flyman написав:якщо не буде девалу, то через два роки пісбля обвалу гривні падіння на РН доганяє девал, отже дно КРЖН весною 2017.
Швидше. Року-півтора вистачить. Літо 2016 р. - показове.
До речі, поспішив ти з цоколем. І що з ним робити???? По перше, треба ремонтувати, і неабияк. По друге, знайти квартирантів (?). Або самому жити.
Житло повинно працювати на власника!
yura_ написав:
Kapitoshka_2 написав:То есть не лето 2016 (по Франту
по Франту дно каждое лето )) и каждый раз эксперт Франт попадает в точку
Хто ж знав, що при_дур_кувата Кацапія війну почне, і гривна впаде в 3 рази??? Якби не війна, то гривна була б по 14-16, не більше. А тепер ще треба Дамбасс відновлювати. При_дурки самі підірвали свої мости, свої будинки, а ремонтувати - "Київ, дай гроші!". А хрін би їм на комір! Самі підірвали - самі нехай відбудовують!
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 30 жов, 2015 12:21, всього редагувалось 3 разів.
antey1969 написав:А тем временем Межбанк пробил 23
Все йде по плану. Поки відбудуться хоч якісь реформи, поки українці навчаться хоч щось ЯКІСНО продукувати - гривна буде падати, а ціни КРЖН - зменшуватись!
З графіків теж слідує, що стабілізації ще немає, й близько немає!
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 30 жов, 2015 12:49, всього редагувалось 2 разів.
stm написав:Обещанный график, вводные данные - 1) средняя цена метра в баксах источник: домик юа; 2) курс (сколько баксов можно купить за 1 грн.) источник: сайт НБУ
ПыСы: все совпадения прошу считать случайными
Ах, эта математика- Наука очень строгая. Учебник математики Всегда берёшь с тревогою. Там функции и графики И уравнений тьма, А модуль может запросто Свести тебя с ума. И правила, и формулы- Всё так легко забыть. Но всё ж без математики Нам невозможно жить Любите математику И вы поймёте вдруг, Что правда «Математика-царица всех наук!
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 30 жов, 2015 12:46, всього редагувалось 3 разів.
А розница 24,5.
Но думаю курс ещё разок вернётся к 22,5-23. Ко второй половине ноября. Будут выкупать валюту для погашения 3 ярдов Рашке. А потом опять к 24-24,5 вернётся. А вот что после НГ будет пока ХЗ. Но КРНЖ должен будет отыграть эту разницу в любом случае. Кстати, время "отыгрыша" на КРЖН мне кажется существенно сократилось... Ранее это было 6-9 месяцев, теперь 3-5. Нервничают
А розница 24,5.
Но думаю курс ещё разок вернётся к 22,5-23. Ко второй половине ноября. Будут выкупать валюту для погашения 3 ярдов Рашке. А потом опять к 24-24,5 вернётся. А вот что после НГ будет пока ХЗ. Но КРНЖ должен будет отыграть эту разницу в любом случае. Кстати, время "отыгрыша" на КРЖН мне кажется существенно сократилось... Ранее это было 6-9 месяцев, теперь 3-5. Нервничают
Амат, вам в самом деле не стоит никуда уезжать. Менталитет у вас идеально для этой страны подходит.