов, чтоб не платить аренду 4000 грн? Я знаю этот народный анекдот: пан спалил 100 рублёвую купюру, чтоб найти пятак, который ночью обронил.
Сколько у вас киосков?
Serg-ik
1

Профіль

1
  #<1 ... 25962597259825992600 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти